inzercia, predaj, predám, bazár

Kôš na bielizeň

Kategória: Doplnky

Predám rohový kôš na bielizeň.
Kôš na bielizeň
Podobné inzeráty
Nosorozec kôš na prádlo
novy vhodný sko darček Informácie o produkte Trendový kôš na bielizeň "jednorožec" je dekoráciou a pomocníkom do domácnosti Dekoratívny a praktický kôš na bielizeň "Unicorn" zaujme nevšedným vzhľadom a vyberateľnou látkovou vložkou. Je ideálny na zber bielizne. Akonáhle sa naplní, vložku možno odniesť do práčky s bielizňou. Zberač má tvar jednorožca. Vďaka detailom, ako je ohlávka alebo farebné brmbolce, je kôš s vekom pútavým prvkom v kúpeľni alebo spálni. Materiál: vrchný materiál: kov, vodný hyacint Farba: biely balenie/sada: 1 balenie Široká: 65 cm výška: 58 cm Hĺbka: 42 cm
kôš na bielizeň
predám kôš na bielizeň; dvojitý; umelý ratan sivej farby; kôš je na nožičkách; rozmer: výška 61cm, šírka 56 cm a hĺbka 33 cm; má textilnú podšívku info v správe alebo na
Kos.
Predam pruteny kos na bielizen,kos ma skoro trojuholnikovy tvar,kos ma rozmery,dlzka jednej strani /pologula/je-48cm,dlzka dvoch rovnakych bocnych stran-33,5cm,vyska kosa-54cm,blizsie informacie poskitem telefonicky,na sms nereagujem.
Kôš na bielizeň a taburetka v jednom
Predám kôš na bielizeň a taburetka v jednom(ako nové)Nepouživané.Pôvodná cena 60€
veľký prútený kôš vhodný na bielizeň, hračky, psíka, decko..
Predám veľký prútený kôš vo výbornom stave, nebol používaný, môže slúžiť na bielizeň, hračky, psíka, pre detiská... cena 30 eur, len osobný odber.
Rotho odpadkový kôš Trio 41 l
Čierny Rotho odpadkový kôš Trio 41 l Je rozdelený na tri samostatné časti o objeme 16 litrov. Každá obsahuje vnútornú nádobu, ktorú možno vybrať a ľahko vyčisti. Kôš sa otvorí stlačením pedálu a zostane otvorený aj po pustení pedálu. Používali sme ho ledva rok, no viac ho už nevyužijeme. Kôš je bez chýb, bez poškodenia, funguje ako nový, predáme ho samozrejme komplet vyčistený. Kupovaný na Predáme ho iba osobne v Pezinku alebo v Modre. Viac info tu: