inzercia, predaj, predám, bazár

Kobylka TOM + strunník Gotoh

Kategória: Strunové nástroje

Prodám použitou kobylu Gotoh GE 103B-T a strunník Gotoh. Bohužel bez postů. Tzn ideální pro upgrade již existující kobylky. Na strunníku je vidět mírné opotřebení kobylka je relativně čistá.
Osobně Praha 4
Zásilkovna po SK s platbou předem 3,7 E
(KOUKNĚTE NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY PRODÁVÁM I DALŠÍ AKTIVNÍ SNÍMAČE A HARDWARE)
Kobylka TOM + strunník Gotoh
Podobné inzeráty
Predám elektrickú gitaru + kombo 10W
Predám zaciatočnicky set Gitara Harley Benton SC 450 Plus series Les Paul, kombo Harley Benton 10W, pás na gitaru a kábel... Set bol zakúpený na Thomanne a je na ňom ešte záruka do 05/23, Na gitare sú kvalitné struny Elixír nanoweb 10-42', vymenená kobylka za Gotoh plus strunnik, vymenena mechanika za uzamykatelnu, 2x Roswell humbucker, rozpinatelny, gitara je nastavená, oktáva o.k. bez škrabancov, bez poškodenia, stav ako nová, u mňa už stojí a niekomu môže poslúžiť Cena cca 280,-€ Stav ako nová Treba vidieť chytiť skúsiť ... predaj mi nesúri keď stála polroka môže aj ďalší rok ... ????
BURNY RLC-65 (Les Paul Custom) 1980s MIJ
Po dlhom zvažovaní púšťam do druhých rúk túto raritnú gitaru. Kópia (Gibson) Les Paul Custom, Made in Japan, 80.roky. Gitara už má pár šrámov od predchádzajúcich vlastníkov, no momentálne je v 100% hrateľnom a zvukovom stave. Skvele rezonuje a má pekný hutný zvuk. Telo: Mahagón Krk: Mahagón Hmatník: Palisander Gitara odborne prepražcovaná v 2021 s jumbo stainless steel pražcami od Jescar (doživotný pokoj) + nový nulný pražec od Graphtec (vyrobený na mieru z bloku, nie polotovar) Pôvodá ladiaca mechanika GOTOH. Drží skvele! Vymenená kobylka za TonePros s uzamykaním, čo zjednodušuje výmenu strún. Uchytenie typu ABR-1 priamo v tele gitary. Strunník pôvodný. Pôvodná elektronika (potenciometre, kabeláž, atď.) Gitara je absolútne tichá, čo sa týka nejakých brumov a šumov, uzemnenia, statiky a pod.! Vymenený len prepínač snímačov, nakoľko pôvodný už nefungoval spoľahlivo. Momentálne sú na gitare ručne vinuté snímače od Leo Sounds 59BUCKER GROWLDOGS, ktoré dávajú gitare presne ten zvuk, ako má mať. - Neck: 8,2k Ohm - Bridge: 8,9k Ohm (Ku gitare samozrejme dám aj pôvodné, no tie sú mierne mikrofonické, čo je pri skreslení problém a majú aj viac zastretý tón) Ku gitare má všetky pôvodné diely do poslednej skrutky + zlaté strap lock od Schaller na pás. Cena: 1200 EUR + 50 EUR pevný kufor GATOR. Dohoda možná. Na dovoze v rámci SK sa vieme dohodnúť.
Cort Source DiMarzio HH
Ponukam na predaj semiakusticku gitaru Cort Source. Gitara je nastavena technikom plus ma vycistene prazce a hmatnik. Na gitare su nove HH snimace DiMarzio, novy strunnik a kobylka Gotoh plus novy nulty prazec. Na nove diely sa vstahuje zaruka. Pridam doklad. Ku gitare je aj pevne puzdro. Dovod predaja je kupa novej gitary.
Cort semiakustika
Predám túto Cortku - vymenené snímače, gotoh kobylka a strunník - super zvuk a vynikajúca hratelnost V našom bazáre môžete svoj nástroj predať alebo dať do protihodnoty za iný nástroj z našej ponuky (aj nový) - možnosti nájdete na alebo priamo na predajni.
ESP LTD EC-401 Biela
Ahojte, predám len málo používanú elektrickú gitaru ESP LTD EC-401 v bielom prevedení. elektrická gitara, Séria: LTD Standard, Typ: Singlecut, Telo: masívny mahagón, Krk: mahagón, Hmatník: palisander, Menzúra: 24,7'' (628mm), Šírka základného pražca: 1,65'' (42mm), Počet pražcov: 24, Snímače: humbucker EMG 81 a EMG 60, Hardware: čierny nikel, Kobylka: Tune-o-matic + Tailpiece, TOM, Ladiaca mechanika: Grover, Ovládacie prvky: 2x Volume, 1x Tone, 3-polohový prepínač, Povrchová úprava: Olympic White EC-401 je elektrická gitara typu Les Paul zo série LTD Standard od spoločnosti ESP, respektíve od jej dcérskej firmy ESP-LTD. Ak ste nadšencami tvrdej rockovej hudby, túto značku vám určite netreba zvlášť predstavovať. Klasický, hutný tón, pohodlné hranie a v neposlednom rade štýlový vzhľad sú hlavné atribúty tohto nástroja, ktorý v sebe spája všetko, čo od značky ESP čakáte, avšak za prijateľnejšiu cenu, no so zachovaním vysokých štandardov kvality. EC-401 má telo vyrobené z masívneho mahagónu, ku ktorému je lepený pohodlný a rýchly krk, taktiež z mahagónu. Osadený je palisandrovým hmatníkom s 24 jumbo pražcami. Dĺžka menzúry je 24,7" (628mm) a šírka základného pražca 1,65" (42mm). Elektroniku gitary tvoria dva aktívne humbucker snímače, a to EMG 81 pri kobylke a EMG 60 pri krku. Gitara obsahuje klasické potenciometre na ovládanie Tone, 2x Volume a trojpolohový prepínač. Struny sú na jednej strane pripevnené o strunník a kobylku Tune-o-matic typu TOM a na strane druhej o pevnú a spoľahlivú ladiacu mechaniku Grover. Hardware je vyhotovený v čiernom, poniklovanom prevedení a celková povrchová úprava gitary je Olympic White.
Gitarový strunnik
Predám strunnik na gitaru.