inzercia, predaj, predám, bazár

kokosový matrac do postieľky

Kategória: Kojenecké potreby

Predám kokosový matrac do detskej postieľky 120 x 60 x 8 cm s odnímateľným poťahom, ktorý je možné prať v práčke na 60 stupňov. Používaný na veľmi občasné spanie 1 rok. Matrac je v záruke, kupovaná 11/2021.
kokosový matrac do postieľky
Podobné inzeráty
Klin do postielky Candide Zen Bamboo 15° Zen
Predam 2 ks malo pouzivanych klinov do postielky vo vybornom stave. Vhodne do postielky s rozmerom 120x60cm. Povodna cena za 1ks: 22,90€ Cena za ks: 7€ Osobny odber Stupava V pripade zaujmu prosim pisat sms. Dakujem Kľúčové vlastnosti klina do postieľky Candide Zen 15° - Klin do postieľky Candide Zen 15° je vyrobený z bambusových vlákien - Klin do postieľky má sklon 15° Vhodný pre deti od narodenia do 24 mesiacov - Bambusové vlákna pôsobia antibakteriálne - Odpudzuje baktérie, plesne a kvasinky - Rýchly odvod vlhkosti - Termoregulácia Vhodný aj pre citlivé a alergické deti - Zaručí deťom ľahšie dýchanie - Pokrýva postieľku od boku k boku
7 dielne súpravy do postieľky Viac farieb
Predám úplne nové súpravy do postieľok. Všetky farby skladom viď foto možnosť nakombinovať. 100 % bavlna Obliečky perinka 120 x 90 cm + vankúš 60 x 40 cm = 12 € Mantinel 180 cm do pól postieľky = 13 € Mantinel 360 cm okolo celej postieľky = 25 € 3 dielna súprava Mantinel 180 cm + obliečky = 23 € 3 dielna súprava Mantinel 360 cm + obliečky = 35 € + možnosť dokúpiť antialergickú výplň vankúš + perinka = 13 €. + luxusný sieťovinový baldachýn biely 15 € + mašľa vo farbe súpravy grátis. Samostatný stojan na baldachýn = 10 €. V ponuke aj plachty: 100 % bavlna na gumičku 120 x 60 cm za 6,50 € Froté nepremokavá podšívaná na gumičku 10 €. Klínový antirefluxný vankúš do kočíka 30 x 37 cm = 9 € Klínový antirefluxný vankúš do postieľky 59 x 37 cm = 10 € Možnosť zaslania kuriérom DPD na dobierku. Doručenie na druhý pracovný deň :) V ponuke aj: Úplne nové mantinely pletené do vrkoču. (Posledné 3 foto) Dĺžka 360 cm okolo celého obvodu postieľky alebo 180 cm do polky obvodu postieľky. Poťah 100 % bavlna + výplň antialergické vlákno. Výška cca 20 cm. Farby: Mint, Pink - ružová, Grey - sivá Cena: 25 € dĺžka 180 cm 40 € dĺžka 360 cm Všetky ihneď skladom a je možnosť zaslania kuriérom na dobierku.
Detská postieľka Puppolina - sťahovací bok
Predám detskú postieľku + matrac + chránič matraca + mantinel okolo postieľky Drevená postieľka Julie od značky Puppolina je veľmi kvalitne spracovaná a ozdobená rezbou roztomilých ovečiek. Manipuláciu s bábätkom vám uľahčí nastaviteľný rošt, ktorý možno regulovať do 3 polôh. Matrac s rozmerom 120 × 60 cm Nastaviteľný rošt – 3 polohy. Praktický sťahovací bok Zdobené roztomilou rezbou Vhodné pre deti od narodenia. Materiál Drevo Rozmery vonkajšie 126 × 66 × 93 cm Rozmery vnútorné 120 × 60 cm Hmotnosť 15,3 kg Matrac pohanka - molitan - kokos 120x60 cm Táto komfortná matrac je vyrobená v kombinácii pohánkovej struky / molitan / kokosové lisované vlákno. Vďaka obojstrannému použitiu môžete bábätku poskytnú pohodlnú tvrdosť kokosovéj strany alebo masážny efekt pohankových kapsičiek na strane druhej. Pohánková matrac sa prezentuje vlastnosťami ortopedickými, protialergickými aj proti poteniu. Jedna strana ponúka prešívané komôrky plnené pohánkov. Druhá strana je z lisovaných kokosových vlákien. Medzi týmito stranami je vložená molitanová vrstva, ktorá zaisťuje vzdušnosť matraca. Chránič matraca do postieľky.
