inzercia, predaj, predám, bazár

Kombinéza Alpinestars Stella Motegi V2.. NOVÁ

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Prodám velice kvalitní a slušivou, dámskou 2 dílnou kombinézu Alpinestars model Stella Motegi V2 ve vel.42. Kombinéza má odjetou pouze zkušební jízdu jako spolujezdec a celou dobu uskladněna. Celkový stav odpovídá novému zboží, které je ve 100% stavu bez poškození. Původní cena 23990kč. Upřednostním osobní předání, kde si může kupující před koupí vše prohlédnout a vyzkoušet, po dohodě mohu zabalit a poslat. stella Motegi V2 od Alpinestars je kožená kombinéza vyrobena z odolné kůže o tloušťce 1,3 mm, která je vybavená ochranou kolen a ramen, které jsou vyráběny ve spolupráci s jezdci MotoGP.

Vlastnosti

Rozšířené, vyztužené strečové panely na vnitřní straně rukávů v rozkroku a od kolen dolů, na zadní straně nohou. Na lýtkách zip pro rozšíření, 2 vnější kapsy na zip, 2 vnitřní kapsičky na suchý zip, 1 vnitřní pohotovostní nepromokavá kapsa (na doklady, TF...) V pase stahovací pásky na dotažení, Aerodynamický odvětraný zádový hrb..

Bezpečnost

Několikanásobně prošité hlavní stehy pro maximální pevnost, Reflexní prvky, TPR externí chrániče ramenou, Vyjímatelné CE chrániče GP s tvarovanou skořepinou a zhuštěnou pěnovou výplní, Pěnové chrániče hrudi, zad, kostrče a boků, Sportovní slidery na kolenou..

Materiál

1,3 mm silná hovězí kůže..

