inzercia, predaj, predám, bazár

komplexné účtovné služby a personalistika

Kategória: Účtovníctvo, poradenstvo

Ponúkam EXTERNÉ komplexné vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva pre S.R.O a SZČO.
- Vypracovanie DP k dani z príjmov fyzických osôb (typ A, typ B)
- Vypracovanie DP k dani z príjmov právnických osôb
- Vypracovanie DP k DPH
- Vypracovanie DP k dani z motorových vozidiel.
Okrem toho ponúkam aj komplexné spracovanie personálnej a mzdovej agendy.
Oblasť: Košice a Košice- okolie.
Účtovníctvo vediem v programoch od spoločnosti Kros.
Cena za vedenie účtovníctva sa stanovuje osobitne podľa klienta, počtu zaúčtovaných položiek.
V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. číslo
komplexné účtovné služby a personalistika
Podobné inzeráty
účtovníctvo, mzdy, personalistika, účtovné poradenstvo
Spracujeme Vám účtovníctvo, mzdy a personalistiku. Samozrejmosť je kvalitné účtovné poradenstvo a ako bonus aj digitálnym marketing. Sme tu pre Vás. Ponúkame Vám: – podvojné a jednoduché účtovníctvo, daňová evidencia, paušálne výdavky, - spracovanie DPH, kontrolného a súhrnného výkazu, - všetky druhy daňových priznaní, - mzdy, personalistika, pracovné zmluvy a všetky formality. Účtované poradenstvo a digitálny marketing sú našou silnou stránkou. Našou prednosťou je vysoká profesionalita, flexibilita, orientácia vo svete daní a zákonov a najmä individuálny prístup. Kontaktujte nás a získajte pridanú hodnotu, ktorou sa staneme stabilnou súčasťou Vašej spoločnosti.
Účtovné služby
Dobrý deň, ponúkam účtovné služby, podvojné účtovníctvo, mzdy a personalistika. Tiež vypracujem daňové priznanie fyzických osôb, a živnostníkov. Komplexné spracovanie podvojného účtovníctva, výkazy, komunikácia s inštitúciami. Na cene sa dohodneme podľa počtu dokladov a rozsahu služieb ktoré požadujete. Možné aj elektronické spracovanie dokumentov.
Účtovníctvo, dane, mzdy, poradenstvo - komplexné služby.
PONUKA pre obchodné spoločnosti, súkromných podnikateľov aj Vás!!!!! Súkromná podnikateľka SZČO Vám dodávateľským spôsobom (formou outsourcingu) ponúka: ⦁komplexné spracovanie Vášho účtovníctva - jednoduchého aj podvojného, ⦁spracovanie všetkých druhov daňových priznaní (DPH, motorové vozidlá, daň z príjmov FO aj PO), ⦁komplexné spracovanie miezd a personalistiky (HPP, dohody - BPŠ, PČ, VP vrátane vypracovania zmlúv, prihlášok a odhlášok do poisťovní, prehľadov, hlásení a výkazov), ⦁odborné poradenstvo a konzultácie v danej oblasti, ⦁revízie (opravy) účtovníctva a daňových priznaní, ⦁školenia pre bežných užívateľov účtovných programov, ⦁komunikáciu s inštitúciami, štatistické výkazy a rôzne reporty podľa individuálnych požiadaviek klienta, ⦁príprava finančných podkladov pre získanie úverov do bánk, pre daňové kontroly, colné orgány a ostatné štátne inštitúcie, ⦁archivácia a s tým súvisiace administratívne práce. Cena dohodou a na základe individuálnych požiadaviek zákazníka. Nepotrebujete čiastkové úkony od niekoľkých zamestnancov a zbytočné náklady, potrebujete komplexné riešenie za menej peňazí. Som sebestačná a komplexne vyriešim všetky Vaše účtovné a daňové povinnosti. Cenovú ponuku na spracovanie účtovníctva Vám zašlem po telefonickom dohovore alebo elektronickej komunikácii. Kontaktuje ma: alebo alalikova@ Svoje služby ponúkam na celom území SR 24/6.
Účtovníctvo, dane, mzdy, poradenstvo - komplexné služby.
Súkromná podnikateľka SZČO Vám dodávateľským spôsobom (formou outsourcingu) ponúka komplexné spracovanie Vášho účtovníctva - jednoduchého aj podvojného, spracovanie všetkých druhov daňových priznaní (DPH, motorové vozidlá, daň z príjmov FO aj PO), komplexné spracovanie miezd a personalistiky (HPP, dohody - BPŠ, PČ, VP vrátane vypracovania zmlúv, prehľadov a výkazov) a odborné poradenstvo v danej oblasti. Komunikácia s inštitúciami, štatistické výkazy a rôzne reporty podľa individuálnych požiadaviek klienta. Príprava finančných podkladov pre získanie úverov do bánk, daňových kontrol, colné orgány a ostatné štátne inštitúcie. Archivácia a s tým súvisiace administratívne práce. Cena dohodou a na základe individuálnych požiadaviek zákazníka. Nepotrebujete čiastkové úkony od niekoľkých zamestnancov a zbytočné náklady, potrebujete komplexné riešenie za menej peňazí. Som sebestačná a komplexne vyriešim Vaše účtovné a daňové povinnosti. Cenovú ponuku na spracovanie účtovníctva Vám zašlem po telefonickom dohovore alebo elektronickej komunikácii. Kontaktuje ma na alebo alalikova@
Účtovníctvo, dane, mzdy, poradenstvo - komplexné služby.
Súkromná podnikateľka SZČO Vám dodávateľským spôsobom (formou outsourcingu) ponúka komplexné spracovanie Vášho účtovníctva - jednoduchého aj podvojného, spracovanie všetkých druhov daňových priznaní (DPH, motorové vozidlá, daň z príjmov FO aj PO), komplexné spracovanie miezd a personalistiky (HPP, dohody - BPŠ, PČ, VP vrátane vypracovania zmlúv, prehľadov a výkazov) a odborné poradenstvo v danej oblasti. Komunikácia s inštitúciami, štatistické výkazy a rôzne reporty podľa individuálnych požiadaviek klienta. Príprava finančných podkladov pre získanie úverov do bánk, daňových kontrol, colné orgány a ostatné štátne inštitúcie. Archivácia a s tým súvisiace administratívne práce. Cena dohodou a na základe individuálnych požiadaviek zákazníka. Nepotrebujete čiastkové úkony od niekoľkých zamestnancov a zbytočné náklady, potrebujete komplexné riešenie za menej peňazí. Som sebestačná a komplexne vyriešim Vaše účtovné a daňové povinnosti. Cenovú ponuku na spracovanie účtovníctva Vám zašlem po telefonickom dohovore alebo elektronickej komunikácii. Kontaktuje ma na alebo alalikova@ Platí pre celú SR. Rýchlo a lacno.
účtovníctvo, personalistika
Spoločnosť , s.r.o. ponúka komplexné ekonomické služby: jednoduché a podvojné účtovníctvo, mzdy a personalistika, poradenstvo. Služby šité na mieru k Vašej spokojnosti.