inzercia, predaj, predám, bazár

Kľučky na dvere

Kategória: Stavebný materiál

Predám nivé, nepoužité kľučky na dvere so štítkom, rozteč - 90 mm, 3 páry, viď. foto.
Kľučky na dvere
Podobné inzeráty
Predam kľučky na interiérové dvere
Nové nepoužite. Predam čierne kľučky na interiérové dvere. Balenie obsahuje komplet na jedny dvere / jeden pár kľučiek / a dolné rozety na kľúč Kľučky majú na každej strane vratnú pružinu, ktorá napomáha funkcii - vrátenie kľučky po stlačení do vodorovnej polohy Farba čierna Delené rozety / dolná časť kovania / sú na kľúč,  Materiál kľučky : zliatina zinku + nástrek V balení je všetok potrebný spojovací materiál . Kus 14€ Všetky 3 spolu za 35€
Klučky na dvere
Predam kvalitne klučky na dvere mam viac ks niektore su nove zabalene este v krabici.
Kľučky
Predam klasické kľučky na dvere používané. 14 párov leštené a 7 párov matné.viď. foto
Okna, dvere, vesiakova stena, atd,,,
Ponukam v Banskej Bystrici za demontaz a odvoz povodne drevene okna a balkonove dvere z celeho bytu aj s ramami - budu sa vymienat za nove v celom byte: Okno z kuchyne - troj-okno Okno z obyvacky - balkonove dvere a okno Okno zo spalne - troj-okno Este k tomu dalsie balkonove dvere vysoke smaltova vana s namontovanym otocnym umyvadlom - stale funkcne stare dvere presklenene izbove - 2 x dvere plne biele izbove - 1x, uz odvesene z pantov, sirka cca 80 cm povodna kuchynska linka - svetla farba, bola oblepena na dvierkach ciastocne tapetami, oblepenie je strhnute stara vesiakova stena - 3 panely oblepene tmavo hnedou lepenkou s vesiakom - uskami na zavesenie kabatov a s vrchnou polickou, stale funkcne povodne umakartove jadro z kupelne a WC s 3x dverami - z WC sa prechadza do kupelne a do kuchyne starsi plynovy sporak, samostatne stojaci Predbezny termin dohodou - maj, jun 2023 Prosim pisat email o co mate zaujem a nechat na seba kontakt, tel. cislo nie je funkcne.
Predám nové klucky
Predám čisto nové klucky,zle zamerané.8 kusov
Dvere Lipbled Visioline biele  80cm +obložková zárubňa 150mm
Predám nové zabalené interierové dvere LIPBLED Visioline CPL plné biele 850x1985 s voštinovou výplňou + obložkové zárubne SMO49 150mm biele: 1ks pravé,  1ks ľavé. Cena 120€/ks (dvere + zárubňa).