inzercia, predaj, predám, bazár

Kombineza DIFI Siera Nevada panska M

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Panska textilna kombineza značky DIFI veĺkosť M.
Kombineza bola používaná asi 3 sezóny. Je v dobrom stave a oprata.
Bunda ma chrbtovy chranic a chranice laktov a ramien.
Nohavice maju chranice kolien a D3O chranice bedier.
Ku kombineze 4 vložky, vodeodolná a teplá pre bundu aj nohavice.
Všetko je bez akýchkoĺvek poškodení.

Cena novej je 600 €.
Dohoda na cene možná.
Kombineza DIFI Siera Nevada panska M
Podobné inzeráty
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice Predám uvedené moto oblečenie, bunda + nohavice. Komplet DIFI sierra nevada, kúpene v Styx pred 5 rokmi. Jazdené 3 sezóny, 2 roky už len v skrini uložené po predaji moto. Prikúpené bedrové chrániče a korytnačka na chrbát. Veľkosť je L. Možnosť nastavenia popruhmi. Moja postava 182cm a 85kg. Komplet obsahuje aj zateplenú a nepremokavú vložku, jedinečný systém vetrania. Za mňa skvelé oblečenie do každého počasia, či už 35st slnečno alebo do 5st dažďa. Viac info na linkoch: V podstate bezchybný stav len mierne známky opotrebenia z bežného používania. Možnosť aj vyskúšať v BA, jedine osobný odber. Kontakt mailom, tč je vymyslené.
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice
Predám uvedené moto oblečenie, bunda + nohavice. Komplet DIFI sierra nevada, kúpene v Styx pred 5 rokmi. Jazdené 3 sezóny, 2 roky už len v skrini uložené po predaji moto. Prikúpené bedrové chrániče a korytnačka na chrbát. Veľkosť je L. Možnosť nastavenia popruhmi. Moja postava 182cm a 85kg. Komplet obsahuje aj zateplenú a nepremokavú vložku, jedinečný systém vetrania. Za mňa skvelé oblečenie do každého počasia, či už 35st slnečno alebo do 5st dažďa. Viac info na linkoch: V podstate bezchybný stav len mierne známky opotrebenia z bežného používania. Možnosť aj vyskúšať v BA, jedine osobný odber. Kontakt mailom, tč je vymyslené.
Bunda DIFI Siera Nevada panska M
Panska textilna bunda značky DIFI veĺkosť M. Kombineza bola používaná asi 3 sezóny. Je v dobrom stave a oprata. Bunda ma chrbtovy chranic a chranice laktov a ramien. Ku kombineze 4 vložky, vodeodolná a teplá pre bundu aj nohavice. Všetko je bez akýchkoĺvek poškodení. Cena novej je 600 €. Dohoda na cene možná. Možné stretnutie v BA po dohode.
Bogotto ST-Evo pánska kožená moto kombinéza 2XL 56
Veľkosť bundy aj nohavíc je 56 alebo 2XL. Hodí sa na výšku asi 178-186cm, váhu asi 88-96kg+-. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 53cm Hrudník: 57cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 64cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 88-104cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 71cm celková dĺžka nohavíc: 100cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Bogotto ST-Evo. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Farebná kombinácia čierna a biela koža, strečové časti. Prevedenie je masívna ale jemná koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Kombinéza má kompletnú sadu CE protektorov - ramená, lakte, kolená. Mäkká výstelka chrbtice. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Bunda má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu, dvojitá koža v zónach úrazu. Ideálna kombinéza na šport aj turistiku, nohavice do čižiem. Kombinéza je v perfektnom stave, málo nosená.
Probiker PRX Silver pánska kožená moto kombinéza 52 L
Veľkosť bundy aj nohavíc je 52 alebo L. Ideálne na výšku asi 175-183cm, váhu asi 76-83kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 50cm Hrudník: 55cm Rukáv z vnútra: 45cm Rukáv zvonka: 65cm Celková dĺžka bundy: 62cm Nohavice: obvod pásu: cca 84-92cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 73cm celková dĺžka nohavíc: 100cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker. Farebné prevedenie čierna biela a strieborná koža. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Suché zipsy na nalepenie slajdrov, reflexné prvky. Kombinéza je športového strihu, bunda má 2 vnútorné vrecká na zips. Streč v zónach pohybu, dvojitý materiál v zónach úrazu, bezpečnostný šev. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je ako nová, v perfektnom stave, bola len párkrát oblečená.
Probiker PRX BLUE pánska kožená kombinéza na moto 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Hodí sa na výšku asi 175-183cm, váhu asi 72-77kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 50cm Hrudník: 54cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 63cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-88cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 72cm celková dĺžka nohavíc: 97cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker. Farebné prevedenie čierna, biela, modrá a strieborná koža. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vrecko na chrbtový protektor, ten sa dá vložiť. Suché zipsy na nalepenie slajdrov, reflexné prvky. Kombinéza je športového strihu, bunda má 2 vnútorné vrecká na zips. Streč v zónach pohybu, dvojitý materiál v zónach úrazu, bezpečnostný šev. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo veľmi zachovalom stave, málo nosená.