inzercia, predaj, predám, bazár

Korálky

Kategória: Ostatné

Ponúkam korálky na predaj. Cena na obrázkoch plus posta. Preferujem mailovú komunikáciu.
Korálky
Podobné inzeráty
Silikónové korálky - materiál na výrobu
Predám materiál na výrobu silikónových retiazok pre babatka. Rôzne silikónové korálky (guličky, hexagony, srdiečka, kvetinky, disky, hviezdičky, háčkované guličky, klipy a držiaky na dudel,...). Samotné korálky sú v hodnote 160-180€. Predám za 140€. Šnúrky, vrecúška, a krabičky sú grátis, zadarmo k nákupu. Nemám čas sa tomu venovať, tak posúvam ďalej.
Tasbihy - rôzne farby. Cenovo od 2,99-9,99 Eur :-) NOVÉ
Tasbih zdobený modrý nočná mešita Rozmer korálky: 12mm Cena: 9,99 Eur Tasbih 99 korálok - farba: modrá, tmavohnedá, hnedá čerešňa, svetlohnedá Cena: 3,89 Eur Rozmer korálky: 8mm Tasbih svetlohnedý 33 korálok Rozmer korálky: 10*13mm Cena: 3,89 Eur 33 korálkový tasbih - farba: modrá, svetloružová, čierna, priehľadná, šedá Cena: 2,99 Eur Obvod: približne 20cm Máme i iné farby :-)
Svadobné ozdoby a doplnky
Predám nepoužité svadobné ozdoby farby kráľovská modrá a biela: -rôzne kvietky: kvietky (biele 19, modré 19, biele menšie 9), látkové kvietky (biele 20, 39 modré), kvietky mini 2 balenia biela modrá, biela girlanda kvety, ... -stužky na zákusky 12, stužky na fľašu pre hostí,nálepky srdiečka veľké a malé, -stužky modré rôzne šírky a dĺžky (modré a modré so zlatým lemom, rôzne šírky 6,10,50 mm...), stužky farebné rôzne, čipky biele a modré rôzne ... -dekoračné drôtiky, korálky, šnúrky, papierové formičky na muffiny modré, lepiace pásky svadobné, nálepky, dekoračné guličky, girlanda.. -zicherky pre hostí, kvietky pre hostí, -balóny biele a modré srdcia rôzne veľkosti fóliové a latexové, cca do 50ks, šnúrky na balóny, nálepky na balóny, klipsy, pomôcky na naťahovanie balónov pri fúkaní, -250ks slamky modré, výkresy modré 70x50 cm počet 7, vykrajovačka na papier motýľ, motýle z výkresu rôznych veľkostí (cca 130 modrých a 60 bielych), -vejár, kravata pre ženícha a stužka s kamienkami pre nevestu, -rôzne korálky – srdiečka, perly, drahokamy - rôzne balenia, náramky pre družičky kvety, -pomôcky na fotenie, lampión, štóly, stužky, omaľovánky, svetlá biela farba 3x3m, girlanda korálky priesvitné, ... Zabalené v 2 IKEA krabiciach. Cena spolu 80 EUR. Len osobný odber.
Pandora náramky koralky
Náramky : 35. Korálky : labka a kľúč ku srdcu - 30 , srdiečka -13, písmeno S - 15 . Tie malinké 4 korálky ( 4listok,podkova,mesiac)- 13e
Silikónové korálky - materiál na výrobu
Predám materiál na výrobu silikónových retiazok pre babatka. Rôzne silikónové korálky (guličky, hexagony, srdiečka, kvetinky, disky, hviezdičky, háčkované guličky, klipy a držiaky na dudel,...). Samotné korálky sú v hodnote 160-180€. Predám za 100€. Šnúrky, vrecúška, a krabičky sú grátis, zadarmo k nákupu. Nemám čas sa tomu venovať, tak posúvam ďalej.