inzercia, predaj, predám, bazár

Komoda na vinyly a gramofón (Teak Peak)

Kategória: Ostatný nábytok

Dobrý deň, predávame túto drevenú komodu na gramofón a vinyly od českej firmy Teak Peak. Komoda bola vyrobená a kúpená v novembri 2020 a je v 100% stave - bez chýb, bez škrabancov, bez odrenín.

Aktuálne bola ošetrená aj prípravkom na regeneráciu farby/dreva, tak je naozaj v perfektnom stave. :)

Jej rozmer je cca 55 x 37 cm, výška 73 cm. Je vyrobená z preglejky, ktorá je morená na tmavohnedo. Celkom má jeden otvorený úložný priestor.

Komodu predávame len z dôvodu sťahovania a zmeny interiéru. Osobný odber je možný v Bytči.

V prípade záujmu nám prosím napíšte správu, reagujeme ihneď. Telefón je neplatný.

Viac info o firme Teak Peak nájdete aj na ich stránkach: produktových fotografii: )
Komoda na vinyly a gramofón (Teak Peak)
Podobné inzeráty
Komoda na gramofón a vinyly (Teak Peak) / malá
Dobrý deň, predávame túto drevenú komodu na gramofón a vinyly v štýle midcentury od českej firmy Teak Peak. Komoda bola vyrobená a kúpená v novembri 2020 a je v 100% stave - bez chýb, bez škrabancov, bez odrenín. Vystavená bola v našej obývačke necelé 2 roky. Prostredie bolo nefajčiarske, bez domácich zvierat. Aktuálne bola ošetrená aj prípravkom na regeneráciu farby/dreva, tak je naozaj v perfektnom stave. :) Jej rozmer je cca 55 x 37 cm, výška 73 cm. Je vyrobená z preglejky, ktorá je morená na tmavohnedo. Celkom má jeden otvorený úložný priestor. Komodu predávame len z dôvodu sťahovania a zmeny interiéru. Osobný odber je možný v Bytči. V prípade záujmu nám prosím napíšte správu, reagujeme ihneď. Telefón je neplatný. Viac info o firme Teak Peak nájdete aj na ich stránkach: (Fotografie požičané od .) V ponuke máme ešte jednu, väčšiu, Teak Peak komodu. Pri odbere oboch je dohoda na cene možná.
Komoda na vinyly, gramofón, obývačková skrinka (Teak Peak)
Dobrý deň, predávame krásnu drevenú komodu na vinyly alebo tiež úložnú komodu či obývačkovú komodu (napr. pod TV) od českej firmy Teak Peak. Komoda bola vyrobená a kúpená v novembri 2020 a je v 100% stave - bez chýb, bez škrabancov, bez odrenín. Aktuálne bola ošetrená aj prípravkom na regeneráciu farby/dreva, tak je naozaj v perfektnom stave. :) Jej rozmer je cca 155 x 39 cm, výška: 60 cm. Je vyrobená z preglejky, ktorá je morená na tmavohnedo. Celkom má 3 úložné priestory, jeden je otvorený a zvyšné dva majú dvierka. V týchto dvoch uzavretých priestoroch je možné ešte vložiť poličky. Komodu predávame len z dôvodu sťahovania a zmeny interiéru. Osobný odber je možný v Bytči. V prípade záujmu nám prosím napíšte správu, reagujeme ihneď. Telefón je neplatný. Viac info o firme Teak Peak nájdete aj na ich stránkach:
Zákazková komoda - reciklovaný TEAK
Ponúkam na predaj jedinečnú Zákazkovú komodu - je to 100 ročný reciklovaný TEAK . Komoda jediná svojho druhu. Iná taká nie je vyrobená.Ku komode je aj vrchná konzolová polica s toho istého materiálu a s tým istým zdobením. Kartáčovaná . V prípade záujmu volajte. NIE SMS ! Dohoda.
Gramofon Supraphon J. Halabala SL13/II
Ponúkam na predaj skriňový elektricky gramofon Supraphon Luxus SL 13/ll v pôvodnom stave s krásnou patinou, nádherný kus nábytku. Gramofon nefunguje, ale dať ho do funkčného stavu nie je žiadne raketové inžinierstvo… každopádne cena je uvedená za gramoskrinku tak ako je. V prípade záujmu viem kompletne zrenovovať, gramofon opraviť alebo vymenit za bar (často sa to týmto spôsobom upravuje), cena za zreštaurované kusy sa hýbe cez 1000,00€ - výborná investícia a skutočne krásny kus nábytku! Rozmery: 970mm x 355mm x 800mm (D/Š/V) Vaha: 40kg Výrobca: Gramofónove zavody n.p. Praha, závod Litovel Dátum výroby: 27.1.1959 Kľúčik s funkčným zámkom samozrejmosťou. Je k nemu aj pôvodný niekoľkostranový návod na použitie a pôvodný záručný list - s pochopiteľných dôvodov už neplatný ;)
Komoda pod televízor.
Televízna komoda je neodmysliteľnou súčasťou každej obývačky . Nie je však komoda ako komoda . Moderná komoda zaujme už na prvý pohľad . Dokonale sa hodí do každej modernej domácnosti . Svojimi jednoduchými líniami ulahodí nejednému oku . Farba dub , masívne drevo sa dá jednoducho zladiť s ostatným nábytkom Vášho interiéru . Komoda disponuje 2 šuplíkmi . Výška – 46 cm , šírka – 150 cm , hĺbka – 45 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Komoda -rohová jednodverová komoda-  V73cmxS59x59cm - top
Komoda -rohová jednodverová komoda- V73cmxS59x59cm - top stav Na predaj: Rohová Jednodverová komoda Esteticky pekný výrobok, hodí sa do domácnosti,ale aj do kancelárie Rozmery: Šírka – 59x59cm Výška - 76 cm 1x polička -hĺbka - 31cm Podrobné ďaľšie rozmery na foto … Stav: Komoda bola používaná minimálne -stála v hosťovskej izbe – veľmi dobrý top stav.