inzercia, predaj, predám, bazár

KOLOSTRUM a PRO12 LR

Kategória: Zdravie a krása

Dodajte do svojho tela pasívnu imunitu našim 100 % prírodným produktom. Chráňte sa pred baktériami a vírusmi a prekonajte chorobu a pooperačné stavy rýchlejšie bez komplikácii.

Imunita sa nachádza v našich črevách, treba ju vytvoriť/vybudovať, a to práve Colostrom.

Potom sa treba starať o to, aby sa tam vytvorila vlastná imunita, čo docielite probiotikami pro12, ktoré sú najlepšími probiotikami na trhu, pretože obsahujú 12 kultúr, kdežto v lekárňach vám poskytnú probiotiká s max. 6 kultúrami.
KOLOSTRUM a PRO12  LR
Podobné inzeráty
COLOSTRUM a PRO12
Dodajte do svojho tela pasívnu imunitu našim 100 % prírodným produktom. Chráňte sa pred baktériami a vírusmi a prekonajte chorobu a pooperačné stavy rýchlejšie bez komplikácii. Imunita sa nachádza v našich črevách, treba ju vytvoriť/vybudovať, a to práve Colostrom. Potom sa treba starať o to, aby sa tam vytvorila vlastná imunita, čo docielite probiotikami pro12, ktoré sú najlepšími probiotikami na trhu, pretože obsahujú 12 kultúr, kdežto v lekárňach vám poskytnú probiotiká s max. 6 kultúrami. Mesiac marec výrazná zľava na probiotika pro12
KOLOSTRUM 100% KRAVSKÉ
Povzbuďte svoju imunitu a nedajte vírusom a chorobám šancu. COLOSTRUM JOYFUL - TEKUTÉ 125 ml • Ešte lepšia chuť vďaka odstráneniu okysľujúcich kultúr • Vysoko efektívne posilnenie imunitného systému • Účinná ochrana pred baktériami a vírusmi • 100 % prírodný produkt Rovnako účinné na posilnenie imunity ako naše klasické Colostrum Liquid. Čo je na ňom ešte lepšie? Jeho jemnejšia chuť, ktorú ocenia hlavne tí najmenší! Túto chuť sme dosiahli vďaka procesu extrakcie srvátky. Absencia okysľujúcich kultúr má za následok zmenu chuti, zatiaľ čo proces filtrácie, bohatosť a účinok ingrediencií zostávajú nezmenené. Doprajte svojim deťom to najlepšie, aby boli vždy zdravé a šťastné! COLOSTRUM KLASICKÉ 125 ml COLOSTRUM TABLETKOVÉ 30 tabliet ČO JE TO COLOSTRUM? Kolostrum, inak mledzivo, je prvé mlieko kravy. Zásobí mláďa všetkým, čo potrebuje. Pri výrobe produktov Colostrum od LR LIFETAKT používame výhradne nadbytočné mlieko od kráv z európskych chovov. Všetky spracovateľské kroky prebiehajú v Nemecku. Okrem kvalitatívnej kontroly LR každý spracovateľský krok produktov LR LIFETAKT Colostrum pravidelne sleduje aj SGS Inštitút Fresenius. Kontaktovať ma môžte mailom, telefonicky alebo na sociálnej sieti. Istejšia ale bude SMS :) Instagram lr_miver Facebook LR Miver Mail @ Kliknutím na moje meno si viete pozrieť aj ďalšie moje inzeráty. LR má skvelé výrobky a viem vám poradiť aj ohľadne zdravia, krásy, parfémov.
Silná imunita s Colostrum LR liquid - tekuté
