inzercia, predaj, predám, bazár

Klinker tehly

Kategória: Stavebný materiál

Predám nové termizolacne tehly klinker 130ks,lepidla 4 ks k tomu. Stali 280eur.Mam ajfakturu
Klinker tehly
Podobné inzeráty
Lícové tehly a pásiky - Klinker
Predám lícove tehly a pásiky z pálenej hliny zn.Klinker viac ako 80ks vzoriek.Pri odbere nad 300€ dovoz zdarma v rámci SR
Šamotové tehly C 25 a šamotové pásiky P 20
Predám šamotové tehly typu C 25. Tehla je vyrobená z kvalitného šamotu a je určená na výstavbu ohnísk či nadstrešných častí komína. Skrátka tam, kde sa kladú zvýšené požiadavky na teplotnú odolnosť. Tehly sú odolné proti teplotným šokom a majú skvelú rozmerovú presnosť. Šamotové tehly sa používajú nielen na stavbu kachlí, krbov a grilov, ale aj ako náhradné diely do krbových kachlí. - Rozmery tehly typu C sú 250 x 124 x 64 mm. Predám šamotové pásiky, užšie šamotové tehly typu P 20. Tehla je vyrobený z kvalitného šamotu a je určený na výstavbu ohnísk či nadstrešných častí komína. Skrátka tam, kde sa kladú zvýšené požiadavky na teplotnú odolnosť. Pásik je odolný proti teplotným šokom a má skvelú rozmerovú presnosť. Používa sa nielen na stavbu kachlí, krbov a grilov, ale aj ako náhradný diel do krbových kachlí. - Rozmery tehly typu P sú 250 x 124 x 20 mm. Tehly a pásiky sú úplne nové a nepoužívané. Celkový počet šamotových tehiel a pásikov je cca 45 kusov.
Predám tehlu krbovu klinker
Predám klinker tehlu 140ks
Obkad klinker rôzne druhy
Predaj obkladu ,,klinker” rôzneho druhu . Tehlový obklad je vhodný na exteriér aj interiér . Balenia obsahujú rôzne farby obkladu , bielu, červenú tehlu , pieskovú …
Obklad Klinker Stroher
Predam 9,75m2 keramický obklad Klinker Stroher 480 Beige fired, 624 ks + cca 30ks rohoviek. Rozmer obkladového pasika 240x52x12mm, rozmer rohovky 240x52xx52x12mm. Obkladový pásik 64ks/m2.
Tehla, klinker odrezky
Predám odrezky ,stredy tehál klinker, vhodné,ako okrasné doplnky do záhrad.Vhodne na rôzne chodníky, obrubníky.... rôzne farby.cena 0,25e/ks.Pri vadcom odbere cena 0,15e/ks.Mam zhruba 25 paliet červenej a 22 paliet bielej.