inzercia, predaj, predám, bazár

Kinderkraft Unimo 5v1

Kategória: Ostatné

Predám detské kresielko / hojdačku / stoličku / postieľku Kinderkraft Unimo 5v1.

Veľmi málo používané, po 1 dieťati.

Má až 5 možnosti nastavenia ako na obrázku. Výhodou je pevná a kovová konštrukcia.

Kresielko je zložené v originál krabici.
Kinderkraft Unimo 5v1
Podobné inzeráty
Kinderkraft Unimo
UNIMO je produkt pre moderných rodičov – ponúka 5 funkcií v jednom: detská postieľka, kolíska, húpatko, ležadlo a stolička. Vaše dieťa sa bude cítiť pohodlne bez ohľadu na aktivitu. UNIMO možno nastaviť v troch rôznych uhloch. V závislosti na vašich potrebách môžete tiež hojdať alebo nastaviť stabilnú pozíciu. Vďaka pohodlnému matracu sa bude vaše dieťatko cítiť úplne komfortne – a jeho bezpečnosť je zaistená trojbodovými bezpečnostnými pásmi. UNIMO je vybavené hrazdičkou s interaktívnymi hračkami, ktoré stimuluje jeho zmysly. Pôvodná cena cca 80 eur, predám za 40 Je vo veľmi peknom stave. Nemá žiadne poškodenia. Plne funkčné.
Kinderkraft Unimo hojdačka 5v1
Cena je znížená, nakoľko sa jedná o výstavný kus - vrchný obal krabice je minimálne poškodený. Vlastnosti: - zmena funkcie v priebehu niekoľkých sekúnd - možnosť hojdania alebo nastavenia lehátka v stabilnej polohe - 3 polohy nastavenia uhla sedadla: sediaca, pololežiaca a ležiaca poloha - pri zložení zaberie málo miesta - 3-bodové bezpečnostné pásy - strieška môže byť odpojená - jednoduché skladanie a rozkladanie, pohodlné pri preprave Príslušenstvo: - mäkký a pohodlný matrac - hrazdička s 3 hračkami (hryzadlo / úchyt, šuštiace a pískacie hračky) - moskytiéra Výrobok Kinderkraft Unimo je vyrábaný v súlade s požiadavkami európskej bezpečnostnej normy EN 12790 a EN 1130. Technické parametre: - Sedadlo vyrobené z mäkkých materiálov: tkanina typu polypeach - Materiál: Plast PP, oceľ, poťah polyester - Dĺžka: 80 cm - Šírka: 57 cm - Výška: 71 cm - Hmotnosť: 5,75 kg
Kinderkraft koliska, postieľka a kresielko v jednom
Kinderkraft 5IN1 UNIMO UP blue Ležadlo 5 v1 UNIMO UP značky Kinderkraft kombinuje hneď 5 funkcií a porastie s vaším dieťaťom. Možno ho využiť ako postieľku, kolísku, ležadlo, hojdačku a stoličku. Praktická hrazdička upúta pozornosť dieťaťa, ktoré sa na chvíľu zabaví. Je v top stave.
Ležadlo, hojdačka Kinderkraft 5 v 1 UNIMO UP blue
Kinderkraft 5 v 1 UNIMO UP blue. Porastie spolu s vaším dieťaťom. Má trojbodový bezpečnostný pás. Možnosť zabezpečiť v stabilnej polohe – kedykoľvek možno uvoľniť pre hojdanie. Súčasťou je moskytiéra Hlboká strieška ako ochrana pred slnkom a vetrom – možno používať aj vonku. Ľahké zloženie aj rozloženie – vhodné aj na cesty. Poťah možno zložiť a vyprať. Mäkký poťah pre väčšie pohodlie. Mäkký matrac pre pohodlné sedenie aj spánok. 5 funkcií – postieľka, kolíska, ležadlo, hojdačka a stolička Jednoduchá premena na akúkoľvek funkciu. Odnímateľná hrazdička Možnosť nastavenia do 3 rôznych uhlov – sediaca, ležiaca a pololežiaca poloha. Pre deti od narodenia do 18 kg. Málo používaná - ako nová. Osobný odber Poprad.
Lehátko 5 v 1
Kinderkraft lehátko 5 v 1, kolíska lehátko postieľka v jednom Bližšie info Osobný odber Cena 40
KINDERKRAFT - Detské lehátko 5v1 NOLA
Máma na predaj lehátko KINDERKRAFT - Detské lehátko 5v1 NOLA. Nové len odskúšané. Cena je 40 eur. Pôvodná bola 90 EUR.