inzercia, predaj, predám, bazár

Kordík pre pilotov Maďarského kráľovského letectva ORIGINÁL

Kategória: Zberateľstvo

Dobrý deň prajem, ponúkam na predaj 100% originálny kordík pre pilotov Maďarského Kráľovského letectva. Ide o verziu pre dôstojníkov. Kordík je vo veľmi dobrom stave. Hlava vtáka turula je upevnená jednou skrutkou zo strany, na vrchu je dokončovaná ručne. Rúčka je z ebenu (nie je to bakelit, ebonit ani morené drevo). Spodná záštita nesie len minimálne známky nosenia, všetky detaily na vtákovi turulovi sú ostré a pekne viditeľné. Uvoľňovací mechanizmus puzdra bezchybne funguje - je presne taký, ako má na originále vyzerať. Čepeľ je niklovaná a v top stave. Kordík je bez označenia výrobcu, čo je pri týchto typoch zbraní bežné. Jedinou chybou na kordíku je, že chýba puzdro. Celkovo však ide o výnimočnú chladnú zbraň, ktorá sa v originál stave takmer nedá zohnať. Myslím si, že je lepšie mať aspoň jeden originál ako celý rad falzifikátov so zlatými maďarskými znakmi a venovaniami od Hortyho - toto nikdy neexistovalo.

Vzhľadom na to, že kordík je nekompletný je cena 375 €, čo predstavuje možno 1/3 reálnej hodnoty kordíku v kompletnom stave.

Spôsob dopravy a platby je poštová dobierka, alebo platba na účet vopred. K cene je potrebné prirátať cenu dopravy vo výške 5 €.

V prípade záujmu ma prosím neváhajte kontaktovať.
Kordík pre pilotov Maďarského kráľovského letectva ORIGINÁL
Podobné inzeráty
Kordík
Ponúkam kordík, ktorý sa podobá na kordík nemeckého námorníctva. Kov a plast. Cena vrátane dobierky. Posledná fotografia nemeckého originálu.
Kordik luftwaffe
Ponukam kordik luftwaffe. Originalny kus. Stav ako na foto. Len pre zberatelov a na studijne ucely.
Kordík Afrikakorps - predaj
Predám peknú repliku kordíka dôstojníkov nemeckého Afrikakorpsu. Kordík je dlhý 59 cm, materiál: kov, plast a koža. Vhodný ako vianočný darček pre zberateľa. Vyhlasujem, že som len zberateľom, a nie som členom, ani obdivovateľom resp. propagátorom žiadnej organizácie alebo hnutia, ktoré šíria rasovú a národnostnú nevávisť, alebo obmedzujú ľudské práva.
Predám bodák - kordík Mauser
Predám bodák resp. kordík Mauser vyrábaný pre Brazíliu v rokoch 1898 - 1908. Výrobca W.K.& Cie Solingen. Bodák je v krásnom zbierkovom stave (žiadne stopy po korózii, drevené rukoväte bez poškodenia, kovová pochva obalená kožou).
Kordik luftwaffe
Ponukam kordik luftwaffe. Originalny kus doneseny z nemecka po vojne ako pamiatka. Stav ako na foto. Len pre zberatelov a na studijne ucely.
Kupim šablu alebo kordík...
Kupim šablu alebo kordík...