inzercia, predaj, predám, bazár

Komiksy v anglictine

Kategória: Cudzojazyčná literatúra

Ponukam na predaj zopar komiksov v anglictine:
Ms Marvel omnibus (tuknute rohy, na prvej stranke vidno lepidlo z väzby)> 50€
The Dark Knight Returns Slipcase Set (Sealed) > 35€
DC Universe: Rebirth Deluxe Edition (prelistovane stav 9/10) > 10€
The Flash: The Rebirth Deluxe Edition Book 1 (Selead)> 20€
Batman/The Flash: The Button Deluxe Edition (Sealed)> 10€
Black Hammer Library Edition Volume 1 (Sealed) > 35€
All Star Superman Paperback (prelistovane) > 15€
Dark Night: A True Batman Story (Sealed) > 10€
Deadpool: Flashbacks (prelistovane) > 10€
Trillium: The Deluxe Edition (Sealed) > 30€
Reborn: Book One (Sealed) > 20€
Komiksy v anglictine
Podobné inzeráty
Marvel / DC / IMAGE komiksy - collected editions
ponúkam nasledovné komiksy v zväčšenom formáate, angličtine, všetky v stave ako nové. Criminal by Ed Brubaker & Sean Phillips SET obsahuje komplet story line vrátane nezohnateľného Cruel Summer = 190€ Osobne Gáň (Galanta), prípadne poštou kamkoľvek si zaplatíte. Min. poštovné vopred ako záruka prebratia. Každý komiks balim s dostatočnou ochranou počas prepravy proti prípadným nárazom aj vlhkosti. Pri väčšom odbere je možné dohodnúť nejaký bonus – komix zdarma alebo úpravu ceny.
dvojjazyčné- Wang-dang american thang - China business
Predám knihy ktoré sú čiastočne v angličtine a čiastočne v češtine: China business (základný text v češtine, príloha v angličtine) 4.50eur. Wang-dang american thang (v angličtine a češtine) 4.50eur. Výdajné miesto je Bratislava, staré mesto Pri poslaní na dobierku je cena za knihy + poštovné
Predám  detské knhy v angličtine
Predám knihu o tom, čo je kde na zemi v angličtine za 7,- € plus poštovné, nepoškodená, len prelistovaná, encyklopédiu o dinosauroch v angličtine, kniha nie je potrhaná, len rožky sú mierne poškodené, cena 6,- € plus poštovné a knižku o veľkom prehistorickom vyhľadávaní, nová, nepoškodená, cena 4,- € plus poštovné. Pri kúpe všetkých troch spolu cena 15,- € plus poštovné. Kontakt len mailom.
Train your Brain + vedomostné súťaže
DK (Dorling Kindersley) TRAIN your BRAIN to be a GENIUS, krásna kniha ako nová, tvrdá väzba, veľký formát, 192 strán, v angličtine. Výborný spôsob ako si precvičiť mozgové závity, popracovať na svojej pamäti aj kreativite a zlepšiť sa v riešení problémov, 10€. MASTERMIND - 2700 Questions and Answers from the Popular BBC TV Series. Tvrdá väzba, 462 strán, zachovalá. Rozsiahla zbierka otázok a odpovedí z obľúbenej vedomostnej súťaže BBC, v angličtine. Otázky z veľkého množstva rôznych oblastí preveria znalosti aj poučia, 6€ Who wants to be a Millionaire - The bumper quiz book II, 528 strán, v angličtine, ako nová, 8€. 2000 exclusive questions written by the question masters. Od rýchlych prstov až po najnáročnejsie otázky za milión.
predam komiksy kacera Donalda
predam komiksy kacera Donalda, v nemeckom jazyku, v klasickej velkosti, a mam aj casopisy a tensie verzie komiksov, knizky su v dobrom stave, cena za kus je 2 eur a cena casopisov a tenkych brozur je 1 eur za kus + mam aj maxi vydania a tie su po 3 eur/1ks (pri vacsom odbere dohoda mozna:-)
Zahraničné komiksy
Predám komiksy v ENG: - The wicked + the Dividne - The faust act (1.cast) - The Last Man - Book one - Saga - Volume One Nepoužité v novom stave.