inzercia, predaj, predám, bazár

Koš na separovanie odpadu

Kategória: Ostatné

Predám kôš na separovanie odpadu, málo používané , dôvod predaja nevyužité.
Koš na separovanie odpadu
Podobné inzeráty
Smetny kôš na separovanie
Predam kos na separovanie odpadu znacky Ikea Sortera. 2x 37 litrovy a jeden 60 litrovy objem. Prosim pisat sms alebo email.
Nádoby na triedenie/separovanie odpadu
Predám tri nádoby na triedenie/separovanie odpadu. Sú používané a je to na nich aj trochu vidno. Cena za všetky tri 10€ Rozmery výška cca 32cm šírka cca 28cm hĺbka cca 39cm Preferujem osobný odber, ale viem poslať aj na dobierku s poštovným na doručiteľa.
Odpadkový kôš na triedenie odpadu 45 L (3x15L nádoba)
Predám kôš na triedenie odpadu s vyberateľnými vnútornými nádobami, farebne odlíšenými nášľapnými pedálmi a držadlom. Krátko používaný, no v bezchybnom stave. Originálna cena 110€
Predám Sangenic Tommee Tippee - kôš na plienky
Predám kôš na použité plienky Tommee tippes sangenic. Popis: Technológia otočenie a aretácia TWIST-LOCK – plienka zmizne Piest tlačí zabalené plienky do koša Do koša sa zmestí až 28 plienok, merané podľa zbalených plienok veľkosti 3 (4–9 kg) Rozmery: (výška x šířka x hloubka): 46 × 28 × 26 cm. IBA OSOBNÝ ODBER LEVICE Oficialne info k Tommee Tippee Kôš na plienky Sangenic Tec biely: Dizajnový kôš na jednorázové plienky Sangenic Tec umožňuje bezdotykové zabalenie použitých plienok Súčasťou koša je výmenná kazeta s antibakteriálnou fóliou, ktorej antibakteriálna zložka zničí 99% baktérií Kôš tak chráni detská izba pred zápachom aj baktériami Vďaka technológii TWIST-LOCK sa plienka v koši zabalí do voňavej fólie as pomocou piestu je zatlačená do koša Kapacita jednej kazety je až 84 plienok (veľ. 5-9 kg), pri spotrebe 3 plienok denne tak jedna kazeta vydrží až jeden mesiac používania Vďaka tomu, že kôš pojme cca 28 plienok (veľ. 5-9 kg), nie je potrebné ho často vynášať Špičkový dizajn koša skvele doplní váš moderný interiér
Chicco, kôš na plienky
Chicco kôš na plienky je bez zápachu. Vďaka patentovanému zariadeniu (WO ) a inovatívnemu systému tesnenia zabraňuje úniku nepríjemného zápachu. Kôš je neobyčajne úsporný, keďže využíva obyčajné plastové vrecká namiesto nákladných výmenných kaziet s náhradnými vreckami. Praktické a jednoduché ovládanie jednou rukou uľahčuje každodennú manipuláciu. Keď je kôš plný, jednoducho ho vyberiete a obsah vyhodíte bez úniku nepríjemných vôní. Kompaktné rozmery koša na plienky Chicco poskytujú zároveň veľkú kapacitu- až 25 plienok*. (*Počet môže jemne kolísať v závislosti od veľkosti plienok.) • Bez zápachu • Zmestí sa doň až 25 plienok • Ovládanie jednou rukou • Jednoduché používanie • Akékoľvek plastové vrecko • Bez potreby špeciálnych kaziet Rozmer: 26cm x 24,5cm x 48,5 cm. Využívaný max. mesiac, dostali sme nový. Pôvodná cena bola 60 eur, v prípade záujmu najlepšie osobný odber Košice.
Odpadkový kôš, úložný kôš, kôš na prádlo
Predám odpadkový kôš resp. kôš na uloženie vecí s horným výklopným vekom. Materiál pevný polypropylén. Farba béžová. Objem koša cca 60 litrov. Nebol nikdy použitý na odpadky. Používal sa kancelársky papier. Momentálne nemá využitie. Cenu ponúknite.