inzercia, predaj, predám, bazár

Kniha MILUJEME CESTOVINY len uskladnená

Kategória: Kuchárky

Predám nikdy použitú knihu: Milujeme cestoviny, 100 originálnych talianskych receptov.

Dôvod predaja: nevhodný dar

Aktuálna cena: 18,95€ Phanta Rhei

Osobný odber po dohode možný v BA-Rača, Pezinok, Senec, Trnava, Smolenice.

Poštou/Packetou posielam v prípade uhradenia poštovného kupujúcim.
Kniha MILUJEME CESTOVINY len uskladnená
Podobné inzeráty
Kniha MILUJEME CESTOVINY len uskladnená
Predám knihu MILUJEME CESTOVINY, bez poškodení, len odložená, nakoľko sme ju na Vianoce dostali 2x, tak 1kus posúvame ďalej. Aktuálna cena: 19€ Moja cena: 5€ Osobný odber po dohode možný v BA-Rača, PK, SC, Smolenice Poštou posielam v prípade uhradenia poštovného kupujúcim.
Kuchárske knihy
Predám lacno nové nečítané kulinárske knihy rôzne druhy receptov do zbierky vhodné aj ako darček, niekto nové v pôvodných obaloch: - Recepty s vúní koření (147 receptov) 1€ - Thajská kuchyňa 0,30€ - Grécka kuchyňa 0,30€ - Mexická kuchyňa 0,30€ - Ázijská kuchyňa 0,50€ - Varíme vo woku Zelenina 2€ - Suši 2€ - Barbecue 2€ - Grilovanie 0,50€ - Lovecká kuchařka aneb zvěřina a ryby nejen na talíři 1€ - Česká kuchařka 2€ - Česká kuchyňa pre každého 1€ - RYBY: pozeraj a var 2€ - Mleté mäso (100 receptov) 2€ - HUBY 2€ - Andrej Bičan varí s Tomášom 1€ - Nemecko-slovenský slovníček šikovné ruky varia 0,30€ - Milujeme cestoviny (100 autentických talianskych receptov) 7€ - Aké ľahké cestoviny (100 receptov) 1€ - Low Fat Foof: Koncepcia nízkotučnej stravy 1€ - Ľahko a rýchlo 2€ - 5:2 kuchárska kniha na pôstne dni 3€ - Oddelená strava (minutové recepty 10-30min) 3€ - Vitamíny v kuchyni: jedlá racionálnej kuchyne 1€ - Najchutnejšie ovocné koláče na každú príležitosť - PREDANÉ - Encyklopédia múčnikov (1001 klasických receptov) PREDANÉ Lidl Cukráreň podľa Adriany Polákovej 8€ plus čo nie je na 1.hromadnej fotke: - Pštros v našej kuchyni (Vlasta Malíková a Zdeněk Kratochvíl) 0,30€ - Domáci údenár (Jozef Ďurík) 0,30€ - Jedlá z húb 0,30€ - Kniha Varíme na prestretom stole 0,30€ - Köhnlechnerova diéta proti rakovine 1€ - Vinařská odyssea, aneb, Cesta za vínem se Zdeňkem Troškou a Miroslavem Kovácsem 1,50€ - Cestoviny 1€ - Svetový atlas vína Hugh, Johnson, Jancis, Robinsonová 10€ - Edícia Teubner 2002: 10€/kus >Ovocie a zelenina >Mäso a divina >Ryby a morské plody Prípadne viem poslať viac fotiek kníh do mailu. Cena dohodou. Osobný odber pri Trnavskom mýte. Pošlem aj poštou v prípade úhrady poštovného vopred na účet. Mám v ponuke aj iné knihy - pozri moje inzeráty. Odpovedám na všetky maily. Ak som neodpísala váš mail mi neprišiel, kontaktujte ma telefonicky.
Milujeme cestoviny
Ponúkam na predaj kuchársku knihu Milujeme cestoviny, je ako nová.
Milujeme cestoviny
Ponúkam knižku, málo používanú, stav veľmi dobrý, používanie vidno len na vonkajšom prebale, vo vnútri je čistá. O knižke: Cestoviny od špagiet s paradajkovou omáčkou po lahodné zapekané cannelloni či gnocchi s rukolovým pestom lámu všetky svetové rekordy v chuti a kreativite a stali sa súčasťou životného štýlu ďaleko za hranicami Talianska. Publikácia ponúka zaujímavosti z histórie vzniku cestovín i poznatky o regionálnych zvyklostiach pri ich používaní. Obsahuje 100 autentických talianskych receptov na cestoviny v nekonečnej škále tvarov, farieb, chutí a vôní. Sú obohatené o nápady a návrhy obmien tak, aby vyhovovali chuti každého človeka bez ohľadu na to, kde žije. Cena je len 5 eur. Najlepšie osobný odber Bratislava IV. alebo poštovné je potom 3,2 euro kvôli váhe knihy (balík na poštu).
Cestoviny 50 kreácií
Kniha nás oboznámi s rozličnými druhmi cestovín, s tým, ako ich pripravovať aj doma a správne variť. Ponúka recepty na cestovinové šaláty, cestoviny so zeleninou a syrom, cestoviny s rybou a mäsom a plnené a zapekané cestoviny. V tejto knihe nájdu milovníci cestovín 50 nových lákavých kreácií: Klasické kombinácie aj novinky na všedný deň a na sviatok. Vynikajúce fotografie receptov a podrobné návody sú zárukou, že pri príprave jedál ani začiatočník nič nepokazí.
Nová kniha o bylinkách, Wok, Cestoviny, Tisíc polievok z cel
Zdena Studenková: Recepty se špetkou hereckého koření, Sladká kuchárka – 6 € Pečivo na slávnostné príležitosti – 4 € Tri stačia – 200 nenáročných receptov na chutné jedlá najviac z troch surovín – 6 € Kuchárska biblia – 10 € Moje obľúbené recepty – 5 € Cestoviny – 50 nových lákavých kreácií – 4 € 100 najslávnejších receptov – 5 € Medzinárodné najobľúbenejšie rodinné jedlá – 5 € Stredomorská kuchyňa – 3 € Wok – 3 € Cestoviny – 3 € Nová kniha o bylinkách – 8 € Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov – 5 € Zelené smoothie – 4 € Karolína – Domácí kuchařka – Jídlo jako vášeň – 4 € Italská kuchyně – 4 € Tisíc polievok z celého sveta – 7 € … Cena € + poštovné, môžete si prevziať osobne v Bratislave – Nivy. Urobte si radosť. Pozrite si aj moje ďalšie knihy na