inzercia, predaj, predám, bazár

Kozmetické náradie

Kategória: Ostatné drobné

Predám kozmetické náradie cena je dohodou. Posielam aj na dobierku.
Kozmetické náradie
Podobné inzeráty
Kozmetické zrkadlo
Predám kozmetické zrkadlo s osvetlením. V ružovej farbe. Zrkadlo sa nabíja. Dá sa rozobrať. Vo veľmi dobrom stave.
AURA Allure Xena profesionálne nástrekové zariadenie
Predám párkrát použivané profesionálne zariadenie na obrázku. Predám aj neotvorené príslušenstbo na fotke. Jednorázové tangá, ochranné čiapky, chrániče chodidiel aj stan. Luxusné airbrush zariadenie AURA Allure Xena do spoločnosti Wagner - Made in GERMANY. Najvyšší model pre salóny a kozmetické štúdiá. Produkt nemeckej, precíznej kvality s výkonnou a extra tichou Turbínou. Lesklý "glamour" dizajn so SMART prvkami pre jednoduché používanie. Prepracovaná pištoľ s vylepšenou rozprašovacou dýzou poskytuje maximálne využitie samoopaľovacieho nástreku pri minimálnej spotrebe. Ľahká konštrukcia s výsuvným držadlom sa veľmi jednoducho obsluhuje, čo zaručuje naozaj dokonale presnú aplikáciu. Luxusný dizajn v kombinácii so silným výkonom Pre presnú a jednoduchú aplikáciu profesionálneho nástrekového opálenia Skvelé na tanning contouring - kontúrovanie SMART prvky: spodný odnímateľný (umývateľný) filter, výsuvné držadlo, spodné namotávanie káblu, otočný ovládač ON/OFF Možnosť sušenia Click & Tan jednoduchým odpojením zásobníka s pištoľou Je vhodné pre všetky druhy salónov, veľké kozmetické štúdiá aj mobilné služby nástrekového opaľovania Umožňuje rovnomerné a precízne rozprašovanie na veľkú plochu Minimálne riziko zlievania nástreku (kvapôčkového efektu a iných negatív) Veľmi jednoduché čistenie a údržba Samoopaľovacie nástrekové zariadenie AURA Allure Xena bolo navrhnuté s dôrazom na ženské používanie v tom najluxusnejšom salónnom prostredí. Celkový dizajn aj všetky prvky ovládania sú preto prispôsobené pre minimalizáciu rizika poškodenia manikúry, škrabancov a podobných negatív. Obsah balenia: Airbrush tanning system (kompresor) Hadica (dĺžka 3,5m) Pištoľ so zásobníkom (150ml) Zariedenie je v zárike !!!
ENVY Therapy 3-In-1 Ultrasonic špachtľa | NEPOUŽITÁ
Priatelia, predávam úplne novú ani raz nepoužitú špachtľu od ENVY therapy - bol to napokon nevhodný darček. Kúpila som ju za 100 eur. ENVY Therapy® 3-in-1 Ultrasonic Therapy je multifunkčný kozmetický prístroj na domáce použitie, ktorý funguje na princípe pôsobenia ultrazvukových vĺn na pokožku na dosiahnutie želaných výsledkov. Môžete si vybrať z troch režimových nastavení, ktoré majú efekt účinného domáceho ošetrenia pokožky a posilňujú tak každodennú starostlivosť o pleť. Kozmetický prístroj je určený na ošetrenie tváre, krku a dekoltu. Šikovná ultrazvuková špachtľa pomáha okrem čistenia pleti preniknúť séru hlbšie do pokožky, pričom stimuluje tvárové svaly a spevňuje ochabnutú pokožku. Môžete si vybrať z troch režimov: 1. Režim ultrazvukového čistenia ION+ (Sonic Cleansing ION+) Vysokofrekvenčné vibrácie pomáhajú s čistením pórov a odstraňovaním odumretých kožných buniek a baktérií. Kladne nabité ióny navyše odstraňujú z pokožky zvyšky kozmetických produktov a syntetických nečistôt, ako je prach, smog, či iné nečistoty. 2. Galvanický režim (Galvanic ION-) Galvanická iónová funkcia zabezpečuje hĺbkovú penetráciu aktívnych látok z kozmetických produktov. Je možné použiť sérum, koncentrát alebo ampulku podľa potrieb pleti. Pre maximálny efekt penetrácie aktívnych látok odporúčame kozmetické produkty nanášať bezprostredne PRED použitím galvanického vpravovania. 3. EMS stimulácia tvárových svalov Elektrická svalová stimulácia spevní pokožku a vypne ochabnuté kontúry tváre. Režim stimulácie tvárových svalov EMS/L (EMS/LOW) – Elektrická svalová stimulácia spevní pokožku a vypne ochabnuté kontúry tváre. Režim stimulácie tvárových svalov EMS/H (EMS/HIGH) – Vyššia frekvencia elektrickej stimulácie na výraznejšie spevnenie pokožky a vypnutie ochabnutých kontúr tváre. BENEFITY Účinná multifunkčná pomôcka na domáce použitie. Využíva pôsobenie ultrazvukových vĺn na pokožku na dosiahnutie želaných výsledkov. Tri kozmetické ošetrenia v jednom. Ultrazvukové čistenie, galvanická penetrácia, elektrická stimulácia svalov. Prístroj sa nabíja pomocou USB kábla, je bezpečný a neznečisťuje životné prostredie. Malý a kompaktný dizajn umožňuje jeho použitie kdekoľvek a kedykoľvek. Prístroj bol testovaný Kórejským inštitútom dermatologických vied. Ideálny pre všetky typy pleti. 90,9 % účastníkov štúdie Pleť ako dôkaz 2021 tvrdí, že sú pre nich produkty ENVY Therapy® jednoduché na používanie. 100 % absolventov projektu Pleť ako dôkaz 2021 tvrdí, že ENVY Therapy® spĺňa uvedené benefity. 97,7 % účastníkov štúdie Pleť ako dôkaz 2021 by produkty ENVY Therapy® odporučilo ďalej.
✅Tattoo set
predám tetovaci set, komplet sada na tetovanie tak ako je na foto, 2x strojceky na tetovanie jeden na linky a druhy tienovanie/vyplnovanie 1x vykony zdroj pre tetovacie strojceky 1x plosky pedal s clip cordom 1x A&D osetrujuci krem 20x flasticiek s farbou 20x sterilnych ihiel roznych typov 2x kvalitne hlinikove gripy nastavitelne 10x kovove tipy a 10x dlhe plastove jednorazove tipy 1x koza na skusobne tetovanie 1x prenasaci papier 50x nadobky na farbu 1x drziak na nadobky s farbou 1x naradie na cistenie gripov 10x cierne gumicky 10x prstenove gumicky 10x velke gumicky 1x nastavovacie naradie pošlem aj postov na dobierku cena je pevna aktuálne do zmazania !
Predám úplne nové grilovacie náradie
Predám úplne nové, nepoužívané, zabalené,krásne, kvalitné náradie na grilovanie. Cena za balenie 13€ + poštovné. Možný je aj osobný odber.
Vozik na náradie, skrinka
Predám nový vozik na náradie STANLY