inzercia, predaj, predám, bazár

Klopovy mikrofon Boya

Kategória: Zvuková technika

Predam klopovy mikrofon Boya BY-WM4 PRO, set prijmac + vysielac. V pevnom prepravnom puzdre, dva kable na pripojenie prijmaca k fotoaparatu/kamere alebo smartfonu. Napajanie 2xAAA prijmac, 2xAAA vysielac.

Len osobny odber BA, nevymienam, neposielam.
Klopovy mikrofon Boya
Podobné inzeráty
Mikrofón Yenkee YMC 1031 + klopový mikrofón BOYA BY-M1 DM
Predám štúdiový mikrofón YENKEE s redukciou, držiakom, 2x pop filtrom plus kábel ktorý je prestrihnutý avšak plne funkčný. cena 20 eur. Predám klopový mikrofón BOYA BY-M1 DM len otvorený a raz použitý. Dôvod predaja nevyhovuje požiadavkami. Predám cele balenie aj s navodmi viď. foto. cena 10 eur Cena spolu: 25eur Pošlem aj na dobierku ale preferujem osobný odber v PO.
Mikroport Sennheiser EW 112-P C G3
Predám bezdrôtový profesionálny set Sennheiser. Klopový mikrofón, vysielač a prijímač. Zachovalý funkčný stav. Sennheiser EW 112-P C G3 set obsahuje bodypack vysielač, klopový mikrofón (guľa) a kamerový prijímač, synchronizácie cez infra, automatické prehľadávanie voľných frekvencií, kovové prevedenie, indikátor stavu batérií. Profesionálny a overený - SET EW 122-P C G3 je dokonalým nástrojom pre každý reportážny tím hľadajúci mobilitu a perfektný zvuk – je jednoducho použiteľný, flexibilný a skutočne spoľahlivo profesionálny. Kardioidný klopový mikrofón ME 4 (guľová charakteristika) efektívne potláča nežiadúci hluk pozadia. Extrémne malý, vreckový vysielač SK 100 G3 i adaptívne diverzitný kamerový prijímač EK 100 G3 sú vybavené 21 skupinami frekvencií s 12 priamo prístupnými predvoľbami pre okamžité použitie. Mám na predaj 2 kompletné sety.
MIKROPORT - KLOPOVY MIKROFON - BOYA
Predám klipový mikrofón - nepoužitý v záruke. BOYA BY-WM8 PRO Všetko príslušenstvo a prepravný obal.
Boya BY-MM1
Predám externý mikrofón Boya BY-MM1. Úplne nový, vôbec nepoužívaný, v pôvodnom balení. Záruka 2 roky. Dôvod predaja: už mám lepší. Pripojenie 3,5 mm TRS aj TRRS, takže je možné ho zapojiť do smartfonu, tabletu, PC, fotoaparát, kamera atď. Frekvenčná odozva: 35 Hz až 18 kHz Citlivosť: -42dB Signál / šum: 78 dB Impedancia: 1000 Ω alebo menej Iba osobný odber. Píšte prosím na mail. Tel. čislo vymyslené.
Predám mikrofón Audio-Technica ATR3350
Predám mikrofón Audio-Technica ATR3350 Kondenzátorový klopový mikrofón vhodný pre použitie v rozhlasových, televíznych vysielaniach alebo pre komentované športové aktivity, kde je potrebný aktívny pohyb. Mikrofón je nainštalovaný na kábli s dĺžkou 6 m. Samozrejmosťou je kvalitný klip pre pripnutie na oblečenie a protiveterná ochrana pre minimalizáciu neželaných ruchov. Mikrofón je vybavený kapsulou s všesmernou charakteristikou, ktorá sníma zvuk vo frekvenčnom rozpätí od 50 Hz do 18 kHz. Súčasťou balenia je aj sada batérii pre napájanie mikrofónu. Farebné prevedenie: Black. Typ: Kondenzátor Smerová charakteristika: Omni Frekvenčný rozsah: 50 Hz - 18 kHz Impedancia: 1000 Ohm Balenie obsahuje Náhradné batérie, Mikrofón, Protiveterná ochrana Hmotnosť: 6 g Pôvodná cena 30 € Predám za: 14 € poštovné zadarmo Platba po dohode vopred na účet. Na dobierku neposielam. Do CZ neposielam. Kontakt zatiaľ len správa, číslo je vymyslené. V prípade vážneho záujmu aj telefonicky. Len seriózny záujem. Špekulanti nepísať. Predávam, nevymieňam! -------- KLIKNITE NA MOJE MENO A POZRITE SI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY.
Predám  membránový kondenzátorový mikrofón BOYA
Predám BOYA BY-M1000 je membránový kondenzátorový mikrofón s robustným celokovovým krytom, ktorý je možné pripevniť na stojan s 5/8 palcovým ramenom. Obsahuje shockmount & pop filter Vhodný na snímanie nástrojov a spevov v profesionálnych záznamových aplikáciách, ale aj na nahrávky v domácom štúdiu. Bol vyskušaný ale ako nevhodny dárček neviužitý, takže jeho stav je ako nový.