inzercia, predaj, predám, bazár

Konaj uspesne mysli uspesne

Kategória: Ostatné

Predam za 2 e
Konaj uspesne mysli uspesne
Podobné inzeráty
Motivacna literatura
Predam nasledujuce knihy vid foto Robot na konci tunelu Mysli ako Leonardo da Vinci Mních ktorý predal svoje ferari Mysli konaj zbohatni Sloboda je ... Triumf + Liecenie vcelimi produktami V pripade seriozneho zaujmu zaslem postou pripadne doveziem LM RK MT ORAVA
Predám knihy s motivačnou tematikou
Predám knihy s motivačnou tematikou: 1. David Šimurka - Hovor ako hovorca 2. Andy Winson - Myslí konaj zbohatnú - predána 3. Richard Templár - Pravidlá bohatstva 4. Michael Heppell - Jak otočit každou situaci ve svůj prospěch 5. Karen Finermanová - Pravidla úspěšné ženy Preferujem osobný odber SNV ale je možné ich poslať poštou. Cena pre 4ks je 20€ + poštovné. Samostatne 1 kniha 7€ + poštovné.
Kupim knihu Maj strach a napriek tomu konaj
Kupim knihu Maj strach a napriek tomu konaj od Susan Jeffers. Dakujem.
NH Mysli a zbohatni
Nová kniha, Napoleon Hill Kniha Mysli a zbohatni je jednou z najpredávanejších kníh všetkých dôb a je považovaná za absolútny základ všekých teórií, učení, štúdií, statí, publikácií a kníh na tému úspechu. Vznikala vyše dvadsať rokov, počas ktorých sa jej autor zhováral, pozoroval a analyzoval správanie a premýšľanie najbohatších a najúspešnejších mužov tej doby, medzi ktorými boli vynálezcovia Thomas Edison a Alexander Graham Bell, zakladatelia spoločností George Eastman (Kodak), Henry Ford (Ford Motor Company), americkí prezidenti Theodore Roosevelt a William H. Taft, industrialisti a filantropi Andrew Carneg ie a John D. Rockefe ller, Sr., majiteľ oceliarní Charles M. Schwab, zakladateľ siete obchodných domovF.W. Woolworth a mnohí ďalší. Napoleon Hill neskôr pôsobil ako poradca amerických prezidentov Woodrowa Wilsona a Franklina D. Roosevelta. Napriek tomu, že kniha Mysli a zbohatni bola prvý raz publikovaná v roku 1937, návod, ako sa „preprogramovať“ na úspech a zarobiť toľko peňazí, koľko si želáte, zhrnutý do trinástich krokov, je aktuálny aj v 21. storočí.
Zaujímavé knihy-aktualizácia-25.4.2023
Dobrý deň. Predávam nasledovné knihy. Veľa z nich je veľmi dobrom stave, skoro ako nové. Predávam ich z dôvodu, lebo si chcem trochu pretriediť svoju zbierku kníh. Uprednostňujem osobný odber v Žiline, je možne aj poslať prostredníctvom packety alebo slovenskej pošty, k cene si treba prirátať poštovne, ktoré vychádza na cca okolo 3€, ak chcete knihu poslať. Pri odbere väčšieho množstva veľká zľava, prípadne kniha / knihy zadarmo. Ak máte záujem o informácie alebo kúpu, môžete ma kontaktovať na čísle: . Ceny: Dan Brown - Da Vinciho kod- 5€, Dan Brown - Digitálna pevnosť - 5€, Dan Brown - Anjeli a demoni - 5€, Joe Vitale - Na nule - 5€, Rodinná encyklopedia zdraví - Muž - 6€, Steven Gerrard - Môj príbeh - 6€, Rodinná encyklopédia zdravia - Nová medicína - 10€, Žilina - príbehy jedného mesta - 8€, Žilina - genius loci - 6€, Ako pracujú maverici - 5€, Rhonda Byrne - Sila - 8€, Ivo Toman Motivace zvenči je jako smrad- 8€, Adobe Photoshop CC - Oficiálny vyúkový kurz + dvd - 15€, Blog za milión - 3€, Na plný plyn - 3€, Secret denne naučení - 5€, Petr. Čermák - Cristiano Ronaldo - král fotblau - 6€, Andy Wilson - Mysli, konaj a zbohatni -6€, Aleš Kalina - Emočni rovnice - objavte svoj zdrojový kod - 6€.
vyhraj vojnu v mysli
predam novu knihu vyhraj vojnu v mysli od Craig Groeschel. 10e