inzercia, predaj, predám, bazár

Kozmetické relaxačne lehatko

Kategória: Ostatný nábytok

Predam staršie kozmetické relaxačne lehatko , kolísku. Lehatko je mozne polohovať a použiť aj ako rovné . Material koža : opotrebovana používaním
Kozmetické relaxačne lehatko
Podobné inzeráty
Predám kozmetické lehátko/kreslo
Predám kozmetické lehátko/kreslo hydraulické. Lehátko/kreslo je 2 krát použité. Je zo spodu este ochranná folia. Lehátko je špinavé a rozobraté nakoľko bolo v garáži. Veľmi jednoduché čistenie. V prípade záujmu záujemcovi lehátko/kreslo umyjem.
Biele kozmetické lehatko
Predám biele kozmetické lehátko,vo veľmi dobrom stave.Vyska pri hlave a nohách mechanicky nastaviteľná,područky sklapatelne.Lehatko je anatomické,veľmi pohodlné sa na ňom leží i sedí.Predavam pre nadbytočnosť./český výrobok/
wellness lehátko
Predám relaxačné wellness lehátko obložené drevenou mozaikou a zaškárované epoxidovou škárovacou hmotou. Rozmery: š.67cm v.75cm dĺžka 185cm Lehátko je vhodné do relaxačných priestorov. Je vyrobené z EPS200 extrudovaného polystyrénu.
Kozmeticke lehatko
Zdravim, mam na predaj hydraulicke kozmeticke lehatko. Pouzivane, plne funkcne. Povodna cena 450€, teraz 130€. Vdaka a pekny den, Milos Ba4.
Kozmetické lehátko
Predám minimálne používané biele kozmetické nastaviteľné lehátko s kozmetickou nastaviteľnou stoličkou.Možnosť doručenia v okolí Žiliny a Čadce.
Predám kozmetické lehátko
Predám kozmetické lehátko. Používané cca rok a pol.