inzercia, predaj, predám, bazár

Konzoly na poličku - brzdový kotúč z bicykla

Kategória: Ostatný nábytok

Držiak na poličku je vyrobený z brzdového kotúča z bicykla. Telo konzoly je v čiernej farbe, kotúč má svoju pôvodnú farbu a celá konzola je ešte nalakovaná priesvitným lakom. Vzhľadom na excentricky umiestnený kotúč, je možnosť držiaky montovať viacerými spôsobmi. Montážne diery majú zapustenie pre hlavičky skrutiek.

Konzoly sú identické, zrkadlovo obrátené a vyrábajú sa v páre. Cena je teda za dva kusy.

Veľkosť konzoly je 90x90mm, šírka 20mm, vzdialenosť montážnych dier od seba je 54mm, priemer dier je 5mm. Hmotnosť jednej konzoly je 120g.
Konzoly na poličku - brzdový kotúč z bicykla
Podobné inzeráty
Konzoly na poličku - prevod z bicykla
Držiak na poličku je vyrobený z ozubeného kolečka z bicykla. Farebné prevedenie je RAL9007 "sivý hliník" a povrch je ešte nalakovaný priesvitným lakom. Vzhľadom na excentricky umiestnené koliesko, je možnosť držiaky montovať viacerými spôsobmi. Montážne diery majú zapustenie pre hlavičky skrutiek. Konzoly sú identické, s rovnakou veľkosťou kolieska a vyrábajú sa v páre. Cena je teda za dva kusy. Veľkosť konzoly je 90x90mm, šírka 20mm, vzdialenosť montážnych dier od seba je 54mm, priemer dier je 5mm. Hmotnosť jednej konzoly je 130g.
Predám regalový sistém, konzoly, koše, vybavenie obchodu
Predám za zostatkové ceny od 1€ regalový sistém ,štendre vešiakové, koše, konzoly vešiakové, konzoly políc, nosné konzoly typu L samonosné, nosné konzoly typu T, vybavenie do obchodu odevy/textil/obuv/ bižutéria....volať 17-20:00h Rýchle jednanie zlava. Ďakujem.
Drevená polička.
Ponúkam na predaj jednoduchú drevenú poličku spolu s dvomi oceľovými profilovanými konzolami na upevnenie, ako je vidieť na priložených obrázkoch, kde na jednom obrázku je vidieť aj predvŕtané otvory na uchytenie konzol do drevenej poličky. Rozmery poličky sú 50 cm x 25 cm x 1,80 cm. Rozmery konzoly sú 20 x 15 cm, hrúbka 0,10 cm a priemer otvorov 4 mm. Polička nebola používaná. Moja predajná cena = 5,00 €. Najradšej uprednostňujem osobný odber v Trnave, alebo dohodou-zaslanie na dobierku. V prípade dobierky je cena za drevenú poličku spolu s dvomi konzolami + cena za dobierku (cenu generuje priamo ePodací hárok podľa sumy za dobierku a jej hmotnosti) a v prípade platby vopred na účet je cena za poštovné znížená o 1,20 €. Ponuka, pokiaľ ju čítate je stále platná a aktuálne bude podľa potreby upravovaný text inzerátu. !!! Na SMS nereagujem !!!
predám poličku
Predám poličku za 15 eur.Rozmer 106 x 37cm. Prosím kontaktovať len mailom. Ďakujem
Predám detskú poličku Ľadové kráľovstvo
Predám detskú poličku s motívom Ľadové kráľovstvo používaná ale zachovalá. Rozmery sú VxŠxH - 80x51x26 cm. Len osobný odber.
Predám poličku 4 x šuflik v76 x š 30 x h 27
Predám poličku 4 x šuflik v76 x š 30 x h 27