inzercia, predaj, predám, bazár

Komoda J.Jiroutek.Retro.

Kategória: Ostatný nábytok

Predam komodu J.jiroutek s posuvnymi dverami v pôvodnom,zachovalom stave spolu s nadstavbou.Interier Praha.Rozmery: 44x 110 x 76 cm (D x Š x V).V pripade zaujmu je nadstavba-knihovnicka ku komode za darmo.
Komoda J.Jiroutek.Retro.
Podobné inzeráty
Retro komoda J.Jiroutek
Predam retro komodu J.Jiroutek v stave ako je na fotkach,spolu aj s polickou Jirotek..Rozmery: 44x 110 x 76 cm (D x Š x V).
Komoda Jiroutek.
Zachovalý stav.NEPOSIELAM.Doprava KE okolie po dohode. Retro, Jiroutek.
Jirak/Jiroutek pribornik CSSR
Predam retro pribornik/vitrina/knihovna. Zostava: komoda+nadstavec. Pekny povodny stav, bez poskodeni. Ceskoslovensko 1960 Jirak, Jiroutek
Retro komoda 8-suplikova J.Jiroutek.
Predam 8-suplikovu komodu J.Jiroutek v pôvodnom,zachovalom stave.Interier Praha.Plastove vnutro suplikov..Rozmery: 44x 110 x 76 cm (D x Š x V).
Retro komoda sivá
Zrenovovaná retro komoda, ktorá bola pôvodne súčasťou nábytkovej zostavy od výrobcu UP Závody Rousinov. Bukové nôžky boli zbavené laku, spevnené, prebrúsené a ošetrené prírodným olejom. Nožičky sú vybavené výškovo nastaviteľnými pätkami. Zlomené plastové úchytky sú nahradené vlastnoručne vyrobenými úchytkami z dubového dreva. Komoda je namaľovaná ekologickou minerálnou farbou Fusion Hazelwood, čo je teplý sivý odtieň. Komoda je veľmi kvalitná celodrevená. Rozmery: V 78,5 cm, Š 105 cm, H 36,5 cm. Komoda sa nachádza v Slovenskom Grobe.
Komoda Jiroutek.
Predam 8-suplikovu komodu J.Jiroutek v pôvodnom,zachovalom stave spolu s nadstavbou..Interier Praha.Plastove vnutro suplikov..Rozmery: 44x 110 x 76 cm (D x Š x V).