inzercia, predaj, predám, bazár

Kostým na karneval Captain America

Kategória: Ostatné

Predám kostým na karneval Captain America
Vystužená kombinéza s návlekmi na topánky
Kúpený na
Veľkosť L na postavu výška 170-190cm
1x oblečený, bez poškodenia v 100% stave

Karnevalový kostým
Avengers
Captain America
Kostým na karneval Captain America
Podobné inzeráty
Kostým na karneval/halloween princ
Predám detský kostým princa na karneval alebo halloween. Krásny kostým je s erbom na hrudníku, má zlatý pláštik a je k nemu zlatá koruna s malým plastovým mečom. Kostým je určený pre detičky vo veku 6-8rokov. Je nový, nenosený. Cena je 7€ plus pošta Prosím kontaktovať len mailom číslo nefunkčné.
Predám pánsky kostým zdravotníka na karneval/hallowen
Predám pánsky kostým na karneval alebo halloween. Kostým pozostáva s trička s našitým červeným krížom a nohavíc. Kostým je na veľkosť M/L ale oblečie to aj veľkosť S Je nový, nenosený. Cena je 5€ plus pošta Prosím kontaktovať len mailom číslo nefunkčné.
Fašiangový kostým Popoluška pre dámy L karneval
ponúkam krásny fašiangový kostým pre dámy, veľ. L , Popoluška , vhodný i na karneval Je to kostým pre dospelých Dobrý stav ,veľkosť L Dĺžka cca 83 cm Obvod prsia 98-108 cm Kostým je voľný po 18.2 k odoslaniu
Dezinfekcia na ruky pre deti na cestu do školy, do škôlky
Hrdinovia chránia vaše deti, Thor, Batman, Captain America ... ale aj Minnie, Kitty aj Stich. Prívesok aj pred dospelých! Pripravte vaše deti na cestu do škôlky, do školy, do prírody ... - Obľúbené postavičky vo forme závesnej fľaštičky - Naplňte fľaštičku dezinfekciou, alebo tekutým mydlom, krémom ... - Zaveste – priviažte – pripevnite k taške do školy, na ruksak, na opasok, na ruku, na kabelku alebo tašku na plienky - Majte dezinfekciu vždy pri ruke Malé silikónové puzdro s malou fľaškou vo forme obľúbenej postavičky si obľúbite vy aj vaše deti. - Fľaška je o objemu 30 ml a je jednoducho vyberateľná z puzdra. - Puzdro s motívom je silikónové, otvorené zo zadnej strany. - Puzdro i fľaška sú jednoducho čistiteľné vlažnou vodou. Fľašku môžete naplniť tekutou alebo gélovou dezinfekciou, krémom, šampónom alebo tekutým mydlom podľa potreby. Fľaška sa dodáva prázdna, bez náplne. Ďalšie informácie na Dostupné: - medvedík, sova, jahoda - Thor, Kitty, Captain America, Pepa, Stitch, Batman, Smiley, Unicorn, Minion Cena 3.50 Eur/kus (každý) Cena poštovného 3.00 EUR (doporučená zásielka 1. triedy). Odoslanie na dobierku Slovenskou poštou. Doručenie do 2 dní.
P: Batoh Marvel – Captain America
Predám batoh Marvel s motívom Captain America, rozmery 28 x 30 x 14 cm, unisex vyhotovenie. Batoh je nový, nepoužívany. Osobný odber. Inzerát platný do zmazania.
UKK - Ultimátní komiksový komplet
Komiksy UKK Knižky sú v českom jazyku. Nenadväzujú na seba, takže sa dajú čítať samostatne. Niektoré komiksy môžu byť poškodené, fotky pošlem na mailovú adresu na vyžiadanie. 5 EUR / KS 11 - The Incredible Hulk: Tiché výkřiky 14 - Captain America: Nový úděl 16 - Ultimates: Nadčlověk 17 - Punisher: Vítej zpátky, Franku část 2 21 - Návrat 30 - She-Hulk: Svobodná, úspěšná, zelená 34 - Avengers: Rozpad 36 - Nadaní 39 - Syn klanu M 49 - The Incredible Hulk: Hulkova planeta část 1 51 - Captain America: Zimní voják, část 2 81 - Amazing Spider-Man: Pavoučí ostrov, část druhá 89 - Fantastic Four: Soudný den Doručenie cez Packeta s platbou na dobierku +4,5 eura Po kliknutí na meno v inzeráte sa Vám zobrazia ostatné komiksové série v ponuke.