inzercia, predaj, predám, bazár

Kompostér drevený

Kategória: Ostatné

Prečo sa zaoberať kompostovaním?

Kompostovaním získate predovšetkým kvalitné biologické hnojivo.

S týmto kompostérom sa zbavíte väčšiny záhradného a domového odpadu. Toto ekologické a ekonomické riešenie pre záhrady je doslova nevyhnutnosťou.

Vďaka roštovému dizajnu je tento kompostér nie len miesto na ukladanie záhradného odpadu, ale zabezpečí aj dobrú cirkuláciu vzduchu potrebnú na kompostovanie, premenu organického odpadu na užitočný kompost bohatý na živiny.

Na kompostovanie je vhodné:

* Ovocné a zeleninové odpady.
* Kávové a čajové zbytky.
* Šupky - kôra citrusových plodov v malom množstve.
* Vaječné škrupiny, trus malých zvierat, lístie, zvädnuté kvety.
* Koreňové rezy v malom množstve.
* Vetvičky zo stromov.

Kompostér je vyrobený zo smrekového dreva.

Farba prírodná, bez povrchovej úpravy.
Rozmer kompostovnika je 80cm x 80cm x 93 cm výška.

Jednoduchá montáž, kde všetky strany zapnete sponany.

Výhodou je, že na jar jednoducho odopnete spony a môžete kompost rozniesť na hriadky, záhradku.
Horná časť kompostovníka má otváracie plochy na jednoduché vkladanie odpadu.

Všetky skrutky a spony sú priložené v balení.

