inzercia, predaj, predám, bazár

Konzola pod dosku - KONZOLE40SKRP - pravá

Kategória: Stavebný materiál

Predám konzolu pod dosku na umývadlo.

Konzola nepoužitá - zvýšila sa mi.

Konzola pod dosku - KONZOLE40SKRP - pravá
Podobné inzeráty
Lapače na sneh
Predám lapače na sneh na falc krytinu. Predávam komplet konzoly + šroby M8x25. Cennik: Pozinkovane: Dvojrurkova - 5,50€/konzola Jednorurkova - 4,50€/konzola Nerezove: Dvojrurkova - 8€/konzola Jednorurkova - 6€/konzola Možnosť vybrať si dieru 1/2 alebo 3/4. Posielam na dobierku alebo osobné.
Predám lapače na sneh na falc
Predám lapače na sneh, výroba na mieru. Dvojradová konzola ma výšku 120mm jednoradová konzola ma výšku 70mm Pozinkované - na objednávku cena od 4€/konzola Nerezové v ponuke: - dvojradová cena: 8€/ks - hrúbka plechu 3mm - pozink skrutky a matice v cene - jednoradová cena: 6€/ks - hrúbka plechu 3mm - pozink skrutky a matice v cene Hliníkové v ponuke: - dvojradová cena: 8€/ks - hrúbka plechu 5mm - pozink skrutky a matice v cene - jednoradová cena: 6€/ks - hrúbka plechu 5mm - pozink skrutky a matice v cene Na konzolách otvor pre rúrku 1/2", 3/4", 25mm alebo 28mm ... alebo na mieru.
Magnetické revízne dvierka pod obklady 30x30
Predám nepoužité revízne dvierka AQUALINE + zdarma pridám nepoužitú kryciu mriežku 30x30 viď foto. PRIHLÁSIŤ SACZ SK Výrobca SAPHO AQUALINE - Magnetické dvierka pod obklady 300x300 (PD305) AQUALINE - Magnetické dvierka pod obklady 300x300 (PD305) Skladom centrála 10 ks Odoslanie tovaru možné pozajtra. Tovar je k dispozícii na centrálnom sklade 15,40 € 12,83 € bez DPH Pri platbe prevodom 14,94 € 1 KÚPIŤ AQUALINE Cena dopravy Sledovať dostupnost tovaru Otázka na tovar Zdieľať Kód: SAPHOPD305 EAN: Značka: AQUALINE Záruka: 24 měs. Hodnotenie: Magnetická dvierka pod obklady slúži na zakrytie revíznych otvorov v stenách, kde je finálnym dokončením nalepený obklad. Nie sú určené pre oddeľovanie požiarnych úsekov ani únikových ciest. Žiadne prerušenie dekoru Dvierka nemusíme spárovať - PV… (celý popis) Potřebuje poradit s výběrem? Poradíme Vám Vaše telefonní číslo ZAVOLEJTE MI Přečtěte si naše zásady pro zpracování osobních údajů. Popis Cena dopravy 9 Recenzie Poradňa Magnetická dvierka pod obklady slúži na zakrytie revíznych otvorov v stenách, kde je finálnym dokončením nalepený obklad. Nie sú určené pre oddeľovanie požiarnych úsekov ani únikových ciest. Žiadne prerušenie dekoru Dvierka nemusíme spárovať - PVC rámček škáru nahradí Rámček možno použiť na všetky hrúbky obkladov Jednoduché a rýchle zabudovanie Materiálové zloženie: Nosná doska: oceľ, plech zinkovaný Rámček: PVC (rozoberateľný) Magnety: feritové anizotropné (výškovo nastaviteľné) MONTÁŽ: Obklady prilepíme silikónom (akrylátové lepidlo) na nosnú dosku (dvierka) z pozinkovaného plechu, dvierka vložíme do rámčeka a skontrolujeme ich tesnosť a pravouhlosť. Potom dvierka vyberieme a rámček zabudujeme pod obklady zároveň s okolitým obkladom. Rámček je skladací. Rozmer môžeme meniť s toleranciou +/- 5 mm. Dvierka dorovnáme pomocou nastaviteľných magnetov so závitovým spojením.
Isover N 5 cm kročajova izolacia
