inzercia, predaj, predám, bazár

Knight Rider svetlo-scanner

Kategória: Ostatné

Na predaj svetlo-scanner z kultového filmu Knight Rider.

Modul obsahuje 16 červených vysokosvietivých Led diód.
Celkovo obsahuje 11 programov, potenciometer pre reguláciu rýchlosti pohybu.

Oproti iným svetlám, si tento pamätá zvolený program, preto po vypnutí nie je potrebné znova voliť požadovaný program !

Led diódy sa dajú nahradiť 3 Volt červenými žiarovkami, alebo klasickými bielymi a vložiť ich do červeného púzdra s väčšími rozostupmi.

Takto si viete zvoliť veľkosť do masky vášho auta, alebo kdekoľvek sa ho chystáte použiť.

Zámenou za žiarovky ďalej dosiahnete iného efektu, keďže žiarovky sa rozsvecujú aj zhasínajú pomalšie, ako Led diódy.

Tento modul oproti ostatným na nete je dokonalou replikou ozajstného svetla Knight Rider.

Môžete ho používať tak, ako je prípadne si ho vie nejaký šikovný elektromechanik prispôsobiť...

Predáva sa komplet s krabičkou, bez zdroja, napájanie 12 V.

Dobierkou, alebo osobný odber.
Knight Rider svetlo-scanner
Podobné inzeráty
Slnečná clona Garmin Zumo XT a TomTom Rider 4xx/5xx
Dobrý deň, Ponúkam na predaj Sunshield na Garmin zumo XT, zumo 660 a TomTom Rider 400/410/420/500/550. Cena za kus 10€. Je možnosť poslať aj na dobierku. Garmin zumo, Zumo 396, Zumo 595, TomTom rider 550, Garmin zumo 395, Garmin zumo XT, TomTom rider 500, Garmin zumo 660
Predam scanner na fotografie a diapozitivy
Predam novy scanner na fotografie a diapozitivy, nepouzivany (vybaleny len na odfotenie do tohoto inzeratu), s originalnym prislusenstvom. Jay-tech Combo Scanner PS970. Cena 60 EUR Poprosim o kontakt cez email alebo SMS. Len osobny odber. Dakujem! Tomas
Dc komiksy a jeden marvel
Predám nasledujúce komiksy Immortal hulk ohc-10€ JLA earth 2 deluxe edition-10€ Before Watchman deluxe edition-10€ Detective comic 1000 deluxe edition- PREDANÉ Judas coin deluxe edition-8€ Blackest night-10€ Hellblazer-10€ Batman war games set-45€ Batman officer down-20€ Batman the dark knight detective vol.1-65€ Batman the dark knight detective vol.2-55€ Batman long halloween,dark victory,haunted knight set-25€ Batman/spawn- PREDANÉ New 52 flash vol.7 pevná väzba-10€ New 52 green lantern new guardians pevné väzby 1,2,3 set-30€ V prípade záujmu kľudne pošlem viac fotiek.
Predam veľmi málo používané intercom Scala rider
Predám veľmi málo používaný 2x intercom scala rider packtalk.. je k tomu komplet príslušenstvo.. 1 je trosku poškodená, ale na funkčnosti to nič nemení.. Dôvod predaja je necakane tehotenstvo a teda sezóna je ukončená skôr ako začala :-D inak by sme nepredavali, boli sme spokojní.. Cena za oba 380€ v prípade rychleho jednania možná zlava..
Predam veľmi málo používané intercom Scala rider
Predám veľmi málo používaný 2x intercom scala rider packtalk.. je k tomu komplet príslušenstvo.. 1 je trosku poškodená, ale na funkčnosti to nič nemení.. Dôvod predaja je necakane tehotenstvo a teda sezóna je ukončená skôr ako začala :-D inak by sme nepredavali, boli sme spokojní.. Cena za oba 349€ v prípade rychleho jednania možná zlava..
Film scanner
Predám 1x použitý film scanner Tevion, na negatív a diapozitív, s krabicou, manuálom v angličtine a komplet príslušenstvom. Najlepšie osobný odber v Trenčíne alebo Nemšovej, telefón neplatný, prosím píšte.