inzercia, predaj, predám, bazár

Kožená peňaženka - čierna W-03BK

Kategória: Doplnky

Predám jednoduchú ručne šitú peňaženku vyrobenú z hovädzej kože.
Vhodná na platobné karty, papierové peniaze a mince.
Materiál: hovädzia hladenica čierna cca 0,8 mm.
Rozmery: 11cm x 8,8cm x 2,0cm.
Obsahuje: oddiel pre mince, 1x oddiel na papierové bankovky, 3 oddelenia na bankomatové karty.

V prípade záujmu volajte.
Kožená peňaženka - čierna W-03BK
Podobné inzeráty
Pánska peňaženka kožená kvalitná
Nádherná a prepracovaná kožená peňazenka.Krasna hnedá peňaženka vyrobená z prírodnej kože. Peňaženka ma 12 priečinkov na karty.Peňaženka ma ochranu proti zneužitiu kariet.(RFID) Peňazenka je zabalená v krásnej plechovej krabičke.Idealny darček pre niekoho blízkeho,alebo len tak pre teba. Rozmer:10x12,5cm Krásna kvalitná peňazenka. Pošlem aj poštou ❗ Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte
Kozená peňaženka čierno Modrá
Pánska kožená peňaženka. Peňaženka je úplne nová.Čisto nová kožená peňaženka. Krásna kožená peňaženka. Pošlem aj poštou. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Čierna peňazenka Nová zabalená v krabičke
Pánska kožená peňaženka.penazenka je kožená s červeným pásikom na hornej strane peňazenky. Peňazenka je kožená zabalená v krabičke a je úplne nová.zaujimava a nová peňazenka. Pošlem aj poštou. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Peňaženka Hnedá  kožená Nová
Krásna čisto nová kožená peňaženka zabalená v krabičke. Peňaženka má rozmer 12,5x9,5cm. Ideálna do každého vrecka Peňaženka má priečinky na 10 kariet 2 priečinky na papierové a priečinok na mince. Kožená peňaženka obsahuje RFID ktorá vám zabezpečí bezpečie pred neopraveným oskenovaním Vašej kreditnej alebo debetnej karty. Pošlem aj na dobierku. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Pánska kožená peňaženka
Pánska kožená peňaženka čierna s modrým pásikom. Peňazenka je nivá a je zabená v krabičke.Čierna kožená priestranná peňaženka. Pošlem aj poštou. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Kožená čierna peňaženka nová
Pánska čierna kožená peňaženka ❗ Peňazenka je čiernej farby a je kožená.zabalena v krabičke ❗ Pošlem aj na dobierku ❗ Peňaženka je Nová. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.