inzercia, predaj, predám, bazár

komplet na oslavu,krst

Kategória: Komplety

Predam tento chlapcensky komplet na oslavu,krst.Koselove body s odnimatelnym motylikom velkost 80 a nohavice su na gumu a su elasticke velkost 74,my sme to mali v pohode spolu na krste.Top stav,bez poskodeni.
komplet na oslavu,krst
Podobné inzeráty
Chlapčenský set - chlapec veľkosť 62, 3-6 mesiacov
Predám tento krásny set pre bábätko - chlapčeka, vhodný na oslavu alebo napr. na krst! Značka Mineti, veľkosť 62 (cca 3-6 mesiacov), kvalitné zhotovenie, 100% bavlna. Oblečené 2x na krst a oslavu. V dobrom stave.
Oblek na krst, oslavu, raz pouzity, 74
Predam oblek na oslavu, krst, pre chlapceka, raz pouzity a vyprany. Na dobierku a kurierom neposielam. Osobny odber mozny v Sturove a blizkom okoli, po dohode v Trencine. Postovne nie je zahrnute v cene.
Set na krst pre babatko 62/68
Predam set na krst pre babatko vo velkosti 62/68. Oblecne na krst tak 30min max 1 hodina. Bez poskodenia. Set obsahuje natelnik vesticku nohavice ciapocku rukavicky a topanky. Cena je 10€ plus postovne. Poprosim pisat sms/mail. Dakujem
Oblečenie na KRST pre chlapca
Predám raz oblečený set na krst/oslavu pre chlapca. Veľkosť 62/68.
Predám oblečenie na krst
Predám oblečenie na krst alebo oslavu pre chlapca, rozmer uvádza 6-9 mesiacov ale ja by som uviedla 3-6 , môj syn mal 3 mesiace a bolo mu to tesne takže to mal na sebe asi 15 minút ale je to veľmi pekné. Najlepšie osobný odber Prešov, inak platba vopred.
Set na krst
Set na krst alebo oslavu velkost 56. Posielam aj na dobierku. Mám aj iné veľkosti po dievčatku narodenom v novembri. Veci do 3 rokov.