inzercia, predaj, predám, bazár

KitchenAid mriežka na sendviče

Kategória: Ostatné drobné

Predám nerozbalenú mriežku na sendviče zn.KitchenAid
Mám dva kusy, úplne nové.
Odber ihneď, Bratislava
KitchenAid mriežka na sendviče
Podobné inzeráty
KitchenAid Artisan
Predám nový,zabalený robot KitchenAid Artisan 5KSM125EER , dôvod predaja - výhra v súťaži, máme už taký istý, je vynikajuci, môžem len odporučiť. preferujem osobný dober BA, doveziem. Kuchynský robot KITCHENAID Artisan 5KSM125EER má silný motor s príkonom 300 W a s desiatimi rýchlosťami, od 58 do 220 ot./min. Aj pri veľkom zaťažení udrží vysoký výkon. Otáčky je možné regulovať plynulo a kovové prevodové kolesá zaisťujú dlhú životnosť prístroja. Veľká nerezová misa má objem 4,83 litra. Vďaka planetovému systému budú určite spracované všetky prísady v miske. Prostredníctvom výkyvného ramena si oveľa komfortnejšie a ľahšie meníte všetky nástavce, ktoré prislúchajú k robotu. Súčasťou výbavy sú 3 nástavce na hnetenie a šľahanie. Farba: červená.
DIDO/2 x sendvič/ 2 vrstvový/nepriľnavý povrch
Sendvičovač DIDO 2 sendviče, toustovač, 2vrstvý nepřilnavý povrch, toustovač s rychlým ohřevem, tepelně izolovaná rukojeť, prostorově úsporné skladování, černá/nerezová ocel Užijte si sendvičovač pro lahodné sendviče: pro každého je něco. Ať už vegetariánské, slané nebo sladké – jednoduše položte plátky toastu podle vaší chuti a zbytek udělá sendvičový toustovač. Výkonný 750 W sendvičovač: s vysokým topným tělesem 750 W dosáhne vaflový talíř rychle varné teploty (cca 3-4 minuty), dvojité varné desky se zahřívají rovnoměrně, zvenku křupavé a zvenku měkké. Sendvičovač s kontrolkami: pomocí dvou kontrolek jste vždy informováni o provozním stavu zařízení. Když je sendvičovač nastaven, rozsvítí se červená kontrolka. O průběhu pečení vás informuje zelená kontrolka. Špičková vlastnost: s tepelně izolační rukojetí a uzamykacím systémem se snadno používá. Zařízení má navíc bezpečnostní vypínání a ochranu proti přehřátí. Díky nepřilnavé vrstvě se toustovač po každém použití rychle a snadno čistí. Kvalitní služby: jsou odolné a bezpečné, můžete vařit zcela bez starostí, pokud máte nějaké dotazy k našemu sendvičovači, neváhejte nás kontaktovat.
Zmrzlinovač  KitchenAid
Nový nepoužívaný zmzlinovač na mixéry KitchenAid. Viac o ňom na
Hriankovač KitchenAid, model: 5KMT4116EER, kráľovská červená
Predám hriankovač KitchenAid, model: 5KMT4116EER, kráľovská červená, nový a nepoužívaný.
Rýchlovarná kanvica KitchenAid, model: 5KEK1222EER; 1,25 l;
Predám rýchlovarnú kanvicu KitchenAid; model: 5KEK1222EER; 1,25 l; kráľovská červená, nová a nepoužívaná.
KitchenAid Artisan 5KSM7580 + mlyncek na masso
Predam kuchynsky robot KitchenAid Artisan 5KSM7580 s mlyncekom na masso. Robot bol pouzity asi 10x, perfektne vymiesi cesto a aj pri dlhsom mieseni sa nepriehrieva, alebo sa pri rychlejsom stupni mieseni netrase. Robot je neposkodeny, so vsetkymi hakmi na miesanie, misa s objemom 6,9 l s krytom a s mlyncekom na masso (nepouzite), original balenie/krabica. Kedze je robot tazsi, len osobny odber. Bol kupovany na Vianoce 2022 a ma 5 rocnu zaruku.