inzercia, predaj, predám, bazár

Kotvenie na pomúrnice, strmienka, záv. tyče

Kategória: Ostatné

Dobrý deň predám nasledovný material ktorý mi zostal zo stavby domu:
Záv.tyč priemer 10mm 1m dlhe 5ks cena 15€
Záv.tyč priemer 16mm 1m dlhe 3ks cena 15€
Strmienka priemer roxoru 6mm 150x150 36ks 18€
5ks Kotvenie pomúrnice záv.tyče 16mm kovova platna 10mm 25cm od seba a dlzka 35 cm vid foto cena 10€/ks
Kotvenie na pomúrnice, strmienka, záv. tyče
Podobné inzeráty
Vyskovo nastavitelne kovanie, sirka 11x11cm, pozinkovane
Predam vyskovo nastavitelne kotvenie. Velka VYHODA, ze aj v dodatocne sa da upravovat vyska celej konstrukcie, altalku, pergoly jednoduchym otacanim matice. Netreba tak v buducnosti demontovat celu konstrukciu, ale rychlo a jednoducho riesit aj neskor znizenie, alebo zvysenie stavby. Patka piliera je pozinkovana, nepodlieha korozii a netreba ju osetrovat. Otacanim matice sa nastavuje vyska vrchnej platne. Rozmer platni 11x11cm, vyska 20cm, hrubka zavitu 24mm = cena 12 eur/ks, od 8 ks cena 11 eur/ks. Vhodne na kotvenie altankov, kotvenie pergol, konstrukcii... Tesarske kovanie je skryte pod drevenym hranolom, posobi neviditelne a velmi elegantne. Osobny odber, alebo moznost dovozu az k Vam. Pozrite dalsie moje inzeraty - kliknite nizsie:
Vyskovo nastavitelne kovanie, sirka 8x8cm, pozinkovane
Predam vyskovo nastavitelne kotvenie. Patka piliera je pozinkovana, nepodlieha korozii a netreba ju osetrovat. Otacanim matice sa nastavuje vyska vrchnej platne. Velka VYHODA, ze aj v dodatocne sa da upravovat vyska celej konstrukcie, altalku, pergoly jednoduchym otacanim matice. Netreba tak v buducnosti demontovat celu konstrukciu, ale rychlo a jednoducho riesit aj neskor znizenie, alebo zvysenie stavby. Sirka platne 8x8cm, vyska 16cm, hrubka zavitu 16mm = cena 7 eur od 8 ks cena 6 eur. Vhodne na kotvenie altankov, kotvenie pergol, konstrukcii... Tesarske kovanie je skryte pod drevenym hranolom, posobi neviditelne a velmi elegantne. Osobny odber, alebo mozny dovoz az k Vam. Pozrite dalsie moje inzeraty - kliknite nizsie:
L na roxore = skryte kovanie pod PERGOLU na zabetonovanie
Predam este nepouzite KOTVENIE noha slpa, patka kotviaca, L na roxore na zabetonovanie do zeme. Kotvenie L je povrchovo pozinkovane a ma vyhodu, ze je na pohlad ukryte, kedze kotvenie je zo zadnej strany. Kovova patka do zeme na ukotvenie pergoly, altanku, roznych oblukov a inych stavieb. Sirka zakladne 6 cm, vyska zakladne 10 cm, celkova dlzka L spolu s roxorom je asi 30 cm. Cena L na roxore je 3,30 eur, pri odbere od 8 ks cena 3 eur. Osobny odber, alebo moznost dovozu az k Vam. Pozrite dalsie moje inzeraty - kliknite nizsie:
L na roxore = skryte kovanie pod PERGOLU na zabetonovanie
Predam este nepouzite KOTVENIE noha slpa, patka kotviaca, L na roxore na zabetonovanie do zeme. Kotvenie L je povrchovo pozinkovane a ma vyhodu, ze je na pohlad ukryte, kedze kotvenie je zo zadnej strany. Kovova patka do zeme na ukotvenie pergoly, altanku, roznych oblukov a inych stavieb. Sirka zakladne 6 cm, vyska zakladne 10 cm, celkova dlzka L spolu s roxorom je asi 30 cm. Cena L na roxore je 3,20 eur, pri odbere od 8 ks cena 2,80 eur. Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.
Vyskovo nastavitelne kovanie, sirka 8x8cm, pozinkovane
Predam vyskovo nastavitelne kotvenie. Patka piliera je pozinkovana, nepodlieha korozii a netreba ju osetrovat. Otacanim matice sa nastavuje vyska vrchnej platne. Velka VYHODA, ze aj v dodatocne sa da upravovat vyska celej konstrukcie, altalku, pergoly jednoduchym otacanim matice. Netreba tak v buducnosti demontovat celu konstrukciu, ale rychlo a jednoducho riesit aj neskor znizenie, alebo zvysenie stavby. Sirka platne 8x8cm, vyska 16cm, hrubka zavitu 16mm = cena 7 eur od 8 ks cena 6 eur. Vhodne na kotvenie altankov, kotvenie pergol, konstrukcii... Tesarske kovanie je skryte pod drevenym hranolom, posobi neviditelne a velmi elegantne. Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.
Vyskovo nastavitelne kovanie, sirka 11x11cm, pozinkovane
Predam vyskovo nastavitelne kotvenie. Velka VYHODA, ze aj v dodatocne sa da upravovat vyska celej konstrukcie, altalku, pergoly jednoduchym otacanim matice. Netreba tak v buducnosti demontovat celu konstrukciu, ale rychlo a jednoducho riesit aj neskor znizenie, alebo zvysenie stavby. Patka piliera je pozinkovana, nepodlieha korozii a netreba ju osetrovat. Otacanim matice sa nastavuje vyska vrchnej platne. Rozmer platni 11x11cm, vyska 20cm, hrubka zavitu 24mm = cena 12 eur/ks, od 8 ks cena 11 eur/ks. Vhodne na kotvenie altankov, kotvenie pergol, konstrukcii... Tesarske kovanie je skryte pod drevenym hranolom, posobi neviditelne a velmi elegantne. Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.