inzercia, predaj, predám, bazár

Kotol PKM 25 S

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám plynový kotol PKM 25 S. Plne funkčný. Demontovaný začiatkom októbra 2022, z dôvodu prerábky ustredneho kúrenia na alternatívne palivo.
Kotol PKM 25 S
Podobné inzeráty
Plynový kotol PKM 32
Predam tento plynový kotol, plne funkčný , plus sú este náhradné horáky atd z pkm 25. Je na ňom ventilátor na odsávanie ten stal 160€. Cize kotol za cenu železa .
Kotol plynový, Modratherm PKM 18
Predám plné funkčný kotol Modratherm PKM 18 plus obehové čerpadlo. Kotol bol v prevádzke do 04/2023. Posledná revízia prehliadka bola vykonaná v roku 2022.
automaticky kotol na pelety ATMOS D15PX s horakom ATMOS A25
automaticky kotol na pelety ATMOS D15PX s horakom ATMOS A25 ATMOS D15PX automaticky kotol na pelety, predam 3 rocny, udrziavany, servisovany, plne funkcny automaticky kotol na pelety ATMOS D15PX s horakom ATMOS A25. Dovod predaja skoncili vsetci moji dodavatelia peliet.Kotol je od 22.11.2022 odpojeny a zakonzervovany nemrznucou zmesou, kotol je ulozeny v kotolni, nie vonku. Kotol bol napojeny cez ladomat a akumulacnu nadrz osetreny TOPEXom. Kotol ma vlastny vstavany 175l zasobnik na automaticke davkovanie peliet, vykon 15kW, elektronicky riadene spalovanie, automaticke zapalovanie paliva, odtahovy ventilator. Jednoduche nenarocne cistenie, vysoka vyhrevnost Kotol je plne funkcny, nenarocny na obsluhu a cas, raz za 3-4 dni treba doplnit zasobnik, kotol sa automaticky zapina aj vypina. Spotreba pri nezateplenom dome je 60 vriec na 50dni pri vykurovani na 24-25°C, jedno vrece je 15kg peliet. Ku kotlu je vsetko originalne naradie a aj tepelne cidla na meranie teploty vody v akumulacnej nadrzi a pre nasledne automaticke vypinanie alebo spustanie kotla podla teploty v akumulacnej nadrzi. dohodou
Náhradné diely na kotol PKM 25 .. SÚRNE
Dobrý deň , súrne hľadám nejaké náhradné diely na kotol PKM 25 konkrétne ohľadom zapaľovania .
kotol PKM 25 E
Na kotol PKM 25 E predám regulátor,bezpečnostný termostat, piezo.Vid. obrázok.
Plynovy kotol pkm 25s
Predam plynovy kotol pkm 25s