inzercia, predaj, predám, bazár

Kolieska na regály/šuflíky/úložné boxy

Kategória: Ostatný nábytok

Kolieska na regály/šuflíky/úložné boxy, výška 5 cm, 8 ks.
Kolieska na regály/šuflíky/úložné boxy
Podobné inzeráty
Predám drevené regály a pult
Predám drevené regály a pult, viď foto. Rebríky regálov sú z masívu a poličky z laminovanej drevotriesky. Rozmery jednej časti regálov, viď foto, sú (v,š,h) 225cm x 70cm x 40cm. Spolu sú 4 regály a 24 častí. Pult je prevažne z masívu. Rozmery pultu sú (v,š,h) 95cm x 405cm 90cm. Regály je možné predať aj samostatne ako regál č. 1-4. Cena za všetky regály a pult je 4500€. V prípade záujmu nacením regály, alebo pult aj samostatne.
Predám drevené regály a pult
Predám drevené regály a pult, viď foto. Rebríky regálov sú z masívu a poličky z laminovanej drevotriesky. Rozmery jednej časti regálov, viď foto, sú (v,š,h) 225cm x 70cm x 40cm. Spolu sú 4 regály a 24 častí. Pult je prevažne z masívu. Rozmery pultu sú (v,š,h) 95cm x 405cm 90cm. Regály je možné predať aj samostatne ako regál č. 1-4. Cena za všetky regály a pult je 4500€, dohoda na cene možná. V prípade záujmu nacením regály, alebo pult aj samostatne.
Predám drevené regály a pult
Predám drevené regály a pult, viď foto. Rebríky regálov sú z masívu a poličky z laminovanej drevotriesky. Rozmery jednej časti regálov, viď foto, sú (v,š,h) 225cm x 70cm x 40cm. Spolu sú 4 regály a 24 častí. Pult je prevažne z masívu. Rozmery pultu sú (v,š,h) 95cm x 405cm 90cm. Regály je možné predať aj samostatne ako regál č. 1-4. Cena za všetky regály a pult je 4000€, pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. V prípade záujmu nacením regály, alebo pult aj samostatne.
Predám drevené regály a pult
Predám drevené regály a pult, viď foto. Rebríky regálov sú z masívu a poličky z laminovanej drevotriesky. Rozmery jednej časti regálov, viď foto, sú (v,š,h) 225cm x 70cm x 40cm. Spolu sú 4 regály a 24 častí. Pult je prevažne z masívu. Rozmery pultu sú (v,š,h) 95cm x 405cm 90cm. Regály je možné predať aj po častiach. Cena za všetky regály a pult je 4900€. V prípade záujmu nacením aj po častiach.
Biele sufliky
Sikovne sufliky, ktore mozete polozit pod pisaci stol. Pripadne skombinovat s policami ktore su v osobitnom inzerate (alebo mi napiste a poslem vsetko nafotene). Sufliky su zlozene z dvoch modulov, 2 sufliky plus 2 sufliky, vid foto. Na vyzdvihnutie na Dunajskej ulici v BA.
Priehľadné plastové boxy 30L
Predám plastové boxy s vekom. S/ takmer nepoužívané, dajú sa na seba ukladať, obsahujú veko. Vhodné na čokoľvek, na sťahovanie, na sezónne uloženie vecí,.. Šírka: 40 cm, Dĺžka: 60 cm, Výška: 17 cm Cena 5€/ks, v prípade väčšieho odberu sa vieme dohodnúť na nižšej cene. Boxy sú v Dolnom Kubíne, v prípade záujmu o 20+ ks, môžem doviezť - záleží na dohode. Sú kupované v JYSK-u, kde stoja 8,50€