Predám nepoužitú kročajovú izoláciu Isover N hr. 5 cm vhodnú najma do drevených stropov, balík 4,32 m2, množstvo 19 bal, spolu 82,08 m2, cena 8 €/ m2, kupovana tento rok, uskladnená vnútri v teple, nepoškodené balíky, predaj idealne spolu, cena spolu 656 eur rozmer dosky: 1200 x 600 mm súč. tepelnej vodivosti: 0,036 W/m.K, tepelný odpor = 1,35 (m².K/W) množstvo v jednom balení = 4,32 m2 Výhody použitia: vzduchová nepriezvučnosť a krokový hluk do ťažkých plávajúcich podláh pod vystuženú betónovú dosku, vysoká protipožiarna odolnosť Oblasť použitia: Izolačné dosky z kamennej vlny s vynikajúcimi tepelno a zvukovoizolačnými vlastnosťami. Dosky sú vhodné na použitie ako podlahová izolácia na zlepšenie vzduchovej nepriezvučnosti a krokového hluku ťažkých plávajúcich podláh pod vystuženú betónovú dosku (cementový poter). Dosky sú vhodné do obytných miestností rodinných resp. bytových domov s max. úžitkovým zaťažením ≤2 kN/m3 , pri stlačení jednej vrstvy max. 5 mm. Dosky sú vhodné na použitie aj ako špeciálna akustická izolácia na zlepšenie vzduchovej nepriezvučnosti stien resp. hlukových bariér. Čiže vhodná najma do drevenych ľahkych stropov kde nechcete betonovať a zaťažovať trámy, je to pochôdzna vrstva vhodná rovno na vrstvu pod osb dosky, oveľa lepšia varianta ako klasický polystyrén kedže vata je viac akustická Kontakt mail, čislo pošlem po dohode, možnost dovozu poslania kurierom Mám na predaj ešte na 80 m2 akustický kročajový podlahový polystyrén Isover EPS Floor 4000 3 cm vhodný ako kombinácia Isover N 5 cm + Isover EPS Floor 4000 3 cm = 8 cm hrúbky
Isover N 5 cm kročajova izolacia
Predám nepoužitú kročajovú izoláciu Isover N hr. 5 cm vhodnú najma do drevených stropov, balík 4,32 m2, množstvo 19 bal, spolu 82,08 m2, cena 8 €/ m2, kupovana tento rok, uskladnená vnútri v teple, nepoškodené balíky, predaj idealne spolu, cena spolu 656 eur rozmer dosky: 1200 x 600 mm súč. tepelnej vodivosti: 0,036 W/m.K, tepelný odpor = 1,35 (m².K/W) množstvo v jednom balení = 4,32 m2 Výhody použitia: vzduchová nepriezvučnosť a krokový hluk do ťažkých plávajúcich podláh pod vystuženú betónovú dosku, vysoká protipožiarna odolnosť Oblasť použitia: Izolačné dosky z kamennej vlny s vynikajúcimi tepelno a zvukovoizolačnými vlastnosťami. Dosky sú vhodné na použitie ako podlahová izolácia na zlepšenie vzduchovej nepriezvučnosti a krokového hluku ťažkých plávajúcich podláh pod vystuženú betónovú dosku (cementový poter). Dosky sú vhodné do obytných miestností rodinných resp. bytových domov s max. úžitkovým zaťažením ≤2 kN/m3 , pri stlačení jednej vrstvy max. 5 mm. Dosky sú vhodné na použitie aj ako špeciálna akustická izolácia na zlepšenie vzduchovej nepriezvučnosti stien resp. hlukových bariér. Čiže vhodná najma do drevenych ľahkych stropov kde nechcete betonovať a zaťažovať trámy, je to pochôdzna vrstva vhodná rovno na vrstvu pod osb dosky, oveľa lepšia varianta ako klasický polystyrén kedže vata je viac akustická Kontakt mail, čislo pošlem po dohode, možnost dovozu poslania kurierom Mám na predaj ešte na 80 m2 akustický kročajový podlahový polystyrén Isover EPS Floor 4000 3 cm vhodný ako kombinácia Isover N 5 cm + Isover EPS Floor 4000 3 cm = 8 cm hrúbky. N50 , N5
Predám OSB dosku
Predám OSB 3 dosku v hrúbke 15mm. Cena za kus je 23€/kus. Pri väčšom odbere zľava. OSB dosku viem doviesť (+ dovoz). Predám betónku priemer 14mm v dĺžke 12m. Cena za jednu tyč je 17 €.