inzercia, predaj, predám, bazár

Kolumbijský Smaragd 3ct (Drahokam)

Kategória: Šperky

Na predaj neupravený Smaragd z Kolumbie Muzo. Posudkova hodnota 6500 euro. Pri záujme Píšte, volajte. Kuknite moje ostatné inzeráty.
Kolumbijský Smaragd 3ct (Drahokam)
Podobné inzeráty
Kolumbijský Smaragd 3ct
Na predaj kolumbijský Smaragd nad 3ct s posudkom v hodnote 6500 euro. V hodný je do šperkov do zbierky alebo ako investícia. Prosím iba vážny záujem.
Kolumbijský Smaragd 3ct
Na predaj veľmi pekný smaragd z kolumbie má 3ct s posudkom v hodnote 9200 euro . Prosím iba vážny záujem. Kameň je v hodný do šperkov, zbierky alebo ako investovania. Prosím iba vážny záujem.
Kolumbijský Smaragd 1,9ct (drahokam)
Na predaj z mojej zbierky Kolumbijský Smaragd s posudkom v hodnote 12600euro. V hodný je do šperkov alebo ako investícia. Ponúkam teraz za1/4 z posudkovej ceny. Pri záujme Píšte, volajte.
Kolumbijský Smaragd 1.8ct
Na predaj pekný kolumbijský smaragd do šperkov alebo do zbierky. Predaj bude osobne alebo s poistením môžem poslať poštou alebo podľa dohody. Prosím iba vážny záujem.
Kolumbijský Smaragd 1.9ct
Na predaj nádherný kus Kolumbijský Smaragd skoro 2ct s posudkom v hodnote 12 600euro. Pri vážnom záujme dohoda možná. Kuknite moje ďalšie inzeráty.
Hviezdny rubín drahokam, s certifikátom o pravosti na
Predám zo zbierky krásny 11.05 Ct drahokam, pravý prírodný hviezdny rubín, s certifikátom o pravosti. Hviezdny rubín je veľmi špeciálny drahokam. Keď sa na kameň zasvietíme, alebo sa na kameň posvietí slnko, objaví sa na povrchu kameňa krásna hviezda. Keď sa pohneme s drahokamom, alebo so svetlom, hviezda sa začne pohybovať, akoby sa začala tancovať. Tento krásny kameň je vhodný na výrobu šperkov, ako aj do zbierky, pre zberateľov drahokamov. Taktiež môžete používať tento drahokam na posilnenie vnútornej energie, ako aj na meditáciu. Tu si môžete pozrieť video o tejto krásnej hviezdnej rubíne. Cena dohodou. Prosím nevolajte. Píšte e-mail, alebo Viber, alebo WhatsApp , ďakujem. email: motorslaci@ Viber, WhatsApp: