inzercia, predaj, predám, bazár

Klietka pre vtakov

Kategória: Ostatné

Predám klietku pre vtakov
Klietka pre vtakov
Podobné inzeráty
Klietka pre škrečka
Mam na predaj klietku pre skrecka alebo iného hlodavca . Klietka bola používaná 1 a pol roka. Čerstvo vyčistená. Ladená do modra. Klietka trošičku okúsaná na rebrinkách (vidno minimalne) Zil v nej škrečok sýrsky. Klietka je plne zariadená . Je tam koleso na behanie napájadlo a miska na jedlo. Stačí pridať piliny a váš miláčik sa môže nastahovať. Klietka plne funkčná. Iba osobný odber v BA. Pre viac info ma kontaktujte buď na mobil alebo sms na číslo : .
Plašič vtákov - Sokol
Predám novú maketu sokola na plašenie vtákov. Maketa zaistí lacné a účinné plašenie vtákov v miestach, kde bude maketa dravca umiestnená, na balkónoch, fasádach domov, v záhradách a pod. Rozmer makety je 41 cm x 17 cm x 17,5 cm /výška x dĺžka x šírka/. Doručenie kuriérom GLS s poštovným 3 eura /nie je v cene/.
Predám odpudzovač vtákov
Predám odpudzovač vtákov. Repelent proti vtákom (holuby, vrabce, vrany...). Odpudzovač pracuje s ultrazvukovými vlnami, ktoré útočia na sluchový a nervový systém zvierat. Minimálna spotreba energie vďaka novej elektronike. Dodatočná modrá LED dióda, ktorá v noci bliká, prispieva k trvalému vyhosteniu vtákov z ich obvyklých miest. Odpudzovač má dosah 50 m2. 6 x AAA batérie nie sú súčasťou balenia. Len osobne v Stupave a blízkom okolí.
Klietka Pre Vtákov
Predám klietku pre Vtákov.osobný odber.
Detská hojdačka CARETERO LOOP - iba osobný odber
Krásna a praktická hojdačka CARETERO LOOP, ktorá zaistí dieťaťu príjemné chvíle odpočinku. Hojdačku možno ľahko zložiť a nezaberie tak veľa miesta. Súčasťou je kolotoč s hračkami, melódiami a diaľkové ovládanie. Hojdačku možno nastaviť do 2 polôh to všetko zaistí pohodlie Vášmu bábätku počas hrania i odpočinku. Stlačením tlačidla funkcie časovača sa zmení hojdanie na čas 8 minút, na čas 15 minút a na čas 30 minút. V prípade spustenia hojdačky bez časovača, bude pokračovať v hojdaní, kým ju ručne nevypnete. Má tlačidlo pre melódie, zvuk tečúcej vody a spev vtákov. Je možné tiež pripojiť jednotku MP3 do USB portu na hlavnom module. Diaľkové ovládanie vám umožní ovládať všetky funkcie na diaľku. Hojdanie sa automaticky spustí, akonáhle bude bábätko v hojdačke plakať. Kvalitný materiál, kovová konštrukcia a bezpečnostné pásy, to je záruka bezpečia pre Vaše dieťa. Hojdačka je vhodná pre deti do 12 kg. - pre deti od narodenia do 12 kg - hračka v tvare kolotoča s 3 hračkami - zvuk tečúcej vody - zvuk spevu vtákov - melódie - diaľkový ovládač - regulácia hlasitosti - časovač: 8 min, 15 min, 30 min - regulácia sedadla do 2 polôh - vankúšik pre väčšie pohodlie - 5-bodový bezpečnostný pás - 8 rýchlostí hojdania s časovačom - funkcia zastavenie hojdania - funkcia automatického hojdania pri plači dieťaťa - farebné čalúnenie je vyrobené z mäkkého materiálu - bezpečná konštrukcia založená na stabilnom, pevnom, kovovom ráme - poťah možno zložiť, zloženie: polyester - homologácia EN 16232-71 - pripojenie USB - možnosť pripojenia MP3 - prevádzka na 4 batérie AA 1,5V (nie sú súčasťou balenia) alebo zo zásuvky pomocou zdroja, ktorý je súčasťou balenia - rozmery: 68x66x84 cm - sedadlo: 46x31 cm, opierka: 46x45 cm
Klietka pre vtákov, papagájov
Klietka aj s obalom a prislusenstvom. Len osobny odber.