inzercia, predaj, predám, bazár

Komoda Stuva Ruzova Ikea

Kategória: Nábytok pre deti

Pekny stav. Osobny odber Lamac
Komoda Stuva Ruzova Ikea
Podobné inzeráty
Prebalovaci pult IKEA STUVA / FRITIDS
Predám prebaľovací pult IKEA STUVA / FRITIDS vo verzií so zelenými šuflíkmi. Používaný skoro 3 roky. Je praktický, stabilný s dostatkom úložného priestoru. Má pár odrenín a chýba jedna krytka na skrutku na boku, všetko zohladnené v cene a odfotené. Keď tak viem poslať viac fotiek. Ideálne osobný odber BA Dúbravka, ale vieme sa dohodnúť na doprave v rámci BA. Keď dieťa vyrastie, pult sa ľahko zmení na písací stôl znížením dosky. Jedná sa o podobný pult ako Smastad, ktorý má teraz v ponuke IKEA za 200EUR
Biely stolík STUVA  ružová stolička MAMMUT
Predám nepoužívaný len zložený biely stolík IKEA zo série STUVA spolu so stoličkou MAMMUT. Stolík má na vrchnej strane výrobnú vadu (viď foto), inak je absolútne v top stave, stolička je minimálne používaná. Predaj najlepšie spolu a osobný odber v Senici.
Biely stolík STUVA  ružová stolička MAMMUT
Predám nepoužívaný len zložený biely stolík IKEA zo série STUVA spolu so stoličkou MAMMUT. Stolík má na vrchnej strane výrobnú vadu, kozmetická chybička, nijak neovplyvňuje použitie (viď foto), čomu je prispôsobená celková cena, inak je absolútne v top stave, stolička je minimálne používaná. Predaj najlepšie spolu a osobný odber v Senici. V prípade záujmu ma kontaktujte sms alebo mailom.
Poschodová posteľ Ikea Stuva
Predám poschodovú posteľ IKEA Stuva vrátane písacieho stola so zásuvkami, skrinky a poličiek (viď foto). Používaná vo výbornom stave. Len osobný odber v Rajke. Je rozobraná ihneď k odberu. Rozmery: Výška: 193 cm Šírka postele: 99 cm Dĺžka postele: 207 cm Dĺžka matraca: 200 cm Šírka matraca: 90 cm Cena: 270 € bez matraca alebo 350 vrátane matraca.
IKEA STUVA SKRINA na pravo
Predám skrine stuva ikea .spolu 140e....Maju otváracie dvere zelené..druha ma otváracie dvere na 2krat .sú rozdelené. .ruzove a modré...
Šuflíky do detskej zostavy Ikea Stuva
Darujem 2 šuflíky do detskej zostavy Ikea Stuva, šírka 60 cm, farba: 1 x zelená, 1 x čierna, v dobrom stave. Osobný odber: Bratislava.