inzercia, predaj, predám, bazár

Kozmetická mikrodermabrázia Novaestetyc

Kategória: Zdravie a krása

Kozmetická mikrodermabrázia diamantová s 9 nástavcami, sondou na upevnenie nástavcov a 6 stupňov podtlaku. Manual, náhradný filter a držiak na sondu.
Prístroj na tvár aj telo značky Novaestetyc je používaný a v dobrom stave.
Hmotnosť 12,5kg.

Osobný odber.
Viac info cez email.
Kozmetická mikrodermabrázia Novaestetyc
Podobné inzeráty
Kozmetický prístroj 3v1
Čím viac, tým lepšie. Ponúkame vám najmodernejší prístroj s názvom BN-07 Diamantová mikrodermabrázia 3v1. Jeden robot vám umožní rozšíriť vašu predajnú ponuku o tri atraktívne ošetrenia: diamantovú mikrodermabráziu, ultrazvuk (ultrazvukovú terapiu) a Hot-Cold. Komplexná ponuka je zárukou úspechu. Uistite sa, že váš salón poskytuje čo najviac špecializovaných služieb. Vlastnosti Diamantová mikrodermabrázia 3v1 BN-07:Mikrodermabrázia je najobľúbenejšou metódou mechanickej exfoliácie rohovej vrstvy pokožky. Umožňuje postupné, plne kontrolované a individualizované obrusovanie epidermis až do požadovanej úrovne. Odstránenie povrchových vrstiev epidermis stimuluje tvorbu elastínu a kolagénu a urýchľuje prirodzené procesy tvorby nového tkaniva. Po ošetrení je pleť hladšia, jasnejšia a pružnejšia. Účinky sú viditeľné už po prvom ošetrení. Mikrodermabrázia navyše redukuje aj hlboké vrásky, vyhladzuje jazvy a minimalizuje rozšírené póry a prípadné zafarbenie. Súčasťou balenia sú 2 perá, 8 diamantových hrotov a jeden hladký masážny hrot. Ultrazvuk (ultrazvuková terapia)Teraz bude váš salón ponúkať mezoterapiu vykonávanú jedným z najlepších prístrojov na trhu. Ošetrenie zaisťuje efekt regenerácie pokožky, odstraňuje vrásky a aktívne stimuluje tvorbu kolagénu. Ultrazvuk účinne stimuluje prirodzené regeneračné procesy pokožky. Ultrazvuk spevňuje pokožku, ktorá vyzerá mladšie a zdravšie. Hot-ColdModerná "hot-cold" hlavica rýchlo a účinne odstraňuje začervenanie pokožky, vyhladzuje vrásky, regeneruje popraskanú pokožku a pomáha zužovať rozšírené cievy. Aktivuje bunky, zlepšuje krvný obeh a "tlmí" zápaly v tele. Technické údaje: Výkon čerpadla: 68 cm Hg Usrazová frekvencia: 1 MHz Napájanie: 220 V Príkon: 110 W Hmotnosť: 6,5 kg Rozmery zariadenia: 34,5 x 29 x 15 cm Rozmery balenia: 37 x 36 x 29 cm robot 3 v 1 BN-07.
Kozmetický prístroj 3v1
Ponúkame vám najmodernejší prístroj s názvom BN-07 Diamantová mikrodermabrázia 3v1. Jeden robot vám umožní rozšíriť vašu predajnú ponuku o tri atraktívne ošetrenia: diamantovú mikrodermabráziu, ultrazvuk (ultrazvukovú terapiu) a Hot-Cold. Komplexná ponuka je zárukou úspechu. Uistite sa, že váš salón poskytuje čo najviac špecializovaných služieb. Vlastnosti Diamantová mikrodermabrázia 3v1 BN-07:Mikrodermabrázia je najobľúbenejšou metódou mechanickej exfoliácie rohovej vrstvy pokožky. Umožňuje postupné, plne kontrolované a individualizované obrusovanie epidermis až do požadovanej úrovne. Odstránenie povrchových vrstiev epidermis stimuluje tvorbu elastínu a kolagénu a urýchľuje prirodzené procesy tvorby nového tkaniva. Po ošetrení je pleť hladšia, jasnejšia a pružnejšia. Účinky sú viditeľné už po prvom ošetrení. Mikrodermabrázia navyše redukuje aj hlboké vrásky, vyhladzuje jazvy a minimalizuje rozšírené póry a prípadné zafarbenie. Súčasťou balenia sú 2 perá, 8 diamantových hrotov a jeden hladký masážny hrot. Ultrazvuk (ultrazvuková terapia)Teraz bude váš salón ponúkať mezoterapiu vykonávanú jedným z najlepších prístrojov na