inzercia, predaj, predám, bazár

Kozene/semisove panske chelsea cizmy

Kategória: Topánky, obuv

Predam panske kozene (semis) chelsea boots, perfektny stav, farba hneda/tan, obute tak 5-krat.

Velkost UK 7 (t.j. US 8, EU 42, su ale celkom uzke, takze skor vhodne na EU 41-41,5 nohu), znacka ASOS, made in India, vydezinfikovane, vycistene.

Povodna cena 50e, cena teraz 20e.

--Ak inzerat citate, je aktualny.--

Kontakt emailom, odpovedam hned.
Preferujem osobny odber v BA, viem poslat aj na dobierku/po prevode na ucet.
Kozene/semisove panske chelsea cizmy
Podobné inzeráty
ROYAL REPUBLIQ - chelsea cizmy
predam uplne nove panske chelsea cizmy Royal Republiq vo velkosti 46 - vnutorna vlozka ma 31cm.Povodna cena 200 EUR Osobny odber BA,PB alebo poslem na dobierku
Chelsea čižmy
Predám 2x obuté čižmičky Chelsea od About you. Veľkosť 40.
Dámske kožené čižmy na zimu
Predám dámske čierne čižmy. Čižmy majú po celej dĺžke z vonkajšej strany strieborný zips. Strieborný detail je aj na opätkoch. Vo vrchnej časti čižmy sa dá zips rozopnúť, a pod ním sa nachádza vložený klin z gumy, ktorá je pružná, takže takto sa horná časť čižmy vie prispôsobiť šírke lýtka. Z vnútornej strany sa po celej dĺžke zapínajú čiernym zipsom. Čižmy sú z vnútra zateplené kožúškom. Spodná časť čižmy je z pravej kože. Čižmy síce nie sú nové, boli však nosené len občasne, čiže majú len bežné známky opotrebenia. Na čižmách sú vymenené nové opätky z dôvodu, že v pôvodných opätkoch sa v zime šmýkalo. Teraz sú už protišmykové. Rozmer: Veľkosť 38 Výška opätku: 3 cm Výška čižmy bez opätku: cca 38,5 cm Cena: 8,5 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
Kožené Chelsea boots Clae
➜ Elegantné šemišové Chelsea čižmy veľkosti 43. ➜ Tento ikonický tvar obuvi popularizovala skupina Beatles. ➜ Ľahko sa nazúvajú: netreba šnurkovať ➜ Hodia sa zároveň k formálnym outfitom s košeľou a neformálnym outfitom s mikinou.
Kotnikove topanky 37,38
Cierne kotnicky, cizmicky, cizmy: Semisove s hadim vzorom 10€ (malo nosene) Semisove so snurovanim 12€ (obute raz) Kozene s vysokym opatkom 10€ (poskodene opatky) Kozene so sirokym opatkom 15€ (malo nosene) Kozenkove so zipsom vzadu (vyteplene) 10€ (malo nosene) Kozene so zlatym opatkom 15€ (malo nosene) Semisove s leopardou podrazkou 8€ (nosene) Velkost a vyska opatku na foto.
Kotnikove topanky 37,38
Cierne kotnicky, cizmicky, cizmy: Semisove s hadim vzorom 10€ (malo nosene) Semisove so snurovanim 12€ (obute raz) Kozene s vysokym opatkom 10€ (poskodene opatky) Kozene so sirokym opatkom 15€ (malo nosene) Kozenkove so zipsom vzadu (vyteplene) 10€ (malo nosene) Kozene so zlatym opatkom 15€ (malo nosene) Semisove s leopardou podrazkou 8€ (nosene) Velkost a vyska opatku na foto. Pri kupe 3 parov topanok z mojich inzeratov stvrte ZADARMO.