inzercia, predaj, predám, bazár

Kolumbijský Smaragd 3,5ct

Kategória: Šperky

Na predaj nádherný pekný veľký smaragd s posudkom v hodnote 71000euro. Prosím iba vážny záujem. Predaj bude osobne. Zoberiem aj do diaľky 200km. Prosím iba vážny záujem. Pozrite aj ďalšie inzeráty.
Kolumbijský Smaragd 3,5ct
Podobné inzeráty
Kolumbijský Smaragd 1.8ct
Na predaj pekný kolumbijský smaragd do šperkov alebo do zbierky. Predaj bude osobne alebo s poistením môžem poslať poštou alebo podľa dohody. Prosím iba vážny záujem.
Kolumbijský Smaragd 1.9ct
Na predaj nádherný kus Kolumbijský Smaragd skoro 2ct s posudkom v hodnote 12 600euro. Pri vážnom záujme dohoda možná. Kuknite moje ďalšie inzeráty.
Kolumbijský Smaragd 3ct
Na predaj kolumbijský Smaragd nad 3ct s posudkom v hodnote 6500 euro. V hodný je do šperkov do zbierky alebo ako investícia. Prosím iba vážny záujem.
Kolumbijský Smaragd 1,9ct (drahokam)
Na predaj z mojej zbierky Kolumbijský Smaragd s posudkom v hodnote 12600euro. V hodný je do šperkov alebo ako investícia. Ponúkam teraz za1/4 z posudkovej ceny. Pri záujme Píšte, volajte.
Kolumbijský Smaragd 2,4ct
Veľmi pekný smaragd z kolumbie oválny na predaj s hmotnosťou 2,4ct. Ako do šperkov hodný tak isto aj do zbierky alebo ako investovania. Prosím iba vážny záujem. Pozrite aj moje ostatné inzeráty. Pri vážnom záujme zoberem aj do 200km osobne.
Kolumbijský Smaragd 3ct
Na predaj veľmi pekný smaragd z kolumbie má 3ct s posudkom v hodnote 9200 euro . Prosím iba vážny záujem. Kameň je v hodný do šperkov, zbierky alebo ako investovania. Prosím iba vážny záujem.