inzercia, predaj, predám, bazár

Komoda policova z Ikea

Kategória: Nábytok pre deti

Predám komodu policovu, ikea
Komoda policova z Ikea
Podobné inzeráty
Sety nábytku Drewex - viac farieb
Predám nové sady nábytku značky Drewex. Postieľka + komoda + (skriňa) Všetko originál zabalené v krabiciach skladom možné zaslať aj kuriérom na dobierku. Sada detského nábytku Drewex Malý medvedík a motýlik. Praktická sada obsahuje komodu, skriňu a postieľku. Nábytok je vyrobený z borovicového dreva, má krásny obrázok medvedíka a motýlika. Obrázok sa mierne blyští. Rozmery: skriňa: cca 160x83x48 cm, komoda: cca 90x83x48 cm, postieľka: cca 60x120 cm. 2 dielna sada - postieľka + komoda s prebaľovacím pultom = 280 € Veľká sada: postieľka + komoda s prebaľovacím pultom + skriňa = 490 € všetky farby prípadne možnosť len komoda s prebaľovacím pultom: 185 € , Prípadne 130 € komoda bez obrázku (posledné 2 foto). Samostatná postieľka 95 € prípadne skriňa: 220 €.
Sada Cilek BiTurbo písací prac. stôl+komoda v tvare benzínky
top stav, bez poškodení...Len osobný odber v Ba. Perfektny stylovy pisaci stol pre moto fanusika + nemali sme namotovane to zadne plexisklo, ale je samozrejme sucastou. Z rovnakej sady nábytku aj komoda v tvare benzinovej spolu za zvyhodnenu cenu - 350€... Stôl: Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Benzinka: Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
Sada Cilek BiTurbo písací prac. stôl+komoda v tvare benzínk
top stav, bez poškodení...Najlepsie osobný odber v Ba - prip. viem aj priviezt.... Perfektny stylovy pisaci stol pre moto fanusika + nemali sme namotovane to zadne plexisklo, ale je samozrejme sucastou. Z rovnakej sady nábytku aj komoda v tvare benzinovej spolu za zvyhodnenu cenu dohodou... Stôl: Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Benzinka: Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
Ochrana Postielky IKEA + Obycajna Plachta IKEA + Plachta s g
Predam ochranu do postielky IKEA, momentalne nedostupna s bodkami + obycajna plachta IKEA + plachta s gumovou vrstvou v pripade pocikania Vsetky produkty 120 x 60, minimalne pouzivane vo vybornom stave ???? Uprednostnim osobny odber BA, PK alebo SC. ????
Rastúca posteľ SUNDVIK (IKEA) s roštom a matracom NATTSMYG
Predám rastúcu posteľ SUNDVIK z IKEA s roštom, po jednom dieťati, v TOP STAVE. Veľmi málo používaná. Kupovali sme novú. Je z masívnej borovice. Cena: 110,- Eur Cena v IKEA: 212,- Eur Rozmery Min. dĺžka: 137 cm Max. dĺžka: 207 cm Výška: 80 cm Šírka postele: 91 cm Max. nosnosť: 100 kg Dĺžka matraca: 200 cm Šírka matraca: 80 cm Predám aj penový matrac NATTSMYG (IKEA) do rozkladacej postele, 80x200 cm, v TOP STAVE. Informácie o matraci prevzaté z internetu. "Poťah je ľahko snímateľný. Môžete ho prať v práčke pri teplote 60° C. Pena uvoľňuje tlak a starostlivo kopíruje tvar tela vášho dieťaťa, čím mu poskytuje pohodlie a oporu. Prídavné časti majú zapínanie na suchý zips, ktoré ich udrží na mieste, keď ustielate posteľ. Vďaka praktickej rúčke matrac ľahko prenesiete, či otočíte, keď budete ustielať posteľ. Bezpečnostný zips zabraňuje deťom otvoriť poťah. Jeden matrac, tri dĺžky. Vďaka dvom prídavným častiam matrac rastie spolu s dieťaťom. Môže mať dĺžky 130, 165 a 200 cm. Cena: 70,- Eur Cena v IKEA: 139,- Eur
Komoda do detskej izby s priestorom na prebalovaciu podlozku
Krasna komoda Niagara cena 40€ len osobny odber Most pri BA Materiál: laminátové dosky Vyhotovenie: policová skriňa s dverami a otvorená polica Odstránením prebalovacieho pultu sa dá používať ako komoda Výška(cm): 92 Hĺbka (cm): 38 Šírka(cm): 90,6 Hĺbka komódy spolu predĺžovacou časťou (cm): 70 Príslušenstvo: nadstavec, s ktorým sa komoda zmení na prebaľovací pult Čistenie: vlhkou, handrou