Rozmer krabice je: 82x112x21 cm

Cena je 118 EUR

Cena za dopravu s dobierkou je 10 EUR
Kompostér drevený
Podobné inzeráty
Predám nový vermikompostér - kompostér v interiéri
* Predám nový domáci vermikompostér - kompostér do bytu/interiéru. Kompostér slúži na spracovanie domáceho bio-odpadu - kuchynského odpadu a jedla. Je uzatvorený, nezapácha a je vhodný do interiéru bytu, domu, chaty a pod. * Pri vermikompostování sa využíva schopnosť dážďoviek premieňať biologické zvyšky na vysoko kvalitné organické hnojivo - vermikompost. * Spracovanie zvyškov odpadu zabezpečujú kalifornské dážďovky, ktoré sa dajú kúpiť cez internet/bazár. Aktuálne nemám dostatočné množstvo vlastných dážďoviek na pribalenie, ale časom pribudne aj táto možnosť. * Výsledným produktom spracovania bio-odpadu je hnojivo (dažďovkový mok/čaj a kompost - zemina). * Vermikompostér tvoria 3 poschodia, jedno poschodie má objem 11L (ale je možné vyrobiť kompostér aj s väčším/menším objemom - použitím väčších/menších nádob alebo väčším/menším počtom nádob - poschodí) - * zhora: prvé, do ktorého vkladáte bio-odpad. Na dne je umiestnená mriežka cez ktorú dážďovky prechádzajú medzi poschodiami a hotový kompost prepadáva. Druhé, do ktorého prepadáva hotový kompost alebo ktoré môže byť po naplnení vrchného poschodia presunuté hore. Na dne druhého poschodia je okrem mriežky aj sieťka, aby do tretieho poschodia prekvapkával len dažďovkový mok/čaj = hnojivo. * Na dne tretieho poschodia je umiestnený ventil, ktorým vypustíte požadované množstvo nazbieraného dažďovkového moku, ktoré sa v pomere 1:10 zriedi s vodou a slúži ako hnojivo pre rastliny. * CENA: 80€ (cena modelu na fotografiách, po dohode je možné vyrobiť kompostér podľa Vašich predstáv - je možné upraviť: veľkosť, objem, počet poschodí, výšku podstavca, farbu podstavca alebo pridať drevený obklad). * Dodanie: 1-2 týždne * Rozmery: na 2. fotografií * Osobný odber: v Banskej Bystrici, Nitre, Hlohovci alebo cestou. * V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte. Prosím kontaktovať najskôr e-mailom. Ďakujem.
Predám nový vermikompostér - kompostér v interiéri
* Predám nový domáci vermikompostér - kompostér do bytu/interiéru. Kompostér slúži na spracovanie domáceho bio-odpadu - kuchynského odpadu a jedla. Je uzatvorený, nezapácha a je vhodný do interiéru bytu, domu, chaty a pod. * Pri vermikompostování sa využíva schopnosť dážďoviek premieňať biologické zvyšky na vysoko kvalitné organické hnojivo - vermikompost. * Spracovanie zvyškov odpadu zabezpečujú kalifornské dážďovky, ktoré sa dajú kúpiť cez internet/bazár. Aktuálne nemám dostatočné množstvo vlastných dážďoviek na pribalenie, ale časom pribudne aj táto možnosť. * Výsledným produktom spracovania bio-odpadu je hnojivo (dažďovkový mok/čaj a kompost - zemina). * Vermikompostér tvoria 3 poschodia, jedno poschodie má objem 11L (ale je možné vyrobiť kompostér aj s väčším/menším objemom - použitím väčších/menších nádob alebo väčším/menším počtom nádob - poschodí) - * zhora: prvé, do ktorého vkladáte bio-odpad. Na dne je umiestnená mriežka cez ktorú dážďovky prechádzajú medzi poschodiami a hotový kompost prepadáva. Druhé, do ktorého prepadáva hotový kompost alebo ktoré môže byť po naplnení vrchného poschodia presunuté hore. Na dne druhého poschodia je okrem mriežky aj sieťka, aby do tretieho poschodia prekvapkával len dažďovkový mok/čaj = hnojivo. * Na dne tretieho poschodia je umiestnený ventil, ktorým vypustíte požadované množstvo nazbieraného dažďovkového moku, ktoré sa v pomere 1:10 zriedi s vodou a slúži ako hnojivo pre rastliny. * CENA: 80€ (cena modelu na fotografiách, po dohode je možné vyrobiť kompostér podľa Vašich predstáv - je možné upraviť: veľkosť, objem, počet poschodí, výšku podstavca, farbu podstavca alebo pridať drevený obklad). * Dodanie: 1-2 týždne * Rozmery: na 2. fotografií * Osobný odber: v Banskej Bystrici, Trnave, Senci alebo Nitre, prípadne cestou. * V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte. Prosím kontaktovať najskôr e-mailom. Ďakujem.
Vianočné ozdoby z dreva
Vyrobené na Slovensku . Možnosť výroby ktoréhokoľvek modelu a do 60x40 cm Santa na saniach 59x26,5 cm – 25 € Škriatok na podstavci 15 cm – 3 € Škriatok na podstavci 21 cm – 5,20 € Jeleň na podstavci 17 cm – 4,50 € Krajinka s jeleňom na podstavci 26 cm – 27 € Krajinka s jeleňom na podstavci 13 cm – 19 € Sob na podstavci 15 cm – 3,20 € Sob na podstavci 21 cm – 5,50 € Stromček na podstavci – 15 cm - 4,99 € Gula Veselé Vianoce 10 cm – 1,49 € Gula Veselé Vianoce 20 cm – 3,30 € Gula Vianočná 2 vrstvová 8mm x 10 cm – 3,20 € Vianočná krajina 22 cm – 14,99 € Veselé Vianoce v srdci – 0,60 € Drevená dekorácia malá 6 cm – 0,26 € Drevená dekorácia Veľká 10 cm – 0,57 € Drevený nápis Veselé Vianoce malý 150x67 – 0,74 € Drevený nápis Veselé Vianoce veľký 228x101 – 2,36 € Drevený nápis Veselé Vianoce s vločkou malý 150x77,5 – 0,80 € Drevený nápis Veselé Vianoce s vločkou veľký 228x118 – 2,50 € Drevený nápis Požehnané Vianoce malý 150x45 – 0,70 € Drevený nápis Požehnané Vianoce veľký 228x70 – 2,25 € Drevený nápis Krásne Vianoce malý 150x54 – 0,72 € Drevený nápis Krásne Vianoce veľký 228x81 – 2,20 Drevený nápis Štastné Vianoce malý 150x60 – 0,74 € Drevený nápis Štastné Vianoce veľký 228x90 – 2,36 Drevený nápis Merry Christmas malý- 150x102 – 1,65 € Drevený nápis Merry Christmas veľký – 228x156 – 5,90 € Drevený nápis Merry Christmas dekor malý – 150 x 109 – 1,70 € Drevený nápis Merry Christmas dekor veľký- 228x168 – 6,10 € Vianočná guľa s menom gravírovaná 10 cm - 1,40 € Vianočná guľa s menom model 10 cm - 2,50 €
predám komposter
Predám úplne nový ešte nerozbalený komposter KETER DECO, 340 l, hnedý plast, imitácia dreva, výška: 74 cm, základňa 72 x 69,5 cm. Viď obrázky. Minulý rok som kúpil 2 ks, chcel som jeden plniť a v druhom by kompost zrel, ale máme veľmi málo kompostu, tak nám druhý komposter netreba. Originál zabalený komposter môžem doručiť na trase: BA - ZA. Môžem poslať originál FA, teraz je už oveľa drahší...
Kompostér
Predám elektrický kompostér značky Oklin. Vhodný do bytu, domu, alebo menšej gastroprevádzky… Tento automatický stroj spracuje bio odpad (rastlinný aj živočíšny, zvyšky jedál, potraviny po záruke, kompostovateľný riad) Jedinečný systém premiešavania a pôsobenia tepla spracúva odpad oveľa rýchlejšie ako napríklad vermikompostér alebo záhrádný kompostér Denne spracuje 3-6kg bioodpadu. Vzniknutý kompost (humus) môžete po zmiešaní so zeminou použiť vo vašej záhradke. Bližšie informácie viem poskytnúť osobne alebo telefonicky. Kompostér má 5 rokov ale funguje bez problémov (iba vkladáte odpad a vyberáte hotový humus. Cena nového stroja bola 1870€ Teraz predávam za 700€ plus dohoda
Vermikompostér Urbalive
Predám zabehnutý vermikompostér zn. Urbalive, ktorý je svojím dizajnom lichotivý pre každú domácnosť. Tým, že je kompostér zabehnutý obsahuje Kalifornské dážďovky cca 300g(toto množstvo som kupovala) a je pripravený na okamžité používanie. Kompostér má dve poschodia ja mám zabehnuté len jedno a preto druhé nie je na fotke ale samozrejme je v cene. Kompostér je zmysluplným pomocníkom v domácnosti, pri ktorom môžete čas vyplniť aj deťom a je vhodný aj pri časovej vyťaženosti ale ja som si nenašla vzťah k tomuto typu kompostovania. Rada kompostér posuniem ďalej za cenu 120€. Je potrebný osobný odber v Krupine.