trhu. Ošetrenie zaisťuje efekt regenerácie pokožky, odstraňuje vrásky a aktívne stimuluje tvorbu kolagénu. Ultrazvuk účinne stimuluje prirodzené regeneračné procesy pokožky. Ultrazvuk spevňuje pokožku, ktorá vyzerá mladšie a zdravšie. Hot-ColdModerná "hot-cold" hlavica rýchlo a účinne odstraňuje začervenanie pokožky, vyhladzuje vrásky, regeneruje popraskanú pokožku a pomáha zužovať rozšírené cievy. Aktivuje bunky, zlepšuje krvný obeh a "tlmí" zápaly v tele. Technické údaje: Výkon čerpadla: 68 cm Hg Usrazová frekvencia: 1 MHz Napájanie: 220 V Príkon: 110 W Hmotnosť: 6,5 kg Rozmery zariadenia: 34,5 x 29 x 15 cm Rozmery balenia: 37 x 36 x 29 cm robot 3 v 1 BN-07.
Kyslíkový kozmetický prístroj Novaestetyc OXYS
Kyslíkový kozmetický prístroj OXYS talianskej značky Novaestetyc pre ošetrenie pleti. K prístroju je sprejový nástavec na aplikáciu séra, ďalej hadička na inhaláciu a manuál na používanie. Prístroj používaný a v peknom stave. Vhodný aj na domáce použítie. Hmotnosť 21kg. Viac info cez email. Osobný odber.
Predám multifunkčnú kozmetickú vežu
Predám multifunkčný prístroj REDLINE 27V1 vo výbornom stave. FUNKCIE MULTIFUNKČNÉHO PRÍSTROJA REDLINE 27V1: naparovač - vodná para ozónová dezinfekcia - vysokofrekvenčné prúdy darsonval dezinfekcia vysokofrekvenčnými prúdmi relaxačná masáž tvárová mezoterapia mezoterapia na telo katódová galvanizácia anódová galvanizácia ultrazvuk na tvár ultrazvuk na telo aplikácia aktívnych látok ultrazvukom vákum - vákuové masáže sprej - tonizácia hlavica teplo hlavica zima lupa lampa lampa Wood - perfektná diagnóza pleti mikrodermabrazia na tvár mikrodermabrazia na telo lymfodrenáž elektrokoagulácia – odstráňovanie kožných nerovností kavitačný peeling sonoforéza vibračná masáž Dôvod predaja zrušenie kozmetického salónu. Pôvodná cena 1600€
Vybavenie kozmetického salonu
Predam kozmetický prístroj GIO 29v1 MEZO Funkcie prístroja: diamantová mikrodermabrázia na tvár diamantová mikrodermabrázia na telo ultrazvuk na tvár ultrazvuk na telo D'arsonwal - vysokofrekvenčné prúdy dezinfekcia mikromasáż peeling kavitačný sonoforéza hlavica teplo / zima anódova / katódova galvanizácia ionoforéza mezoterapia na tvár / telo vákum - vákuové masáže sprej - príjemná tonizacia naparovač ozonoterapia lampa Wooda - perfektná diagnostika pokožky lupa LED lampa aromaterapia ohrievač uterákov UV-C dezinfekcia náradia Spolu s prístrojom predávam elektrické kozmetické kreslo, kozmetickú stoličku, kozmetický stolík, komodu Celé vybavenie bolo používané 2 roky. Všetko je vo veľmi dobrom stave.
Diamantová mikrodermabrázia na čistenie pleti
Predám mikrodermabráziu na domáce použitie - výbornú pomôcku na čistenie pleti. Je vhodná na čistenie či uz pórov, ako aj na prekrvenie pleti, čo prináša pri viacnásobnom použití i vyhladenie jemných liniek či vrások ????Použila som ju približne 5-7 krát, stále je v balení veľké množstvo nových filtrov (ja som minula asi len 1 alebo max 2, keďže sú umývateľné). Obsahom balenia je aj viacero nástavcov, adaptér na napájanie či kozmetická taštička. Prístroj umožňuje nastaviť 3 stupne intenzity čistenia pleti. Pôvodne som tento prístroj kupovala za 49€. Keďže mi len leží nepoužízvaná v kúpeľňovej skrinke, pretože posledné mesiace som viac odcestovaná ako doma, rada ju posuniem ďalej za 15€. Osobný odber v Bratislave veľmi rada uvítam, v prípade seriózneho záujmu zašlem v bublinkovej fólii aj poštou, avšak náklady na poštovné je potrebné pripočítať k cene produktu.