inzercia, predaj, predám, bazár

komiks No pockaj zajac

Kategória: Zberateľstvo

predam v tip top stave komiks a pohladnice pockaj zajac, cely cas ulozene v boxe, v byte, ziadna vlhkost ani vplyv slnka, ziadne vytahane farby. pohladnica 3€/ks, komiks 8€/ks, tri komiksi v muzeu, na stavbe, v televizi na titulnej strane s drobnym popisom pri tychto je cena 5€
komiks No pockaj zajac
Podobné inzeráty
Zhanam rusku hru vajcovka no pockaj
Kupim akukolvek verziu starej digitalnej hry nu pagadi, no pockaj, pockaj zajac, vajcovka, chobotnica, potapaci, polovnik, ufo, formule, kocur chyta ryby, kuchar od vyrobcu elektronika sssr, cccp.. Ponuknite kludne aj nekompletnu ci poskodenu, odpoviem kazdemu. Dolezita cast textu, prosim citajte, dakujem za pochopenie. !!! Prekupnici a kseftari prosim nekontaktovat, zhanam pre seba z nostalgie nie na dalsi predaj!!! !!!ziadne nezmyselne drahe ponuky, pripadne tie ktore su tu rok v ponuke ma nezaujimaju !!! Dakujem. Digitalna, ruska, cccp, ussr, retro, socialisticka, stara, stare hracky
Legendárna ruská hra NO, POČKAJ ZAJAC, VEĽKÁ BUSTA LENINA
Predám digitalnú ruskú hru: No, počkaj zajac! Plne funkčná aj s batériami. =110€ - veľkú bustu Lenina, bez propagácie, pre zberateľov. Výška = 41cm =100€ Viac informácií mailom, zasielam po prevode na účet.
No počkaj zajac FILMY
Predám sériu zberateľských filmov No počkaj zajac. V originálnych baleniach. číslo 6 chýba Pozrite si aj moje ďalšie ponuky.
Počkaj zajac  Film do premietačky
8 mm film do premietacky rozpravka pockaj zajac ( rozne druhy)
Filmy no počkaj zajac séria 1-10 (číslo 6 chýba)
Predám filmy no počkaj zajac od čísla 1 až po 10, ale číslo 6 chýba. Cenu ponúknite. IBA SMS ALEBO MAIL. Pozrite si taktiež aj moje ostatné inzeráty.
Staré ruské digi hry No počkaj zajac
Kúpim staré ruské digi hry No počkaj zajac, Chobotnica, Veselý kuchár a aj iné.