Kolostrum, inak mledzivo ,je prvé mlieko kravy. Zásobí mláďa všetkým, čo potrebuje. Pri výrobe produktov kolostrum od LR LIFETAKT sa používa výhradne nadbytočné mlieko od kráv z európskych chovov. Všetky spracovateľské kroky prebiehajú v Nemecku. Okrem kvalitatívnej kontroly LR každý spracovateľský krok produktov LR LIFETAKT Colostrum pravidelne sleduje aj SGS Inštitút Fresenius. Vybrané zložky obsahuje 100 % tekutého kolostra a je to prírodný produkt z čistého mledziva Špeciálne vlastnosti vysokokvalitné netučné bez kazeínu nepasterizované bez rezíduí antibiotík, anabolických androgénnych steroidov bez pridaných farbív a konzervačných látok Cieľová skupina MužI, ženy a deti všetkých vekových kategórií. Certifikáty: Certifikované SGS INSTITUT FRESENIUS. Upozornenie Skladujte v suchu a chlade. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 16 dní od otvorenia.
Colostrum Kolostrum
Colostrum z dôvodu vysokého obsahu imunitných a rastových faktorov sa už v minulosti používalo ako podporný prostriedok pri liečbe mnohých ochorení. Novorodencovi pomáha prežiť prvých pár dní na svete. Je vynikajúcim prostriedkom pre posilnenie imunitného systému, zníženie chorobnosti a zmiernenie prejavov alergií, predovšetkým v jarnom a jesennom období. Pravidelné užívanie obnovuje prirodzenú črevnú mikroflóru, ktorá býva u osôb vyššieho veku veľmi často narušená. Veľmi efektívne podporuje rast bifidobaktérií a laktobacilov v tráviacom trakte. Pôsobením kolostra sa preto znižuje i prípadná rezistencia (odolnosť) baktérií voči účinkom antibiotík a odstraňuje ich nežiaduci vplyv. Má priaznivý účinok na onkologické ochorenia, zápaly i pooperačné a poúrazové stavy. Nemožno opomenúť ani to, že prostredníctvom prirodzených rastových faktorov zabraňuje starnutiu kože ale i ostatných tkanív a má teda omladzujúci efekt. Je vhodné i na vonkajšie použitie (pri zápaloch horných dýchacích ciest pomôže kloktanie a pri zápaloch dutín kvapkanie do nosa). Tiež pomáha pri ekzémoch a regenerácii pokožky .
Imunita
Ostali my zvyšné produktu z neprevzatej objednávky SOS sprej prvej pomoci všestranný na všetko mal by ho mať každý v domácnosti Kolostrum na imunitu 100%kravské mlieko pre deti aj dospelých nie len na imunitu ale ak pri chorobe Zubné pasty na paradentozu, krvácanie z ďasien pre malých a veľkých.
COLOSTRUM
Povzbuďte svoju imunitu a nedajte vírusom a chorobám šancu. COLOSTRUM JOYFUL - TEKUTÉ 125 ml • Ešte lepšia chuť vďaka odstráneniu okysľujúcich kultúr • Vysoko efektívne posilnenie imunitného systému • Účinná ochrana pred baktériami a vírusmi • 100 % prírodný produkt Rovnako účinné na posilnenie imunity ako naše klasické Colostrum Liquid. Čo je na ňom ešte lepšie? Jeho jemnejšia chuť, ktorú ocenia hlavne tí najmenší! Túto chuť sme dosiahli vďaka procesu extrakcie srvátky. Absencia okysľujúcich kultúr má za následok zmenu chuti, zatiaľ čo proces filtrácie, bohatosť a účinok ingrediencií zostávajú nezmenené. Doprajte svojim deťom to najlepšie, aby boli vždy zdravé a šťastné! COLOSTRUM KLASICKÉ 125 ml COLOSTRUM TABLETKOVÉ 30 tabliet ČO JE TO COLOSTRUM? Kolostrum, inak mledzivo, je prvé mlieko kravy. Zásobí mláďa všetkým, čo potrebuje. Pri výrobe produktov Colostrum od LR LIFETAKT používame výhradne nadbytočné mlieko od kráv z európskych chovov. Všetky spracovateľské kroky prebiehajú v Nemecku. Okrem kvalitatívnej kontroly LR každý spracovateľský krok produktov LR LIFETAKT Colostrum pravidelne sleduje aj SGS Inštitút Fresenius.