inzercia, predaj, predám, bazár

Kožené topky Gabor č. 37

Kategória: Topánky, obuv

Ponúkam párkrát obuté celokožené sandálky/lodičky Gabor č. 4 1/2, zodpovedajú štandardnému č. 38.
Sú vhodné na širšiu nohu, majú komfortnú stielku s mäkkými vankúšikmi. Ľahko sa zapínajú na suchý zips, druhý remienok má gumičku a prispôsobí sa na nohe.
Výška opätku 6,5 cm...TOP stav ako NOVÉ (nemajú žiadne fľaky, na fotkách sa to tak javí, je to spôsobené dopadom svetla a materiálom - brúsená koža).
Vyzerajú veľmi elegantne, odporúčam.
Cena 60,-€ vrátane poštovného.
Kožené topky Gabor č. 37
Podobné inzeráty
Gabor.. veľkosť 38
100%stav,len vyskúšané.. veľkosť píše 5,5.. vnútorná dĺžka 24,5 CM.. pôvodná cena 99€. Dámské baleríny. Vrchní materiál je broušená useň (velur). Vnitřek obuvi je z usně, včetně vyměkčené a prodyšné nášlapné stélky. Barva u tohoto vzoru je rubínově červená. Podešev je syntetická, flexibilní. Výška podpatku v části paty je 2 cm. GABOR. Německá značka, existující již víc jak 60 let. Gabor je předním výrobcem kvalitní, modní dámské obuvi. Jejímí nejdůležitějšími znaky jsou: aktuálnost, pohodlnost, výroba obuvi v různých šířích a především kvalita zpracování.
topánky
čižmy kožené čierne číslo 42 cena kotnikové čierne 10euro čižmy tmavo hnedé značka Gabor jemna koža číslo 42 nenosené cena 25 euro (pôvodná cena 100euro) čižmy čierne číslo 42 vyššie kožené veľmi pohodlné skoro nenosené cena 20 euro čižmy bordovej farby číslo 42 kožené značka Gabor 2 krát obuté cena 45 euro (pôvodná cena 120 euro)
Dámske kožené topánky,velk.38/4ks strieborné Gabor..
Dámske kožené topánky,velk.38/4ks strieborné Gabor kožené+medené sú celokožené, modré na šnurovanie Graceland, červené letné sandálky- všetky sedia na velk.38-vn.dl:24 cm cena spolu 23 Euro
Gabor(41) - Kožené členkové šnurovacie čižmy
Predám úplne nové, nenosené kožené šnurovacie čižmy. S vystuženou pätou a protišmykovou podrážkou. Dôvod predaja nevhodný darček. Pôvodná cena 120€ Materiál: pravá koža Veľkosť: 41 Farba: čierna Značka: Gabor Osobný odber v LM, prípadne viem doniesť do LE či poslať poštou na dobierku. Cena 89€ pri rýchlom jednaní možná dohoda
Dámske kožené čižmy GABOR, veľk. 6,5 (40)
Predám párkrát obuté dámske kožené čižmy značky Gabor. Veľkosť 6,5 čo predstavuje cca veľkosť 40. Vnútorná dĺžka 26cm. Výška podpätku 6,5cm, platforma 1,5cm. Zadný zips nie je rozopínateľný. Šírka sáry cca 18cm.Vo veľmi dobrom stave. Cena 25€ + poštovné. Osobný odber možný v Bánovciach/Bratislave.
Kožene prechodné čižmičky vel 5,5 zn. Gabor
Dámske malo nosené prechodné kožene čižmičky zdobené kamienkami, znamej kvalitnej značky GABOR zapínanie na zips z vnútornej strany. Výška podpätky 4.5 cm, výška sáry 12 cm a vnútorná dĺžka 25,5 cm . Čižmičky sú veľmi pohodlné. Cena vrátane poštovného 18 €.