inzercia, predaj, predám, bazár

Kolíska Tiny Love 3 v 1

Kategória: Nábytok pre deti

Predám kolísku / kresielko / hojdačku s hracou kvetinkou. Nenahraditeľná pomôcka keď chcete mať dieťa po ruke pri varení, práci, atď. Má aj vybračnú funkciu, ale to som zistil až teraz. Je po jednom dieťati vo výbornom stave.
Kolíska Tiny Love 3 v 1
Podobné inzeráty
Predám multifunkčné 3v1 ležadlo značky Tiny Love
Predám multifunkčné 3v1 ležadlo značky Tiny Love. Ležadlo je vo vynikajúcom stave (viď. obrázok). Má nastaviteľné nohy na hojdanie aj na fixnú polohu. Možnosť zapnutia svetelných efektov, pesničiek aj vibračnej masáže. Informácie o produkte nájdete tu: Cena: 40 € Beszélek magyarul is.
Detská prenosná postieľka/kolíska Tiny Love 3 v 1
Predám nevyužívanú detskú prenosnú postieľku/kolísku Tiny Love 3 v 1. Možnosť využitia: postieľka, kolíska, sedačka Funkcie: melódie, vibrácia (nefunguje), svetielka, visiace hračky Nosnosť: postieľka/kolíska 9 kg / sedačka 18 kg Odporúčaný vek: od narodenia Prevzatie možné osobne v Košiciach, resp. na základe dohody v Bardejove, či Svidníku. Možnosť odoslať poštou alebo kuriérom na náklady kupujúceho. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte prostredníctvom SMS alebo e-mailu.
Detské hracie lehátko Tiny Love 3v1
Predám zánovné detské hracie multifunkčné lehátko zn. Tiny Love 3v1, polohovateľné, je ho moźné využiť na hranie, kŕmenie, spanie. Lehátko hraje hudbu, vibruje. Minimálne používané, ako nové V rámci Košíc a blízkeho okolia doveziem
Predam detské lehátko TINY LOVE
Predam detské lehátko TINY LOVE, použité, čisté, s obmedzenými funkciami (cena nezahrna postovne)
Tiny Love detské kreslo 3v1
Ponúkam na predaj detské lehátko/kreslo Tiny Love 3v1, s 3 možnosťami polohovania. Ležadlo je možné využiť na hranie, spanie aj kŕmenie. Jednou rukou ho jednoducho premeníte na hojdaciu kolísku s rovným dnom a zdvihnutými bočnicami pre spanie bábätka, zatiaľ čo vo fixnej polohe ho môžete použiť ako stoličku na kŕmenie. Iba osobný odber Bratislava.
Tiny Love detské kreslo 3v1
Ponúkam na predaj detske lehatko/kreslo Tiny Love 3v1, s 3 možnosťami polohovania. Ležadlo je možné využiť na hranie, spanie aj kŕmenie. Jednou rukou ho jednoducho premeníte na hojdaciu kolísku s rovným dnom a zdvihnutými bočnicami pre spanie bábätka, zatiaľ čo vo fixnej polohe ho môžete použiť ako stoličku na kŕmenie. Iba osobný odber Bratislava.