Kombinéza Alpinestars Stella Motegi V2.. NOVÁ
Podobné inzeráty
Dámska výstroj Alpinestars Stella + HJC i70
Mám na predaj komplet dámsku výstroj na motorku značky Alpinestars Stella a prilbu HJC i70. Veľmi málo používaná nakoľko som len v auguste spravila vodičák. Všetko v perfektnom stave bez žiadnych známok opotrebovania s originál krabicami. Pri vážnom záujme poriadne nafotím. Takisto možnosť osobne doniesť nakoľko chodíme často po SVK. ???? Dámska bunda na moto Alpinestars Stella Gunner V2 WP black/fuchsia vel. S - 220€ ???? Dámske topánky na moto Alpinestars Stella SMX-6 V2 black / fuchsia / white veľ. 40 - 220€ ???? ALPINESTARS rukavice STELLA SP-2 V2 dámske black / fuchsia vel: S - 110€ ????️ HJC plexi HJ-31 Pinlock d/smoke - 35€ ???? HJC i70 Asto MC-8 prilba vel. M 57/58 - 160€
ALPINESTARS KOMBINÉZA
Predám 2x oblečenú kombinézu ALPINESTARS MOTEGI 3 vo veľkosti 56 (vhodné na človeka s výškou 185-190cm). Kombinézu som mal oblečenú asi 2x. Je dvojdielna. Chrániče najvyššej triedy a kompatibilná s Alpinestars TECH AIR 5 airbagovou vestou. Dôvod predaja je prechod na jednodielnu s kompatibilitou na ALPINESTARS Tech Air 10 airbagom. Len vážny záujem. Špekulanti nepísať. Cena je pevná!
Kožená dámská kombinéza Berik 2.0
Zánovní kožená 2 dílná kombinéza od značky Berik 2.0 v udané velikosti 42 vhodná spíše na postavu o číslo až dvě menší. Je pouze cca. 10× použitá a celkově ve velmi dobrém stavu. Materiál hovězí kůže 1,2mm, zdvojená kůže na ramenou, loktech a kolenou, vnitřní děrovaná podšívka (100% polyester), vyjímatelné chrániče SUPER SHIELD na ramenou, loktech a kolenou, dlouhý zip pro sepnutí bundy a kalhot, reflexní materiál na přední i zadní straně, elastický materiál pro větší cestovní komfort, 3 vnitřní kapsy v bundě, atd. Cena 5990 Kč. Kožená jednodílná kombinéza od značky Alpinestars model Montegi Stella v udané velikosti – 44. Ideální na štíhlou menší postavu. Je použitá a v dobrém stavu. Kožená jednodílná kombinéza od značky Alpinestars model Montegi Stella v udané velikosti – 44. Ideální na štíhlou menší postavu. Je použitá a v dobrém stavu. Cena 5990 Kč.
Damska moto bunda Alpinestars Bogota
Predam uplne novu damsku bundu Alpinestars Stella Bogota Drystar. Uplne nova, nepoužívana, neprana. Velkost L Popis: Bunda Stella Bogota V2 DRYSTAR®, perfektne navrhnutá a optimalizovaná pre dámske turistické jazdkyne, je ľahká a mimoriadne pohodlná a obsahuje exkluzívnu 100% vodotesnú membránu DRYSTAR® od Alpinestars, ktorá poskytuje vynikajúcu ochranu pred živlami. Táto bunda, ktorá je vysoko konfigurovateľná s inovatívnymi systémami prúdenia vzduchu, tiež obsahuje špičkové CE certifikované chrániče na ramenách a lakťoch. Vlastnosti: - Inovatívny hi-vis náramok možno uložiť do vrecka na rukáve, plus reflexné detaily na prednej a zadnej strane zlepšujú viditeľnosť jazdca. KONŠTRUKCIA: - Anatomicky tvarované pre ženské prispôsobenie. - Konštrukcia z viacerých materiálov s hlavným plášťom z poly-látky vysoko odolným voči oderu a roztrhnutiu a viacpanelovou sieťovinou pre pohodlie a odolnosť. - Odnímateľná a vymeniteľná nepremokavá a priedušná DRYSTAR® plná vložka s podlepenými švami na zabezpečenie dlhodobého vodoodpudivého výkonu. - Tepelná vložka s dlhým rukávom (100 g na tele, 80 g na rukávoch) zaisťuje všestrannosť a pohodlie bundy v chladných a horúcich podmienkach a možno ju úplne stiahnuť pomocou červených zipsov s jednoduchou identifikáciou a integrovaným strečovým pohodlným okrajom. - ... Všade použité prémiové zipsy YKK®. OCHRANA: - Odnímateľná CE certifikovaná ochrana ramien a lakťov pre vynikajúcu ochranu pri náraze. - Priehradky na hrudné a chrbtové vycpávky s PE vypchávkami (Hrudné a chrbtové vložky s certifikátom Alpinestars CE, dostupné ako upgrade príslušenstva). - Anatomický, vopred zakrivený dizajn rukávov zahŕňa dvojité zapínanie na suchý zips a remienky na reguláciu hlasitosti pomocou patentného tlačidla pre väčšie pohodlie, presné prispôsobenie odevu a pomáha udržiavať chrániče lakťov na mieste.
Alpinestars dvojdielna kožena kombinéza veľ. 52
Dobrý deň. Predám koženú kombinézu Alpinestars Motegi, veľkosť 52. Kombinéza je dvojdielna, spojená cez zips , slajdre ako nové. Mám ešte jednu, žlto-bielo-čiernu veľkosť 58. Poprosím len seriózny záujem. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. Viem doviezť na vyskúšanie vrámci BA kraja + po dohode okolie. Možnosť poslať aj na dobierku
Alpinestars dvojdielna kožena kombinéza veľ. 52
Dobrý deň. Predám koženú kombinézu Alpinestars Motegi, veľkosť 52. Kombinéza je dvojdielna, spojená cez zips , slajdre ako nové. Mám ešte jednu, žlto-bielo-čiernu veľkosť 58. Poprosím len seriózny záujem. Možnosť vyskúšať v Moste pri BA, po dohode viem doviezť na vyskúšanie vrámci BA kraja. Možnosť poslať aj na dobierku