inzercia, predaj, predám, bazár

Koi kapre-import z Japonska

Kategória: Ostatné

Koi v rôznych farbách, tohtoročný import z Japonska- už po karanténe! V ponuke aj iné druhy rýb...
Koi kapre-import z Japonska
Podobné inzeráty
Chint DTSU666 CT obojsmerný Elektromer
Chint DTSU666 CT 0,015-1,5(6)A - obojsmerný, štvorkvadrantový transformátorový analyzátor vybavený portom RS-485 a protokolom Modbus-RTU (návod v poľštine nájdete v časť „Ďalšie informácie“). CT metre Chint DTSU666 s podsvieteným displejom sú pokročilé multifunkčné zariadenia určené na obojsmerné, štvorkvadrantové polonepriame meranie elektriny v trojfázových inštaláciách. Okrem obojsmerného toku energie (export a import) umožňujú merače Chint DTSU666 CT aj registráciu a čítanie mnohých ďalších parametrov siete, vrátane kapacitnej a indukčnej reaktívnej energie v smeroch spotreby (import) a vstupu do siete ( export). Merač má port RS-485, vďaka ktorému môžete jednoducho odčítať namerané hodnoty pomocou protokolu Modbus-RTU. Okrem toho má konfigurovateľný impulzný výstup pre aktívnu alebo jalovú energiu. Prístroj meria a prenáša informácie o parametroch ako: napätie (V), frekvencia (Hz), prúd (A), energia v štvorkvadrantovom meraní, (kWh/kVArh) zavedená do siete (export), spotrebovaná (import) a celkom. Meracie vstupy: - na meranie fázových napätí - na pripojenie prúdových transformátorov - merania v trojfázových, trojvodičových (3F3P) a štvorvodičových (3F4P) inštaláciách, maximálny prúd závisí od použitého transformátora Kľúčové technické údaje: - Výstup RS-485, protokol Modbus-RTU - impulzný výstup: programovateľný na nastavenie impulzov zodpovedajúcich kWh alebo kVArh. - merania: napr. napätia, prúdy, činné a jalové výkony, účinníky na jednotlivých fázach, export/import činná energia, export/import jalová energia, štyri kvadranty, kWh/kVArh, kW/kVar, kVA, P, F, PF, V, A. - podsvietený LCD displej - Presnosť merania činnej energie (Wh): Trieda C EN50470-1/-3 Ďalšie parametre: - normálna prevádzková teplota: -10 ºC až 45 ºC - limity prevádzkovej teploty: -25 ºC až 75 ºC - priemerná ročná vlhkosť: 0-75%, nekondenzujúca - montáž: DIN 43880 lišta (72x94,5mm)
REALIZÁCIA JAZIEROK / LUKAS GARDEN
Sme realizátori jazierok, či už sa jedná o kúpacie, okrasné , Koi alebo bio-bazén. Naša práca je pre nás vášňou so zmyslom pre detail a preto vytvárame projekty vašich snov. •REALIZUJEME - od návrhu, cez realizáciu až po samotnú údržbu. •Jazierka / Jazera ( okrasné, kúpacie, bio-bazény , chovné - Koi jazierka ) • Vodopády , kaskády , stratové vodopády • Potoky , rieky , male vodné prvky a podobne • Skalky , výsadby vo svahu a iné kamenné dekorácie • predaj rýb ( Koi Kapor, jeseter, karas ) • a iné záhradné prvky. Pracujeme na CELOM SLOVENSKU viac z našich prác nájdete na : FB : Jazierka Lukas Garden IG : Lukas. WEB :
Rybárska výbava
Predám Rybársku výbavu, vhodnú pre začínajúceho rybára. Výbava obsahuje: Rybársku podložku, krmivo pre kapre, rôzne druhy nástrah pre kapre (rohlíkové boillies, Pop-up boillies. Rôzne tyčky (stojany) na udice v tvare V. Na fotke môžete vidieť aj pipák s vlastnou tyčkou. Ďalej rôzne plaváky. Výbava na chytanie na plaváky(rôzne olovká, háčiky) Výbava na prívlač (Lanká, woblery, gumy) . Peany na vyberanie háčikov z papuľky rýb. (4!) Základná výbava na kaprárinu. Rôzne háčiky, nadväzce, zarážky na boillies, ihla na boillies, policajti pri véčkových tyčkách. Rôzne nádobky na živé nástrahy. Ďalej ponúkam stojan až na 4 udice. Ten sa dá nastavovať a prispôsobiť. Ďalej ponúkam 2 podberáky, jeden taký starší a jeden modernejší. Majú nastaviteľnú dĺžku. Ďalej vo výbave ponúkam 2 udice. Jedna je teleskopická , má 3,3 metra aj s navijakom a druhá je klasická skladacia, má 1,5 metra , taktiež ponúkam s navijakom. Navijaky sú funkčné a majú navinutý silon. Všetko spomínané vybavenie predávam ako celok. Všetko funguje, dá sa rovno ísť na ryby. Celý set predám za 200€ (malá dohoda na cene možna, preferujem osobný odber, pri ktorom si môžete náčinie aj popozerať zblízka. Dôvod predaja vývavy je, že na to momentálne nemám čas. Myslím si ,že dobre poslúži začínajúcemu rybárovi.
Jazerkove ryby
Predám jazierkove ryby Koi kapre 15 ks(30-45cm).Cena 50-100 eur/ks
Prebaľovacia taška Cybex Priam Fish Koi
Ponúkam na predaj v top stave prebaľovaciu tašku Cybex Priam Fish Koi, k tomu dám aj prebaľovaciu podložku a termo obal na fľašku z tej istej kolekcie. Platba vopred na účet, poštovné podľa cenníka SP, alebo osobný odber, viem priniesť do Košíc.
Všetko pre jazierka, Koi
Dobrý deň, Ponúkám všetko pre Jazierka, chov Koi. Reagujem na sms, spytaj sa podla jazierka, osádky vyberieme vhodnú techniku na čistú a kvalitnú vodu.