inzercia, predaj, predám, bazár

Kolibri KM-280P

Kategória: Ostatné

Predám čln Kolibri KM280P
Na vode bol asi 5x čln je ako nový je celý, nelepeny k člnu je prenosná taška, pevná laminátová podlaha, 2x lavička, 2x veslo, a opravná sada
Kolibri KM-280P
Podobné inzeráty
Predám čln kolibri + príslušenstvo
Rhino Elektromotory VX 54 Rybársky čln KOLIBRI KM s pevnou skladacou podlahou bez kýlu Jaxon Držiak Sondy Echolotu 80 cm LOWRANCE SONAR HOOK2 4X GPS 200 CE ROW SET + baterka Batéria varta trakčná 90ah
Kolibri k190 nevhodny darcek (nepouzity)
Predam kolibri k190 (nie z pevnym celom) cena 200e..novy 216e..
KOLIBRI KM260P HASWING55
Predam Kolibri km260p pevna podlaha ako novy nafuknuty na foto od rozbalenia El motor haswing 55lb tiez ako novy kupovane spolu s clnom Za tu cenu dam udrziavanu trakcnu 140 bateriu aj s nabijackou na taku kapacitu Cena pevna nech vam sluzi v najlepsom !
Rybársky čln ,elektromotor
Predám rybársky čln značky Kolibri 240 aj s originálnou pevnou skladacou trojdielnou podlahou,dvoma lavičkami,veslami,nafukovacou žabou, skladacou kotvou,zadním čelom na uchytenie elektromotora. Čln je používaný minimálne 1-2x za rok. Všetko v originálnom balení, pripravené ihneď k používaniu . Taktiež mám aj nový motor, iba raz použitý na vode značky Minn Kota endura Max C2.Po dohode podarujem ku tomu aj záchrannú vestu,a originálny penový návlek na lavičku člna zn.Kolibri,aj s kapsami,pre odkladanie drobného vybavenia. Dôvodom predaja je nedostatok času a budem rád ak to urobí radosť niekomu,kto ten čas má.Kontakt: Tomáš.Cena je za komplet čln a motor ostatné ku nemu podarujem. Čln je spoľahlivý a motor taktiež a má minimálnu spotrebu batérie o sile 34-35 Lb.
KOLIBRI KM260P HASWING55
Predam Kolibri km260p pevna podlaha ako novy nafuknuty na foto od rozbalenia El motor haswing 55lb kupovane spolu s clnom Za tu cenu dam udrziavanu trakcnu 140 bateriu aj s nabijackou Cena pevna.
Cln Kolibri s motorom Honda
Dobry den Ponukam na predaj set- cln Kolibri 330 s kompelt vzbavou s motorom Honda 2,3 na ktory nie je potrebny lodny preukaz. Set je minimalne pouzivany predavam ho len koplet,osobny odber. Peter L.M.