inzercia, predaj, predám, bazár

Knihy „Zem Spoznavame našu planétu” a „Počasie”

Kategória: Encyklopédie

Predám krásne, ilustrované, náučné knihy o Zemy a Počasí.
Knihy sú zo série Cesta za poznaním.
Knihy sú vo veľmi dobrom stave
písané v Slovenskom jazyku
vydané v roku 2003
a majú 128 strán.
Cena za kus- 5€

Pre podrobnejšie foto alebo viac info, volať/písať (SMS, E-mail).
Knihy „Zem Spoznavame našu planétu” a „Počasie”
Podobné inzeráty
Ottova obrazová encyklopédia Zem
Ottova obrazová encyklopédia - Zem približuje minulosť, súčasnosť a pravdepodobnú budúcnosť zatiaľ jedinej živej planéty. Vznik planéty Zem a jej miesto vo vesmíre. Podrobnosti o vzniku života a priebehu postupného osídľovania rastlinami, živočíchmi až po súčasnosť. Deje prebiehajúce vnútri Zeme:mechanizmus pohybu kontinentov, príčiny zemetrasení, výbuchov sopiek, zosuvov pôdy či cumani. Najdôležitejšie horniny a nerasty. Prehľad a vznik všetkých typov životného prostredia. Vplyv ľudskej činnosti na planétu Zem. Celosvetová spolupráca pri ochrane životného prostredia. Zmeny v atmosfére Zeme a ich vplyv na podnebie a počasie. Príčiny extrémnych prejavov počasia. Ako nová, pôvodná cena 35€.
Zem
Zem Farebná história i súčasnosť našej planéty Vydavateľstvo Ikar ponúka jedinečnú encyklopédiu ZEM a v nej nevšedný pohľad na rozličné aspekty našej ustavične sa meniacej planéty. Vyše 2000 farebných fotografií a 1200 máp a ilustrácií Vám ukáže všetko, čo ste kedy túžili na Zemi vidieť. Ťažiskom publikácie sú neuveriteľne krásne fotografie viac ako 400 najnezvyčajnejších, najúchvatnejších a najdramatickejších miest na Zemi – od vyprahnutej púšte Atacama po búrlivo vybuchujúcu Etnu, od mohutného Nílu po rozľahlé vody Tichého oceánu, od dažďových pralesov v Indonézii po antarktickú ľadovú čiapku. Vďaka plasticky pôsobiacim fotografiám uvidíte poklady Zeme v nevídanej kráse. Text knihy s odbornou presnosťou, ale zrozumiteľne a presvedčivo podáva najnovšie vedecké poznatky o Zemi. So vzrušením objaviteľa, plní očakávania budete listovať stranu za stranou a s nadšením zisťovať, ako funguje systém vzájomne prepojených síl, ktoré viac ako 46 miliónov rokov formovali vzhľad Zeme a neustále sa podieľajú na jeho zmenách. Spoznáte, ako do tohto systému vstupuje človek a ako ľudská činnosť ovplyvňuje životné prostredie. Odhalíte cykly a vzťahy, ktoré zapríčiňujú zmeny podnebia. Pochopíte tajomstvá počasia. Získate komplexný pohľad na Zem, aký v žiadnej inej encyklopédii nenájdete. Encyklopédia je rozdelená do 5 hlavných kapitol: PLANÉTA ZEM PEVNINA OCEÁN ATMOSFÉRA TEKTONIKA ZEME
Obrazový atlas Oceány sveta, Planéta Zem, Najkrajšie doliny
Mám na predaj knihy encyklopédie. Knihy sú ako nové, raz čítané. Ak by ste mali o nejakú knihu záujem, tak mi napíšte o ktorú. Na predaj mám knihy : 1, Oceány sveta - obrazový atlas. Cena je 8 eur platba vopred na účet. Poštovné a balné je 3,50 eur. Píšte prosím na e - mail. 2, Planéta Zem - Encyklopédia školáka. Cena je 8 eur platba vopred na účet. Poštovné a balné je 3,50 eur. Píšte prosím na e - mail. 3, Kniha : Najkrajšie doliny - Prírodné krásy Slovenska. Raz čítaná. Autor Ján Lacika. Rozmer knihy : 237 x 160 x 12 mm. Počet strán 128. Hmotnosť knihy : 453 g. Obsah knihy - 40 dolín. Doliny, ktoré majú pevné miesto v povedomí obyvateľov Slovenska. Ich polohu, vznik a vývoj. Podrobná charakteristika dolín a ich odnoží, rôzne zaujímavosti, príbehy, ktoré dotvárajú ich charakter. Kniha má pekne fotografie. Cena je 9 eur. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Píšte prosím na e - mail.
Reader Digest Výber - počasie, chemické zbrane, svet. dejiny
Predám zaujímavé encyklopédie - počasie, chemické zbrane, svetové dejiny, osobnosti - Počasie a zmena klímy (Svojtka&Co - 2012) - Biologické a chemické zbrane (C. Klement, R. Mezencev, J. Bajgar - 2013) - Čo by som mal vedieť o svete okolo nás - Moderná školská encyklopédia (Rogers K., Howel L. Smith A. - 2005) - 101 svetových hrdinov - Najvýznamnejšie postavy dejín (Simon Sebag Montefiore - 2011) - Ilustrovaná encyklopédia ľudskej vzdelanosti (Reader´s Digest Výber Slovensko, kol. - 2001) - Rodinná encyklopédia svetových dejín (Reader´s Digest Výber Slovensko, kol. - 2002) - Ľudia, ktorí zmenili svet - 4000 osobností od staroveku po dnešok (Reader´s Digest Výber Slovensko, kol.) - *PREDANÉ Mozog - Ilustrovaný sprievodca štruktúrou, funkciami a poruchami (Rita Carter - 2010) - Precvičte si mozog - Ako si v každom veku udržať sviežu pamäť (Reader´s Digest Výber - 2012) - Nevyriešené záhady ľudstva - Veda v rozpakoch (Reader´s Digest Výber - 2005) ____________________________________________ Kliknite na moje meno nižšie a pozrite ďalšie inzeráty!
Reader Digest Výber - počasie, chemické zbrane, svet. dejiny
Predám zaujímavé encyklopédie - počasie, chemické zbrane, svetové dejiny, osobnosti - Počasie a zmena klímy (Svojtka&Co - 2012) = 28,-EUR - Čo by som mal vedieť o svete okolo nás - Moderná školská encyklopédia (Rogers K., Howel L. Smith A. - 2005) = 10,-EUR - 101 svetových hrdinov - Najvýznamnejšie postavy dejín (Simon Sebag Montefiore - 2011) = 10,-EUR ____________________________________________ Kliknite na moje meno nižšie a pozrite ďalšie inzeráty!
Obrazový atlas Oceány sveta a Planéta Zem - Encyklopédia
Mám na predaj knihy encyklopédie. Knihy sú ako nové, raz čítané. Ak by ste mali o nejakú záujem, tak mi napíšte o ktorú a ja vám môžem poslať viac fotiek danej knihy a jej popis. Nakoľko sem sa nedá viac fotiek pridať. Na predaj mám knihy : Oceány sveta - obrazový atlas - 8 eur. Planéta Zem - Encyklopédia školáka - 8 eur, Malý vševed kniha - už PREDANÉ. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.Píšte prosím na e - mail.