inzercia, predaj, predám, bazár

Konštantné hodiny pre holubov

Kategória: Vtáctvo

Dobrý deň mám na predaj konštantné hodiny pre poštových holubov.Cena je 300eur.
Konštantné hodiny pre holubov
Podobné inzeráty
Predaj holubov Viliam Maťašeje
Milí chovatelia v mojom predchádzajúcom inzeráte som sa zmienil ,že trpím chronickou astmou ,ktorú som dostal v súvislosti s chovom holubov. Totiž zdravotný stav mi nedovoľuje súťažiť. V súčasnosti je moja alternatíva zúčastňovať sa v testovacích staniciach v ktorých za krátku dobu som dosiahol dobré výsledky. Ale napriek tomu niesom spokojný s veľkými stratami holubov. Z toho dôvodu sa chcem zúčastňovať pretekov v testovacích staniciach minimálne. Z hore uvedených dôvodov rapídne znižujem stav chovných holubov a hľadám pre ne domov za symbolickú cenu. Veľa holubov ktoré som kúpil za nemalé peniaze ešte neboli otestované ale myslím že sú tam potenciálne dobré holuby. Ďakujem za porozumenie, prajem všetko najlepšie. Kontakt: PS: 3. decembra budem na Oblastnej výstave OZ Nitra v Mojmírovciach a 6. januára na Celoštátnej výstave v Nitre.
Predam konštantne hodiny pre holuby
Predám konštantne hodiny Benzing G2 plus 2 antény. Pripadne vymením za hodiny Mega.
vymením holubov
Vymením poštových holubov WANGRAMBEREN A POšTOVýCH HOLUBOV šTANDARD ZA DUBOVé,BUKOVé,čEREšNOVé,SLIVKOVé,VYšNOVé DREVO
Prepravný kôš
Predám 2x Prepravný kôš pre holuby. Prepravný box slúži predovšetkým ako tréningový box pre prepravu športových poštových holubov. Je z hliníkové konštrukcie, ktorá zabezpečuje nízku váhu boxu.Dvierka sú uchytené v dvoch železných pántoch. Box je rozdelený na 4 miestnosti, celkovo je vytvorený na 20 holubov. V prípade otázok píšte smsku
predám plastové rošty pre holubov do búdnikov
Predám plastové rošty pre holubov do budnikov cena 1euro ks
Deramax Aves - ultrazvukový plašič - nový nepoužitý
Prístroj Deramax-Aves je určený na využitie ako plašič (odpudzovač) vtákov. Generuje špecifické subultrazvukové signály, ktoré sú pre vtáky veľmi nepríjemné, takže po krátkom čase chránený priestor opúšťajú a hľadajú si nové útočisko mimo priestoru chráneného plašičom. V našich podmienkach je prístroj využiteľný predovšetkým ako plašič holubov, škorcov, vrabcov, drozdov, havranov, vrán, ďatlov, apod. Prevádzka prístroja je úplne ekologická bez využitia chemických prostriedkov. Ochráni priestor od holubov, škorcov, vrabcov, drozdov, havranov, vrán a iných vtákov, napájanie na 9V batériu, účinná vzdialenosť 14m, účinný uhol 120°, účinná plocha 90m2. Prístroj je nový, nepoužitý a ešte je v záruke.