inzercia, predaj, predám, bazár

Kondenzacny kotol Geminox THRi 5-25 + Siemens QAA73.110

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predam tento kotol + termostat

kontakt len cez email
Kondenzacny kotol Geminox THRi 5-25 + Siemens QAA73.110
Podobné inzeráty
Kondenzačný kotol Geminox  dvojokruhový THRi 2-17 B120DC
Predám plynový kondenzačný kotol Geminox dvojokruhový model THRi 2-17 B120DC. Pravidelné revízie a údržba v autorizovanom servise Geminox. Kotol sa nachádza v Malinove. Obhliadky kedykoľvek, aj počas dňa. Kontakt: . Možná výmena za tepelné čerpadlo. Technický popis: GeminoX prichádza na trh s kompaktnou vykurovacou centrálou – jedná sa o plynový kondenzačný stacionárny kotol s podstavným nerezovým zásobníkom o objeme 120l. Kotol sa dodáva v dvoch verziách – vo verzii C (jeden vykurovací okruh) a vo verzii DC (dva vykurovacie okruhy) a vo výkone 0,9–9 kW, 2–17 kW a 5–25 kW. Všetky potrebné komponenty na vykurovanie a ohrev vody sú v ňom integrované. vysoko účinný kónický kondenzačný výmenník z nerezu celonerezový zásobník TÚV objemu 120l s anódou, s polystyrénovou izoláciou celonerezový kruhový modulačný horák s predzmiešavaním kontrola horenia ionizáciou ventilátor 230 V s premenlivými otáčkami elektronická regulácia s permanentnou moduláciou výkonu sonda vonkajšej teploty Siemens QAC 34 riadiaca jednotka s mikroprocesorom displej zobrazujúci prevádzkové, resp. poruchové stavy vysokonapäťové zapaľovacie trafo nízkoenergetické čerpadlo s riadenými otáčkami (trieda A) expanzná nádoba 8l trojcestný ventil ntc sonda TÚV poistný ventil 3 bary elektronický tlakomer sifón na odvod kondenzátu vypúšťací ventil kotla a zásobníka príprava na cirkulačné potrubie vodná armatúra plynová armatúra výškovo nastaviteľné nožičky
Geminox Thri 2-17 DC
Predam plynový kondenzačný kotol Geminox Thri 2-17 DC + 300l CELONEREZOVÝ samostatne stojaci zásobník na vodu AQUALIOS, vonkajšie čidlo a vnútornú riadiacu jednotku SIEMENS. Kotol je plne funkčný, zásobník obsahuje aj pripojenie na solárny ohrev.
Geminox THRi 2-17 120L
Ponúkam na predaj kondenzačný kotol GEMINOX THRi 2-17 so 120 l integrovaným nerezovým zásobníkom na teplú vodu. Výkon 2,5-17,5 kW. Kotol je dvojokruhový - podlahové kúrenie a radiátory. Kotol bol pravidelne servisovaný a je vo výbornom technickom stave. V prípade záujmu volajte na tel. číslo .
Predam kondenzacny kotol
Predam kondenzacny kotol zn. Geminox THRi 5-25C na suciastky. Vsetko funkcne okrem vymenika (prasklina straca tlak) Na kotly je nova expanzna nadoba, nove tlakove cidlo. Termostat zn. Siemenss (QAA73). Cenu ponuknite. Košice
kotol GEMINOX
Predám plynový kondenzačný kotol značky GEMINOX, typ THRi 2-17 M75V, vrátane príslušenstva (vonkajšie čidlo s káblom cca 4 metre, vnútorná riadiaca jednotka, konzoly pre uchytenie na stenu a užívateľský manuál). Kotol bol v prevádzke cca 9 rokov a po celú dobu bol pravidelne (raz ročne) servisovaný autorizovaným servisným strediskom. V roku 2021 bolo vymenené obehové čerpadlo za nové. Odber možný okamžite.
kotol GEMINOX
Predám pravidelne servisovaný a funkčný plynový kondenzačný kotol značky GEMINOX, typ THRi 2-17 M75V, vrátane príslušenstva (vonkajšie čidlo s káblom, vnútorná riadiaca jednotka, konzoly pre uchytenie na stenu a užívateľský manuál). Odber možný okamžite.