inzercia, predaj, predám, bazár

Koník - mechanicky jazdiaci

Kategória: Ostatné

Koník Ponnie jazdí ako živý!
Ako nový, ešte 1 rok v záruke. Plne funkčný.

Jazdiaci koník Ponnie rozvíjaja koordináciu pohybov a rovnováhu dieťaťa. Pri jazde dieťa zapája dôležité svalové partie, ktoré nie sú bežne zaťažované a koník tak pomáha zdravému vývoju dieťaťa. Na koníkovi si zajazdíte doma i vonku. Má kolieska z bezfarebnej gumy (čierny vzhľad dodáva kolieskam vnútorná čierna plastová výstuž koliesok), takže nepoškriabe ani nezafarbí parkety či plávajúcu podlahu. Vonku je ideálny k jazdenie spevnený rovný povrch ako je asfalt alebo zámková dlažba.


Ponnie S je kôň určený pre deti vo veku 3-6 rokov, max. Váha jazdca 30 kg, výška sedu 56 cm, odporúčaná výška jazdca 90-120 cm, vzdialenosť medzi sedlom a stupátkom je 36-44 cm, rozmery výrobku: d = 80 x š = 30 x v = 85 cm, čistá váha 7,1 kg, rozmery krabice 55x29x56 cm, hrubá váha 8,3 kg.

rámci TN a ZA môžem doviesť.
Koník - mechanicky jazdiaci
Podobné inzeráty
Koník - mechanicky jazdiaci
Koník Ponnie jazdí ako živý! Ako nový, ešte 1 rok v záruke. Plne funkčný. Jazdiaci koník Ponnie rozvíjaja koordináciu pohybov a rovnováhu dieťaťa. Na koníkovi si zajazdíte doma i vonku. Má kolieska z bezfarebnej gumy - nepoškriabe ani nezafarbí parkety či plávajúcu podlahu. Vonku je ideálny k jazde na spevnenom rovnom povrchu ako je asfalt alebo zámková dlažba. Ponnie S je kôň určený pre deti vo veku 3-6 rokov, max. Váha jazdca 30 kg, výška sedu 56 cm, odporúčaná výška jazdca 90-120 cm, vzdialenosť medzi sedlom a stupátkom je 36-44 cm, rozmery výrobku: d = 80 x š = 30 x v = 85 cm, čistá váha 7,1 kg, rozmery krabice 55x29x56 cm, hrubá váha 8,3 kg. V rámci TN a ZA môžem doviesť.
Macrame set pre bábätko v prírodných odtieňoch
Makramé set pre bábätká “Fancy” - retiazky na cumlík a hryzadielko/hračka, v prírodných odtieňoch. Retiazky sa používajú na prichytenie cumlíka, či hračky/hryzadlá, aby sa už nič nestratilo. :) Drevený okrúhly klip slúži na prichytenie o oblečenie. O slučku na druhej strane sa prichytí cumlík alebo niečo iné (hračka, hryzadielko). Set tvorí bavlna a bukové drevo. Nie je problém vyrobiť aj v inej farbe, alebo s použitím iného klipu, či dreveného hryzadielka. Ceny: samotná retiazka - 12€ hryzadielko/hračka (koník) - 8€ set 1 retiazka a hryzadielko/hračka (koník) - 15€ set 2 retiazky a hryzadielko/hračka (koník) - 20€ Posielam buď po platbe vopred na účet, ale aj dobierkou, cena poštovného sa však líši. Možný je aj osobný odber v Košiciach. :) Kontakt: email: less.macramess.kontakt@ facebook: less.macramess instagram: less.macramess Pozri si aj ďalšie moje inzeráty. :)
Koník Villeroy&Boch
Koník Villeroy&Boch, velmi pekná dekorácia, nový , bol to nevhodný darček, koník nieje porcelánový a je dosť veľký - 33 x 11 x 33 cm
Šmýkala 2m+drevený hojdací koník
Dobrý.Mám na predaj šmykalu 2m(možnosť napojenia na vodu) a dreveného hojdacieho koníka.Šmykala má drobnú prasklinu ktorá však nevyplýva na jej využitie(viď foto).Koník pamätá dobu socializmu tak by ho bolo treba prebrúsiť a nalakovať Predám aj jednotlivo.Šmýkala 25 eur,koník 15 eur.Len osobný odber.
Hojdací koník
Predám drevený hojdací koník. Koník je nový a je vhodný na húpanie malých detí. Rozmery koníka 82x57x26cm. Možnosť poslať aj poštou.
Hojdací koník.
Predám drevený hojdací koník. Koník je nový a je vhodný na húpanie malých detí. Rozmery koníka 82x57x26cm. Možnosť poslať aj poštou.