inzercia, predaj, predám, bazár

Kolíska, postieľka s matracom

Kategória: Kojenecké potreby

Kolíska postel postieľka s kvalitným matracom z kokosového vlákna(50x100rozmer matraca), v rámci okresu viem aj doviesť.
Kolíska, postieľka s matracom
Podobné inzeráty
Predám KinderKraft LULI gray
Predám pohupujúce lehátko s melódiou 2v1 KinderKraft LULI gray Používané 5mesiscov V záruke Dohoda možná Vhodne od narodenia do 9kg LULI je lehátko, ktoré sa od ostatných výrobkov odlišuje nielen krásnym moderným štýlom, ale aj kolísavým kyvadlovým pohybom. LULI hojdá dieťa kolísaním, pričom tento pohyb zodpovedá prirodzeným pohybom dieťaťa v lone matky. Pre dieťa je dôverne známy a príjemný. Kolíska sa vyznačuje taktiež aj modernou technológiou, ktorá umožňuje jednoduché a rýchle ovládanie. S týmto ležadlom bude upokojenie vášho dieťaťa alebo jeho uspávanie kolísaním ešte jednoduchšie. LULI má 5-stupňovú reguláciu rýchlosti kolísania a časovač, ktorý je možné nastaviť na 8, 15 a 30 minút (ak je časovač vypnutý, kolíska pracuje stále). Ovládací panel má navyše zabudovaných až 12 na počúvanie príjemných melódií. Bezpečnosť dieťaťa zabezpečujú vzájomne prepojené (2 výšky), 5bodové pásy. Kolíska je vyrobená z mäkkých, na dotyk príjemných látok, ktoré poskytujú dieťaťu pohodlie a komfort - súprava obsahuje aj mäkký, nastaviteľný vankúš. Kolíska je dodávaná s odnímateľnou hrazdičkou s 2 hračkami.
Koliska Snuz SnuzPod 4
Detská kolíska s matracom a bielou konštrukciou Snüz SnuzPod4 A aké sú jej výhody? Textilné bočnice sú odopínateľné. Sieťovaná časť vám umožní mať dieťa stále na očiach. Vďaka odopínateľným bočniciam bude vaše bábätko pokojne spinkať priamo vedľa vás. Tým sa prehĺbi vzájomný vzťah, vy budete pokojnejšia a uľahčíte si tým trebárs nočné dojčenie. Vrchná časť je snímateľná, cez deň môže kolíska slúžiť ako praktický košík, ktorý ľahko prenesiete, kam budete potrebovať. Spodná časť má dostatok úložného priestoru na oblečenie, plienky či fľaštičky. Matrac kolísky je vyrobený z prírodných materiálov, ktoré neobsahujú žiadne chemikálie. Dĺžka: 100€ Šírka: 42€ Výška: 95€ Váha: 18kg Dovezené z Írska Používané veľmi malo, ako nové . Osobný odber Bratislava Stare mesto
Multifunkčná koliska
rásna, detská multifunkčná kolíska a postieľka v jednom - 2 v 1 od Milly Mally. Vhodná pre bábätká od narodenia. Na spodnej časti hojdacích líšt sú kolieska, ktoré je možné jednoducho nadvihnúť a zablokovať, tým sa kolíska zmení na postieľku. Kolieska zaručujú jednoduchú manipuláciu s postieľkou. Vďaka veselému kolotoči s krásnymi plyšovými hračkami, melódiami a nočné lampičkou bude zaspávanie pre Vaše dieťatko príjemnejšie. Praktickým diaľkovým ovládačom možno jednoducho ovládať prehrávanie melódií a svetlo kolotoče. Výšku kolísky je možné nastaviť do 4 úrovní. Praktická sťahovacie bočnice uľahčuje prebaľovanie bábätka. Charakteristika: - nastavenie výšky do 4 polôh, - odnímateľná, regulovateľná strieška, - kolotoč s veselými plyšovými hračkami, melódií a nočné lampičkou, - možnosť regulácie intenzity svetla lampičky a hlasitosti prehrávaných melódií, - funkcia vibrácií, - praktický kôš na plienky a ďalšie príslušenstvo pre bábätko, - mäkká matrac súčasťou postieľky má nepremokavý poťah, výška cca 2 cm, - vonkajšie dekorácie s volánikom, - popruh pre spojenie s manželskou posteľou, - sťahovacie bočnice pre ľahšie prebaľovanie bábätka. poťah možno prať v práčke. Vhodná pre bábätká do 6 mesiacov (8 kg). Detailné rozmery: Rozmery: dĺžka: 87cm, šírka: 47cm, hĺbka: 27cm, výška: 135cm (regulovateľná). Rozmery vnútorné: cca 80x40cm. Napájanie kolotoče zaisťujú 3 batérie typu C (nie sú súčasťou). 1.jakost.
Postieľka 3v1 kinderkraft lovi cradle
Ahojte predam jednu s naj veci ktorá môže byt pri bábätku Kinderkraft postielka 3v 1 Lovi Cradle Od narodenia do 9kg (0-6m alebo až kým dieťatko nesedí ) Dá sa využívať ako domáca postielka, kolíska alebo prenosná postielka. V strieške má zabudovanú sieťku, vhodne aj na leto keď dieťatko spinka napeiklad na terase. Strieška sa da nastaviť so viacerých polôh. Vyhodou su sieťkove boky. Jednoduché skladanie a rozkrádanie.
Cestovná postieľka, ohrádka veľká 2v1
Predám veľkú cestovnú postieľku-ohrádku 100×100 2v1 aj s platňami, matracom na spinkanie,ťažko zohnateľným, ktorý bol na objednávku. Postieľku sme používali len na dovolenkách na spinkanie nie na hranie. Trochu sa nám ošúchali nožičky pri skladaní,je to aj na foto a trochu vyčistiť fliačiky na funkčnosť to nemá žiadny vplyv,plne funkčná. Postieľka a aj matrac majú praktické cestovné tašky. Pôvodná suma aj s matracom 130 € teraz za 80€ aj s matracom, nedostatky zohľadnené v cene. Nie je to klasická malá jednopostieľka. Len vážny záujem. Neodkladám, neposielam poštou,nedoručujem na adresu!!
Detska postielka s matracom
Predam detskú postielku s matracom, vankúšovými mantinelmi, plachtou. Rozmer matraca 120x60cm. Matrac neprecikaný! Pod postielkou je velký šuflík na koj.potreby. Postielka ma 3 rôzne výškové polohy na ležanie. Postielka je uz rozobraná.Osobný odber.