Predám polohovaciu postielku/pristelka Kinderkraft
Podrobnosti Stav Použité – ako nové Značka kinderkraft Predám príležitostne používanú polohovaciu postieľku. Na spanie sme ju nevyužívali, iba na občasné položenie bábätka v obývačke. K postieľke pribalím aj obojstranné hniezdo a vankúšik proti preležaniu hlavičky. Preferujem osobný odber, prípadne kuriér s platbou vopred na účet. Prístelka NESTE UP nie je len klasická prístelka k posteli rodičov. Ide o multifunkčný produkt – môže slúžiť ako samostatná detská postieľka, rovnako ako nahradiť cestovnú postieľku. NESTE UP je určený pre rodičov, ktorí chcú mať svoje malé blízko pri sebe a zároveň chcú zlepšiť kvalitu svojho spánku. Je to tiež vybavenie pre dojčiace mamičky, ktorých deti sa budia niekoľkokrát za noc. S NESTE UP nebudete musieť vstávať každé dve hodiny, aby ste mohli dieťa nakŕmiť. Táto multifunkčná prístelka má až 5 výškových úrovní a navyše môžete nastaviť uhol sklonu matraca na 2 úrovniach. Má dieťa nádchu a chcete mu uľahčiť dýchanie? Stačí zľahka zdvihnúť matrac! NESTE UP má rozbaľovaciu bočnicu, vďaka ktorej sa premení zo samostatnej detskej postieľky na prístelku. Vlastnosti Multifunkčná postieľka 3 v 1, slúži ako samostatná postieľka, prístelka alebo cestovná postieľka Ľahko sa pripája k posteli rodičov dlhými pásmi 5 výškových úrovní, takže sa ľahko nastaví podľa výšky postele Odolná a silná oceľová konštrukcia Rozkladacia bočnica má vstavanú sieť, ktorá poskytuje batoľaťu dostatočné prúdenie vzduchu a rodičom vizuálnu kontrolu nad dieťaťom Znížená bočnica je chránená mäkkým povrchom Možnosť nastaviť uhol sklonu matraca na 2 úrovniach Ľahko sa prepravuje Tvrdý matrac zaistí pohodlný a pokojný spánok (Odporúčané fyzioterapeutmi pre prvé mesiace života) Poťah postieľky možno zložiť a prať Prístelka spĺňa normy EN 16890:2017 a EN 1130:2019 pre detské postieľky a prístelky Obsah balenia: Oceľová konštrukcia Gondola Matrac Prestieradlo zo 100% Bavlna Prepravná taška
Predám matrac do postieľky
Predám klasický penový matrac do postieľky, hrúbka 5cm, poťah prateľný, bez poškodení, poťah bol vypratý, matrac aj poťah sú bez škvŕn, nebol pocikaný. Používaný len jeden rok v dennej postieľke. Len osobný odber možný v Banskej Bystrici alebo v Brezne. V prípade záujmu mám na predaj aj dve nepremokavé plachty do postieľky v cene 2 eurá za kus a jeden nepremokavý chránič v cene 2 eurá.
Detsky kokosovy matrac 120x60
Predam detsky kokosovy matrac, kupovany v kamennej predajni min rok, pouzivany par krat, ako novy. PC 40€ prilozim Petite and Mars chranic matraca(PC 20€) a 3 postelne prestieradla(2 frote 1 bavlnene)