inzercia, predaj, predám, bazár

Komfortný 3i byt na Saleziánov

Kategória: Byty

Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj 3-izbový byt v nezameniteľnej lokalite na Saleziánov v Michalovciach.



Lokalita:

Excelentná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť na vysokej úrovni a kedykoľvek potrebujete, viete byť do pár minút v centre mesta. Lokalita je známa aj krásnym prostredím, kde v okolí nájdeme základné a stredné školy, škôlky, potraviny, športové ihriská, kaviarne, banky, kaderníctva, mestskú krytú plaváreň, umeleckú školu a mestskú knižnicu.ň



Aj tá najnáročnejšia osobnosť má všetko na dosah ruky.



Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je čistý s dobrými obyvateľmi. Veľkou výhodou sú dva výťahy, jeden rozmerovo štandardný s bezbariérovým prístupom a druhý nákladný, priestorovo nadrozmerný, s ktorým to pri sťahovaní aj veľkého nábytku budete mať jednoduché. Je na vás, ktorý v danú chvíľu privoláte.



Byt:



Byt zaujme svojou praktickou dispozíciou, ktorá ponúka komfortný priestor na bývanie. Šikovný je aj výstup na krytú lodžiu z kuchyne, kde je neopísateľný výhľad na mesto.



Okrem výhľadu má tento byt aj nenahraditeľnú vysokú mieru prirodzenej slnečnosti.



Vstupom do bytu sme v vstupnej hale s úložným priestorom, priamo vstupom do obývacej izby a vpravo na chodbu s ďalším úložným miesto vďaka vstavanej roldor skrini.



Denná časť slúži ako obývačka, je slnečná, vybavená sedacou súpravou, TV stenou, konferenčným stolíkom, úložným miestom, jedálenským stolom a stále nepôsobí stiesnene ale vzdušne a príjemne. Následne plne vybavená kuchyňa vo svetlých farbách a výstupom na lodžiu s pohodlným sedením.



Z kuchyne ako aj z chodby je možný vstup do spálne, ktorá má dostatok priestoru na manželskú posteľ a skriňu.



Chodba so vstavanou skriňou disponuje aj vstupom do kúpeľne a samostatnej toalety. Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom, miestom pre práčku a sušičku.



Ako posledná je izba, aktuálne využívaná ako detská izba. Obe izby sú rozmerovo dostatočné, dobre orientované a príjemné.



Byt sa nachádza na 3. poschodí a predáva sa čiastočne zariadený. Podlahová plocha bytu je 74 m². Bicykle, pneumatiky a ďalšie často nepoužívané drobnosti si môžete odložiť v pivnici, ktorá prislúcha k bytu.



Cena 139 000 €



ID: 1048207

Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín.
Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť.

Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Komfortný 3i byt na Saleziánov
Podobné inzeráty
Komfortný 3i byt na ulici Saleziánov
Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj 3-izbový byt v nezameniteľnej lokalite na Saleziánov v Michalovciach. Lokalita: Excelentná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť na vysokej úrovni a kedykoľvek potrebujete, viete byť do pár minút v centre mesta. Lokalita je známa aj krásnym prostredím, kde v okolí nájdeme základné a stredné školy, škôlky, potraviny, športové ihriská, kaviarne, banky, kaderníctva, mestskú krytú plaváreň, umeleckú školu a mestskú knižnicu.ň Aj tá najnáročnejšia osobnosť má všetko na dosah ruky. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je čistý s dobrými obyvateľmi. Veľkou výhodou sú dva výťahy, jeden rozmerovo štandardný s bezbariérovým prístupom a druhý nákladný, priestorovo nadrozmerný, s ktorým to pri sťahovaní aj veľkého nábytku budete mať jednoduché. Je na vás, ktorý v danú chvíľu privoláte. Byt: Byt zaujme svojou praktickou dispozíciou, ktorá ponúka komfortný priestor na bývanie. Šikovný je aj výstup na krytú lodžiu z kuchyne, kde je neopísateľný výhľad na mesto. Okrem výhľadu má tento byt aj nenahraditeľnú vysokú mieru prirodzenej slnečnosti. Vstupom do bytu sme v vstupnej hale s úložným priestorom, priamo vstupom do obývacej izby a vpravo na chodbu s ďalším úložným miesto vďaka vstavanej roldor skrini. Denná časť slúži ako obývačka, je slnečná, vybavená sedacou súpravou, TV stenou, konferenčným stolíkom, úložným miestom, jedálenským stolom a stále nepôsobí stiesnene ale vzdušne a príjemne. Následne plne vybavená kuchyňa vo svetlých farbách a výstupom na lodžiu s pohodlným sedením. Z kuchyne ako aj z chodby je možný vstup do spálne, ktorá má dostatok priestoru na manželskú posteľ a skriňu. Chodba so vstavanou skriňou disponuje aj vstupom do kúpeľne a samostatnej toalety. Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom, miestom pre práčku a sušičku. Ako posledná je izba, aktuálne využívaná ako detská izba. Obe izby sú rozmerovo dostatočné, dobre orientované a príjemné. Byt sa nachádza na 3. poschodí a predáva sa čiastočne zariadený. Podlahová plocha bytu je 74 m². Bicykle, pneumatiky a ďalšie často nepoužívané drobnosti si môžete odložiť v pivnici, ktorá prislúcha k bytu. Cena 139 000 € ID: 1048207 Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín. Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom). Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Komfortný 3i byt na Saleziánov
Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj 3-izbový byt v nezameniteľnej lokalite na Saleziánov v Michalovciach. Lokalita: Excelentná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť na vysokej úrovni a kedykoľvek potrebujete, viete byť do pár minút v centre mesta. Lokalita je známa aj krásnym prostredím, kde v okolí nájdeme základné a stredné školy, škôlky, potraviny, športové ihriská, kaviarne, banky, kaderníctva, mestskú krytú plaváreň, umeleckú školu a mestskú knižnicu. Aj tá najnáročnejšia osobnosť má všetko na dosah ruky. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je čistý s dobrými obyvateľmi. Veľkou výhodou sú dva výťahy, jeden rozmerovo štandardný s bezbariérovým prístupom a druhý nákladný, priestorovo nadrozmerný, s ktorým to pri sťahovaní aj veľkého nábytku budete mať jednoduché. Je na vás, ktorý v danú chvíľu privoláte. Byt: Byt zaujme svojou praktickou dispozíciou, ktorá ponúka komfortný priestor na bývanie. Šikovný je aj výstup na krytú lodžiu z kuchyne, kde je neopísateľný výhľad na mesto. Okrem výhľadu má tento byt aj nenahraditeľnú vysokú mieru prirodzenej slnečnosti. Vstupom do bytu sme v vstupnej hale s úložným priestorom, priamo vstupom do obývacej izby a vpravo na chodbu s ďalším úložným miesto vďaka vstavanej roldor skrini. Denná časť slúži ako obývačka, je slnečná, vybavená sedacou súpravou, TV stenou, konferenčným stolíkom, úložným miestom, jedálenským stolom a stále nepôsobí stiesnene ale vzdušne a príjemne. Následne plne vybavená kuchyňa vo svetlých farbách a výstupom na lodžiu s pohodlným sedením. Z kuchyne ako aj z chodby je možný vstup do spálne, ktorá má dostatok priestoru na manželskú posteľ a skriňu. Chodba so vstavanou skriňou disponuje aj vstupom do kúpeľne a samostatnej toalety. Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom, miestom pre práčku a sušičku. Ako posledná je izba, aktuálne využívaná ako detská izba. Obe izby sú rozmerovo dostatočné, dobre orientované a príjemné. Byt sa nachádza na 3. poschodí a predáva sa čiastočne zariadený. Podlahová plocha bytu je 74 m². Bicykle, pneumatiky a ďalšie často nepoužívané drobnosti si môžete odložiť v pivnici, ktorá prislúcha k bytu. Cena 129 900 € ID: 1048207 Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín. Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom). Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Jednoizbový veľký byt v Michalovciach - Saleziánov
Veľký jednoizbový byt Michalovce - ul.Saleziánov -Veľký jednoizbový byt v Michalovciach, ul. Salezianov – na predaj je nadštandardne veľký jednoizbový byt v pôvodnom stave, na deviatom poschodí, s balkónom. Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, kuchyne s východom na balkón a samostatnej izby. V chodbe sa nachádza aj špajza. Kúpeľňa s vaňou je spojená s WC. Je v pôvodnom stave – umakart. Podlahy v byte sú pôvodné, okná sú už vymenené, plastové. Kuchynská linka je niekoľkoročná, ale nie pôvodná. Sporák je plynový. Celková podlahová plocha bytu je 47,59m2. Orientácia bytu je na východ. K bytu patrí aj pivničná kobka a spoločné priestory v suteréne (sušiareň, kočíkareň). Priestory v suteréne bytového domu sú moderné, po celkovej rekonštrukcii, výťahy sú nové. Vstup do spoločných priestorov je cez čipovú kartu. Bytový dom sa nachádza v centre mesta. V priamom susedstve sa nachádza materská škola,dve základné školy, nemocnica, kostol, obchody, zdravotné stredisko . Cena tejto nehnuteľnosti je 67.000,-EUR. Náklady na jednu osobu 158eur mesačne, ale s preplatkami. Byt je k dispozícii ihneď.
Predaj 1,5 izbový byt s balkónom na ulici Saleziánov
Ponúkame Vám na predaj 1,5 izbový byt Michalovce, Salezianov. Plocha: úžitková 47m2. Nachádza sa na 11. poschodí z 11 s výťahom.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zateplený bytový dom. Byt je kompletne, veľmi pekne a kvalitne zrekonštruovaný. Výhodou je 2x výťah, z toho jeden nákladný a bezproblémové parkovanie.Bytový dom je zrekonštruovaný, 2 nové výťahy, vstupné priestory a je zateplený. Ulica Saleziánov je veľmi vyhľadávaná z hľadiska toho že sa nachádza blízko centra mesta, nemocnice, obchodov, škôl, škôlok a je veľmi kľudná. Výhodná ponuka, vyhľadávaná lokalita, nutné vidieť. Cena: 90 000,- eur. Kontakt : .
Predaj 3 izbový byt s balkónom na ulici Saleziánov
Predaj 3 izbový byt Michalovce, Salezianov. Plocha: úžitková 74m2. Nachádza sa na 3. poschodí z 11 s výťahom.Stav objektu: rekonštrukcia. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zateplený bytový dom. Byt je pekný, priestranný a dobre dispozične riešený. Výhodou je 2x výťah, z toho jeden nákladný a bezproblémové parkovanie. Bytový dom je zrekonštruovaný, 2 nové výťahy, vstupné priestory a je zateplený. Ulica Saleziánov sa nachádza blízko centra mesta, nemocnice a je tichá s množstvom zelene. Výhodná ponuka, vyhľadávaná lokalita, nutné vidieť. Cena: 144 000,- eur. Kontakt : .
Predaj 1,5 izbový byt s balkónom na ulici Saleziánov-znížená
Predaj 1,5 izbový byt Michalovce, Salezianov. Plocha: úžitková 47m2. Nachádza sa na 11. poschodí z 11 s výťahom.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zateplený bytový dom. Byt je kompletne, veľmi pekne a kvalitne zrekonštruovaný. Výhodou je 2x výťah, z toho jeden nákladný a bezproblémové parkovanie.Bytový dom je zrekonštruovaný, 2 nové výťahy, vstupné priestory a je zateplený. Ulica Saleziánov je veľmi vyhľadávaná z hľadiska toho že sa nachádza blízko centra mesta, nemocnice, obchodov, škôl, škôlok a je veľmi kľudná. Výhodná ponuka, vyhľadávaná lokalita, nutné vidieť. Znížená cena: 90 000,- eur. Kontakt : .